Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

1 ay önce XG32UCWG iade ettim ve hiç depoya düşmedi. 1 tane bile jelatini çıkarmamıştım ve paket içeriğinden sadece güç adaptörünü kullanmıştım. Sebebi ne anlamadım. 150 saat kullanmıştım.

1 ay önce XG32UCWG iade ettim ve hiç depoya düşmedi. 1 tane bile jelatini çıkarmamıştım ve paket içeriğinden sadece güç adaptörünü kullanmıştım. Sebebi ne anlamadım. 150 saat kullanmıştım.
Peki 150saat sonra iade ettirecek durum ne oldu ?

Evet. Ben günde 12 saat pc kullanıyorum işim sebebiyle. OLED diye alışmaya çalıştım ama olmadı. Benim için boyut panelden daha önemliymiş.

1500 civarina 1.9 litre stanley gelir mi yoksa 1620 olan var mavi renk alinir mi
Primeday de kupon yakalasan sıfırını bu fiyata denk getirirdin. Ama kovalamak lazım.
1782823109703.webp

Bende de curved monitörlerle aynı durum oldu.. İki ayrı model deneyip bir hafta bile dayanamayıp iade etmiştim. Her şeyi iç bükey görüyordum. Gözlerimi mahvetmişti.

insan bazen alışır mıyım diye biraz daha bekliyor işte hocam. normal.
Hayır. Herkes arkadaşın belirlediği saat içinde alışıp alışamadığına karar vermek zorunda! Suistimal gibi bir niyetim olmadı. Öyle bir tip değilim. Zaten çalıştırmak için gereken güç adaptörü dışında kutu içeriğini ellemedim monitörün üzerindeki ekran jelatini hariç hiçbirini çıkarmadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,418
Üyeler
198,756
Son üye
Furkaann0614

Geri