maliasik
80+
- Reaksiyon skoru
- 149
Umarım benim 2 3 ay önce iade ettiğim eşleşmeyen kulaklığı dolandırmıyorlardır11 bin tl idi
Umarım benim 2 3 ay önce iade ettiğim eşleşmeyen kulaklığı dolandırmıyorlardır11 bin tl idi
Peki 150saat sonra iade ettirecek durum ne oldu ?1 ay önce XG32UCWG iade ettim ve hiç depoya düşmedi. 1 tane bile jelatini çıkarmamıştım ve paket içeriğinden sadece güç adaptörünü kullanmıştım. Sebebi ne anlamadım. 150 saat kullanmıştım.
43 inç monitörden sonra 32 inç'e alışamadım. Küçük geldi.Peki 150saat sonra iade ettirecek durum ne oldu ?
Bunu 150saatin sonunda mı fark ettiniz43 inç monitörden sonra 32 inç'e alışamadım. Küçük geldi.
Primeday de kupon yakalasan sıfırını bu fiyata denk getirirdin. Ama kovalamak lazım.1500 civarina 1.9 litre stanley gelir mi yoksa 1620 olan var mavi renk alinir mi
Bunu 150saatin sonunda mı fark ettinizBen iade ettiğim oled monitörü kurcalayıp 5saat oldu diye acaba iade alırlar mı diye düşünürken 150 saat tamamen suistimal.
Hayır. Herkes arkadaşın belirlediği saat içinde alışıp alışamadığına karar vermek zorunda! Suistimal gibi bir niyetim olmadı. Öyle bir tip değilim. Zaten çalıştırmak için gereken güç adaptörü dışında kutu içeriğini ellemedim monitörün üzerindeki ekran jelatini hariç hiçbirini çıkarmadım.insan bazen alışır mıyım diye biraz daha bekliyor işte hocam. normal.
yaş kaçtı hocam senin , işin gücün mü yok dicem nasıl her fırsatta alanlarda olabilirsin napıyorsun durmadan f5 mi atıyorsunoyle deme ram ler gozumun onunde eridilazım olmayan ne varsa cekebiliyoruz lazım olanları cekemiyoruz
Telegrama gelen her bildirimi okuyorum telefondan baktıgımda kaçanlar oluyor tabi şansıma bilgisayar başındaysam alabiliyorumyaş kaçtı hocam senin , işin gücün mü yok dicem nasıl her fırsatta alanlarda olabilirsin napıyorsun durmadan f5 mi atıyorsun