iPhone 17 Pro ile Pro Max Arasında Fark Var mı?

Valla bunlar indirime girse bile Türkiye'de çok pahalı bence. Ben sırf Zore'den bayi sahibi tanıdık abim var diye beleşe çözdüğümden övüyorum yoksa ortalama maaşlı adama fena koyar şu fiyatlar :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de 14 Pro'yu sadece ekran koruyuculu kullanıyorum. Telefonların kendisi zaten sağlam ama ben öyle önlem olsun diye ekran koruyucuyu önemli buluyorum. 15 ve 16 serilerinin Prolarına mesela kılıf da zorunlu bence. Çok kırılgan telefonlar gibi görünüyorlar. Apple'ın tekrardan alüminyum kasaya geçmesindeki sebeplerden ikisi zaten sağlamlık ve ısı aktarımı.
15 pro ve rezalet ısınma sorunuyla kılıf kullanmak özellikle yazın intihar bence

15 pro ve rezalet ısınma sorunuyla kılıf kullanmak özellikle yazın intihar bence
Telefon ana menüde sadece ekranı açıkken bile el yakıyor. Çok saçma bir kroniği var gerçekten de.

Arkadaş da onu diyor zaten. Aradaki fark 10 dakika değil 1.5 saat falan. Ona abartma hocam dedi. Eskiden Pro ile Pro Max arasında belirgin lens ve birkaç farklılıklar daha olurdu ama günümüzde de şu anki tek farkları ekran boyutu ve batarya büyüklüğü oldu.

O yüzden bu iş şu an sadece bütçeye ve keyfe bakıyor.

Valla hocam galiba pro olanını alacağım bütçe yetmeyecek gibi çıkamıyorum 70'e 🤣

Valla hocam galiba pro olanını alacağım bütçe yetmeyecek gibi çıkamıyorum 70'e 🤣
Hocam dert değil ya ikisi de fıstık gibi telefon. Zaten yeni model olduklarından ötürü elden çıkarması da kolay olur. Seneye SIM süren bittiğinde 18 Pro Max falan alırsın belki :)

Ana telefonum Nothing Phone 3 çok muazzam cihaz ama sosyal medya fotoğraf çekimi için bi 17 pro YD alınır mı alınmaz mı düşünüyorum. Çift telefon taşımakta bunun için biraz zorlama gibi geliyor yorar gibide geliyor

Hocam dert değil ya ikisi de fıstık gibi telefon. Zaten yeni model olduklarından ötürü elden çıkarması da kolay olur. Seneye SIM süren bittiğinde 18 Pro Max falan alırsın belki :)

Onu soracaktım hocam birde. Sadece E sim diyor ya yine 8 ay kullanabiliyoruz değil mi?

Onu soracaktım hocam birde. Sadece E sim diyor ya yine 8 ay kullanabiliyoruz değil mi?
e-SIM ile fiziksel SIM arasında bir fark yok sadece operatörüne e-SIM için kayıt açtırtıyorsun ve oluyor. Sen bu tarihten itibaren kullanmaya başlarsan zaten 6 ay sonra sene sonuna geliyorsun, sonra hakkın tekrar yenileniyor. En az 1 yıl açık yani dert etme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,354
Üyeler
198,746
Son üye
Trakyalı Mühendis

Geri