Yardım Psu Yamuk Geldi Yardım!

WhatsApp Image 2026-06-29 at 16.56.46.webp

arkadaş sağolsun görmemiştim psu nun etiketi de açılmış , attığım mailde psu etiketinden bahsetmedim. nasıl bir süreç izlemeliyim? teşekkürler.

iade talebi oluşturdum fakat bu psu etiketini yeni gördüğümden dolayı maile yazmadım. Tekrardan mail mi atayım yoksa farklı bir yol mu izleyeyim? İade, değişim sürecinde nasıl ilerlemem lazım bilmiyorum.

Alıntıyı görüntüle
arkadaş sağolsun görmemiştim psu nun etiketi de açılmış , attığım mailde psu etiketinden bahsetmedim. nasıl bir süreç izlemeliyim? teşekkürler.
Şimdi öyle bir şey yazacağım forumdan banlanacağım küçük kardeşlerim ve ya büyük farketmez rahatsız olacak ve saygımı bozmuş olacağım ondan yazmıyorum. Bu nasıl bir ihmalsizlik ya psu ya ne yaşatmış olabilirsiniz de bu duruma geldi psu şuanda kendini iyi hissetmiyor artık. Direkt geri gönderin sizden kanıt isterlerse resmini de gönderirsiniz. Eğer biraz ıym mıym ederlerse direkt sert davranın ve acil durum belirtin hiç geri planda durmayın

Tamamdır hocam. Bu PSU güvenlik etiketiyle ilgili durumu da mail olarak ileteyim mi? Ayrıca değişim/iade sürecinde PSU ile kasayı birbirinden ayırmam herhangi bir sorun teşkil eder mi?

Tamamdır hocam. Bu PSU güvenlik etiketiyle ilgili durumu da mail olarak ileteyim mi? Ayrıca değişim/iade sürecinde PSU ile kasayı birbirinden ayırmam herhangi bir sorun teşkil eder mi?
Herhangi bir sorun teşkil etmez ürün ile ilgili geri isteyince kağıt üzerine bu durumu yazabilirsiniz ve ya telefon ile arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz .

Normal biri görmez bile bunların çoğunu iade demişler hep ama kullanıma engel bir durum yok ortada. Şahsen uğraşıp zaman kaybetmezdim.

oem paket olarak aldım ama montajı yapılı değil yani montajını kendim veya bilgisayarcıya yaptıracağım. bugün ilk olarak kasa ile ram geldi. Diğer parçalar da çarşamba günü geleceği yazıyor. Daha sonraki aşamalarda psunun herhangi bir arıza durumunda servise götürdüğümde "siz bu psuyu daha önce açmışsınız" gibi bir muamele ile karşılaşmak istemiyorum.

Normal biri görmez bile bunların çoğunu iade demişler hep ama kullanıma engel bir durum yok ortada. Şahsen uğraşıp zaman kaybetmezdim.
Şaka mı bu? :D Çok acil bir durumunuz yoksa bu arkadaşı dinlemeyin.

Kullanıma engel değilse ağır hasarlı araçta alalım sıfır fiyatına o zaman. Değişim isteyin hocam, avantajlı fiyattan almışsanız. Böyle de belki sorunsuz çalışabilir sistem, orasında sıkıntı yok ama acil bir durumunuz yoksa değiştirin kesinlikle.

Direk iade hiç bekletme bunların yapacağı işten hayır mı beklenir. Kim bilir bilgisayarı montajlayınca başka neler çıkacak. Ha burada benim için problem olmaz diyen elemanlar görüyorum ya bilgisayarsızlıktan kafayı yemiş ya da çok zengin yarın yenisini alacak arkadaşlar herhalde. Onlara kulak asma. Hele o garanti etiketini gördükten sonra zaten garantiyi unut.

elimde gtx 760 , i5-4590 pc var, işimi görüyor acil pc ye ihtiyacım yok. dediklerinizde çok haklısınız hocam yeni durumları mail olarak ilettim. İlgilenen ve yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

0 parasına 2. el ürün kullanırdın :D patladığında görürsün sonra zaman kaybetmemeyi.

Geri