Steam'e Toplam Kaç Dolar Yatırdınız?

700$ harcamışım çok geldi bana da sen 2bin$ ne aldın hocam öyle. :)

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Valla verdim hocam :( içimde hala daha alma hissi var 5000 dolara kadar yolu var gibi görünüyor ama işe girersem Allahın izniyle o zaman şuanda kütüphanede 90 tane falan daha açıp oynamadığım oyun var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

700$ harcamışım çok geldi bana da sen 2bin$ ne aldın hocam öyle. :)
Hocam neler neler aldım bir bilsen :) bu hesabım bak hocam zaten az çok anlarsın :D oyunlara göz gezdirebilirsiniz istek listesinde de müthiş oyunlar var bakalım daha çıkacalar bu hesabım:

Merhaba arkadaşlar

Ben Steam'e 2 bin dolar vermişim sizce çok mu para vermişim? Sizlerin Steam'e kaç para verdiğini merak ediyorum.
valla 47 oyunum varmış taş çatlasın 50 dolar anca vardır yoktur rdr2 falan var çünkü hesapta ama epic gamesle beraber 10k yı rahatlıkla geçer epicte spidermanden tut bf 6 ya kadar bayağı bi oyun var LoL e yatırdığım parayla beraber ortalama oyunlara verdiğim para 30-40k arası vardır valorantı zartı zurtu total

• Beğen
Valla verdim hocam :( içimde hala daha alma hissi var 5000 dolara kadar yolu var gibi görünüyor ama işe girersem Allahın izniyle o zaman şuanda kütüphanede 90 tane falan daha açıp oynamadığım oyun var

Hocam neler neler aldım bir bilsen :) bu hesabım bak hocam zaten az çok anlarsın :D oyunlara göz gezdirebilirsiniz istek listesinde de müthiş oyunlar var bakalım daha çıkacalar bu hesabım:
buna steam üzerinden nereden bakabiliyoruz goggleda steami açmaya üşendim :d
benim bayağı az
ilerde çoğaltırım anca

• Beğen
valla 47 oyunum varmış taş çatlasın 50 dolar anca vardır yoktur rdr2 falan var çünkü hesapta ama epic gamesle beraber 10k yı rahatlıkla geçer epicte spidermanden tut bf 6 ya kadar bayağı bi oyun var LoL e yatırdığım parayla beraber ortalama oyunlara verdiğim para 30-40k arası vardır valorantı zartı zurtu total
Keşke lol yerine hikayeli oyunlara yüklenseydiniz hocam bende 5 yıl önce lol illetini bıraktım sigaradan daha beter bir bağımlılıktı :(

buna steam üzerinden nereden bakabiliyoruz goggleda steami açmaya üşendim :d
benim bayağı az
ilerde çoğaltırım anca

Hocam sende benim gibi başarım kovalıyorsun galiba oyunlarda :) gayet güzel profiliniz var

• Muhteşem
Keşke lol yerine hikayeli oyunlara yüklenseydiniz hocam bende 5 yıl önce lol illetini bıraktım sigaradan daha beter bir bağımlılıktı :(

Valla öyle sorma hiç bıraktım ama artık hikayeli oyun alıyorum paso Ghost Of Tshusima oynuyodum en son yarım kaldı

• Muhteşem
Hocam sende benim gibi başarım kovalıyorsun galiba oyunlarda :) gayet güzel profiliniz var
Aynen öyle hocam bazen çok sevdiğim oyunlar olunca yapıştırıyorum aralıksız 130 saat cyberpunk oynadım %100 yaptım valla hiçde sıkılmıyordum ayrıca teşekkür ederim :)

bakiye kullanımını bulamadım :ROFLMAO:
Atiyim hocam buradan bakabilirsin kendi hesabına kaç dolar harcadığına https://help.steampowered.com/tr/login/?redir=/tr/accountdata/AccountSpend

Ulan şimdi düşündüm de 80k para atmışım steame 40k da cs envanteri var siteden almıştım 120k ediyo kafama sı.ayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,559
Üyeler
198,793
Son üye
anakin007

Geri