❌İndirim Bitti! Nzxt C750 Bronze V3 Psu 2400tl

Bana gelen urunun model kodu: PA-7B2BB
Atx 2.0 PSU gondermisler. Umarim bilerek gondermemislerdir, gazabimla karsilasabilirler :) neyse degisim isteyecegim.

Bu urunu İncehesaptan alan kisler jelatini acmadan kutuyu incelesinler, tavsiyemdir.

Beyler /Hanimlar urun geldi ama kutuda ATX 3.1 olduguna dair hicbir ibare yok. Kutunun jelatini var acmadim. İcindeki kablolarda 2x6 PCI-E kablo yazmiyor? kutuyu acip urune bakan oldu mu?

Eski versiyon mu gonderdiler 2025 versiyon yerine acaba..
Ben 1 ay önce n11 üzerinden aldım 2025 model yazıyordu kutuda 3.1 falan yazıyor

Yanlış ürün göndermişler PA-7B2BB-EU gelen ürün bu gelmesi gereken PA-7B3BB-EU buydu

Son düzenleme:
Ben 1 ay önce n11 üzerinden aldım 2025 model yazıyordu kutuda 3.1 falan yazıyor
satici İncehesap degilse dogru urun gonderilmistir, sistemlerinde sorun olabilir, atx 2.0i 3 1 diye gondermek nedir ya. Jelatini de acmadim neyse ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bilerek göndermişler yanlışlık değil
hadi ya nasil emin oldunuz? ben de supheyle yaklastim farkettigimden beri. Sacmaliga gel, zorlarlarsa bir odeme itirazi cekerim acimam

satici İncehesap degilse dogru urun gonderilmistir, sistemlerinde sorun olabilir, atx 2.0i 3 1 diye gondermek nedir ya. Jelatini de acmadim neyse ki

hadi ya nasil emin oldunuz? ben de suoheyle yaklastim farkettigimden beri. Sacmaliga gel, zorlarlarsa bir odeme itirazi cekerim acimam
yanlışlıkla olsa bana farklı size farklı gelirdi ama 2 kişide ayni gelince bilerek oluyor yanlışlıktan ziyade :kekw:

Satıcı incehesap değildi. Belki eldeki eski seri ürünleri bitirmek için yapmışlardır.
basligi ATX 3.1 yapip ATX 2 satmak ticari etik disi, kasitliysa.

yanlışlıkla olsa bana farklı size farklı gelirdi ama 2 kişide ayni gelince bilerek oluyor yanlışlıktan ziyade :kekw:
bilmiyorum belki stok kodunu yanlis girdiler diyecektim ama fazla iyimser oldu :) dogruya dogru depoda hata olsa dahi en basta farkedilmesi lazimdi zaten

bilmiyorum belki stok kodunu yanlis girdiler diyecektim ama fazla iyimser oldu :) dogruya dogru depoda hata olsa dahi en basta farkedilmesi lazimdi zaten
yarina belli olur mesai saatleri içinde he yok göndermicez iade edin derse uğraşırım :kekw:

İndirim paylaşıldığı gün ben özellikle burada yorum yaptım çünkü atx3.1 ile alakalı hersey gizlemisler eski versiyon göndereceklerini tahmin etmiştim. İncehesap hiç şaşırtmıyor

İndirim paylaşıldığı gün ben özellikle burada yorum yaptım çünkü atx3.1 ile alakalı hersey gizlemisler eski versiyon göndereceklerini tahmin etmiştim. İncehesap hiç şaşırtmıyor
İncehesaptan almamak gerekirmis. 2025 versiyon diye algi yarattilar. Model kodu da Atx 3.1e ait. Daha once 9800x3d cpu, Lian Li kasa filan aldim burdan ama bu yaptiklari dolandiriciliga girer. Urunu degistirmezlerse nitelikli dolandiricilik diye sikayette bulunur, alisverisi de keserim.

Geri