Valla verdim hocamyok artık
Hocam neler neler aldım bir bilsen700$ harcamışım çok geldi bana da sen 2bin$ ne aldın hocam öyle.![]()
valla 47 oyunum varmış taş çatlasın 50 dolar anca vardır yoktur rdr2 falan var çünkü hesapta ama epic gamesle beraber 10k yı rahatlıkla geçer epicte spidermanden tut bf 6 ya kadar bayağı bi oyun var LoL e yatırdığım parayla beraber ortalama oyunlara verdiğim para 30-40k arası vardır valorantı zartı zurtu totalMerhaba arkadaşlar
Ben Steam'e 2 bin dolar vermişim sizce çok mu para vermişim? Sizlerin Steam'e kaç para verdiğini merak ediyorum.
buna steam üzerinden nereden bakabiliyoruz goggleda steami açmaya üşendim :dValla verdim hocamiçimde hala daha alma hissi var 5000 dolara kadar yolu var gibi görünüyor ama işe girersem Allahın izniyle o zaman şuanda kütüphanede 90 tane falan daha açıp oynamadığım oyun var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam neler neler aldım bir bilsenbu hesabım bak hocam zaten az çok anlarsın
oyunlara göz gezdirebilirsiniz istek listesinde de müthiş oyunlar var bakalım daha çıkacalar bu hesabım:
![]()
Steam Topluluğu :: GOD OF WAR
steamcommunity.com
Keşke lol yerine hikayeli oyunlara yüklenseydiniz hocam bende 5 yıl önce lol illetini bıraktım sigaradan daha beter bir bağımlılıktıvalla 47 oyunum varmış taş çatlasın 50 dolar anca vardır yoktur rdr2 falan var çünkü hesapta ama epic gamesle beraber 10k yı rahatlıkla geçer epicte spidermanden tut bf 6 ya kadar bayağı bi oyun var LoL e yatırdığım parayla beraber ortalama oyunlara verdiğim para 30-40k arası vardır valorantı zartı zurtu total
buna steam üzerinden nereden bakabiliyoruz goggleda steami açmaya üşendim :d
benim bayağı az
ilerde çoğaltırım anca
Hocam sende benim gibi başarım kovalıyorsun galiba oyunlardaValla verdim hocamiçimde hala daha alma hissi var 5000 dolara kadar yolu var gibi görünüyor ama işe girersem Allahın izniyle o zaman şuanda kütüphanede 90 tane falan daha açıp oynamadığım oyun var
Hocam neler neler aldım bir bilsenbu hesabım bak hocam zaten az çok anlarsın
oyunlara göz gezdirebilirsiniz istek listesinde de müthiş oyunlar var bakalım daha çıkacalar bu hesabım:
![]()
steamcommunity.com
Valla öyle sorma hiç bıraktım ama artık hikayeli oyun alıyorum paso Ghost Of Tshusima oynuyodum en son yarım kaldıKeşke lol yerine hikayeli oyunlara yüklenseydiniz hocam bende 5 yıl önce lol illetini bıraktım sigaradan daha beter bir bağımlılıktı
![]()
steamcommunity.com
bakiye kullanımını bulamadım@ayranlı tuz direkt tıklayın googlede açılıyor bu attığım https://steamcommunity.com/profiles/76561198985675239/
Aynen öyle hocam bazen çok sevdiğim oyunlar olunca yapıştırıyorum aralıksız 130 saat cyberpunk oynadım %100 yaptım valla hiçde sıkılmıyordum ayrıca teşekkür ederimHocam sende benim gibi başarım kovalıyorsun galiba oyunlardagayet güzel profiliniz var
Atiyim hocam buradan bakabilirsin kendi hesabına kaç dolar harcadığına https://help.steampowered.com/tr/login/?redir=/tr/accountdata/AccountSpendbakiye kullanımını bulamadım![]()
Valla ya bende çok para harcadım onun yerine bir iphone 17 pro max gelirdiUlan şimdi düşündüm de 80k para atmışım steame 40k da cs envanteri var siteden almıştım 120k ediyo kafama sı.ayım
5090 gelirmişValla ya bende çok para harcadım onun yerine bir iphone 17 pro max gelirdi![]()