direkt iade talebi oluştur bu ne rezilliktirAlıntıyı görüntüle
arkadaş sağolsun görmemiştim psu nun etiketi de açılmış , attığım mailde psu etiketinden bahsetmedim. nasıl bir süreç izlemeliyim? teşekkürler.
Şimdi öyle bir şey yazacağım forumdan banlanacağım küçük kardeşlerim ve ya büyük farketmez rahatsız olacak ve saygımı bozmuş olacağım ondan yazmıyorum. Bu nasıl bir ihmalsizlik ya psu ya ne yaşatmış olabilirsiniz de bu duruma geldi psu şuanda kendini iyi hissetmiyor artık. Direkt geri gönderin sizden kanıt isterlerse resmini de gönderirsiniz. Eğer biraz ıym mıym ederlerse direkt sert davranın ve acil durum belirtin hiç geri planda durmayınAlıntıyı görüntüle
arkadaş sağolsun görmemiştim psu nun etiketi de açılmış , attığım mailde psu etiketinden bahsetmedim. nasıl bir süreç izlemeliyim? teşekkürler.
Herhangi bir sorun teşkil etmez ürün ile ilgili geri isteyince kağıt üzerine bu durumu yazabilirsiniz ve ya telefon ile arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz .Tamamdır hocam. Bu PSU güvenlik etiketiyle ilgili durumu da mail olarak ileteyim mi? Ayrıca değişim/iade sürecinde PSU ile kasayı birbirinden ayırmam herhangi bir sorun teşkil eder mi?
Şaka mı bu?Normal biri görmez bile bunların çoğunu iade demişler hep ama kullanıma engel bir durum yok ortada. Şahsen uğraşıp zaman kaybetmezdim.
0 parasına 2. el ürün kullanırdınNormal biri görmez bile bunların çoğunu iade demişler hep ama kullanıma engel bir durum yok ortada. Şahsen uğraşıp zaman kaybetmezdim.