SalimBdk
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,318
Ne hikmetse 5090 da söyle bir hata olmuyorAlıntıyı görüntüle
Reklam diye dönmüş konu ama firma zaten reklam değil hata demiş.
Ne hikmetse 5090 da söyle bir hata olmuyorAlıntıyı görüntüle
Reklam diye dönmüş konu ama firma zaten reklam değil hata demiş.
Bende de 2 gün önce iptal edilmişti aslında ama bu mesaj bugün geldiSize direk iptal edilince kupon verilmiş. Benim bütün siparişler 2 gün önce iptal edildi üstüne hiçbir telafi vermediler
Müşteri hizmetlerine yazdım salıya kadar bekleyin falan dedi kafalarına göre yapıyorlar heralde oyalamak için söylediBende de 2 gün önce iptal edilmişti aslında ama bu mesaj bugün geldi
Hocam yazılandan gerçekten bunu mu anladınız ? Fiyat hatası yapılabilir. 99999 yazacaktır 9999 yazar. bunlar hatadır. gidiğp de belli periyotlarda 600 tl lik ürünü 1 tl olarak fiyatlandırman hata değil kampanya dahilindedir. Bunu belirtiyorum zaten. Gidip de 99999 ürünü 9999 a alıp mahkemelere gidecek kadar aciz değilim. Burada markanın yaptığı alenen ahlaksızlık. Konu fiyat hatası değil, markanın amazonu ve 1 tl kampanyalarını kullanıp trafik alıp sonra iptal etmek.bundan öncekilere insan hatasıdır dedin sorun etmedin fakat burada 1 TL'ye satılınca isteyerek mi satmışlardır dedin hocam
Daha neye tepki gösterildiğinin bile farkında değilsin. Konu para veya ürün değil. Müşterilere yapılan muameleden bahsediyorum. Ben hayatım boyunca büyük küçük denmeden tüm haksızlıklara gereken tepkiyi gösterdim. Sen işin dalgasına devam et. Sen de büyüyünce anlarsın konunun vehametinihaber kanallarını çağırıp bi de basın açıklaması yap
Afiyet olsun. Bende 6x Şampuan kaptım. Hem yarı fiyatına düşmüştü hemde 300tlye 100tl indirim vardı.Alıntıyı görüntüle
bana 200tl iadeden dolayı kod gelmiş. cipste 3 al 2 öde var. market ürünlerinde 300/100 var. 135tl ediyor onu da iade koduyla aldım sıfır tl. hatta ikinci kolayı alınca 1tl oluyomuş agagjagd