Iffalcon 55u75a 55'' 139 Tv Alınır mı?

şimdi ben tcl bu modelini alıcam https://www.hepsiburada.com/tcl-55p...ltra-hd-google-smart-qled-tv-p-HBCV0000A01M89
ama hemen hemen aynı fiyata daha özellikli iffalcon https://www.hepsiburada.com/iffalco...i-4k-ultra-hd-google-qled-tv-p-HBCV0000C4Q9BB bu modelini gördüm tv ismini ilk defa duyuyorum bilginiz varmı alınır mı? iffalcon
Hocam İffalcon, Tcl in yan markasidir, QD-MİNİ led modeli olan u95a ve u85a ile Qled u75a, u65 modelleri vardir.
Özellikleri iyi Tv lerdir, tam f/p Tv sidir.
55u75a Amazon da 29 k ya satılıyor, ham Amazon iadesi çok daha kolaydır.
Bunun QD-Mini led modeli olan 50u95a Amazon da 30 k ya satılıyor , özellik olarak o daha iydir. 55u95a da bazen 38 k ya iniyor KK iadesi ile 35 e alanlar oldu ama suan 55u95a Amazon stoklarin sanrım kalmamış.
55u75a veya 50u95a işinizi rahat görür hocam, memnun kalırsınız

Hocam İffalcon, Tcl in yan markasidir, QD-MİNİ led modeli olan u95a ve u85a ile Qled u75a, u65 modelleri vardir.
Özellikleri iyi Tv lerdir, tam f/p Tv sidir.
55u75a Amazon da 29 k ya satılıyor, ham Amazon iadesi çok daha kolaydır.
Bunun QD-Mini led modeli olan 50u95a Amazon da 30 k ya satılıyor , özellik olarak o daha iydir. 55u95a da bazen 38 k ya iniyor KK iadesi ile 35 e alanlar oldu ama suan 55u95a Amazon stoklarin sanrım kalmamış.
55u75a veya 50u95a işinizi rahat görür hocam, memnun kalırsınız
anladım hocam yani tcl yerine bu dediğin modelimi alayım https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0GPYL2GVG/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Memnun kalırsın hocam, Tcl de 50c6k yok, 55c6k vardi o da 41-42 k lara satılıyordu.
Alırsanız, Tv teslim edilip kurulduğunda yazin, yeni yazilimlarin yüklenmesi ekran görüntü ayarlari, sterimo cloudstream Nuvio gibi Apk leri yükleyip film dizi mac izleme konsunda ve daha bir cok konuda yardımcı olacak sayfaya bakarsınız

Memnun kalırsın hocam, Tcl de 50c6k yok, 55c6k vardi o da 41-42 k lara satılıyordu.
Alırsanız, Tv teslim edilip kurulduğunda yazin, yeni yazilimlarin yüklenmesi ekran görüntü ayarlari, sterimo cloudstream Nuvio gibi Apk leri yükleyip film dizi mac izleme konsunda ve daha bir cok konuda yardımcı olacak sayfaya bakarsınız
eywlh hocam iffalcon 55u75a modelini aldım

38K ya çıkarsan C6K al, bunların ikisi de düz QLED sanırım MiniLed yok. iiFalcon için genelde üretim hatalı ürünler geliyor şeklinde yorumlar gördüm o yüzden tercih etmem sanırım.
hocam yorumlara baktım müşteriler memnun birde bütçe esnek değil aldım birde iffalcon
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanin, Tv gelince yazarsınız, yardımcı olmaya çalışırım.
eywlh hocam teşekkürler cuma günü teslim yazıyor

Hayırlı olsun fiyatına göre en iyi tv'lerden biri

U65 modelini almıştım 2-3 gündür kullanıyorum memnunum. Bölgemdeki servis çok iyiydi aynı gün kuruldu. Kumanda ve sistem bilgilerinde vs. hep TCL yazıyor zaten.

Hangi sayfa o? Linkler misin?

U65 modelini almıştım 2-3 gündür kullanıyorum memnunum. Bölgemdeki servis çok iyiydi aynı gün kuruldu. Kumanda ve sistem bilgilerinde vs. hep TCL yazıyor zaten.

Hangi sayfa o? Linkler misin?
vatan dı bitti galiba ben u75 modelini aldım amazondan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,624
Üyeler
199,000
Son üye
Kryxoss