Çözüldü✓ Anakartımda Resize Bar Özelliği Var mı?

ege1881

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,492
Arkadaşlar böyle bir ayar varmış galiba bende asus prime a520m-k var bunda var mıdır? Bios güncel olması lazım mı?

Ayardan bağımsız BIOS'u da güncelleyin. Call of Duty ve BF6 falan hatta yanlışım yoksa Valorant'da güncel TPM sürümleri istiyor. Yani güncellemezseniz bu oyunların hile korumaları hata verir. BF6 hile koruması eski bazı BF'ler (BF1 ve BFV olabilir) ve FC oyunlarında da artık kullanıyor.

Hocam yanlış anlamayın ancak gtx 1650 nin resizebar desteği olduğuna emin misiniz ? Resize bar'ı açtıktan sonra nvdia denetim masasında sistem bilgileri / ekran kartınızın isminin solunda resize bar'da evet seçeneği mi hayır seçeneği mi var ? Hayır seçeneği var ise resize bar açmanız hiçbir performans sağlamaz. Birde Gpu-z indirip advanced kısmına tıklayıp görüntüyü atabilir misiniz ? Resize Bar disabled mi yazıyor açtığınız halde kontrol edelim.

Hocam yanlış anlamayın ancak gtx 1650 nin resizebar desteği olduğuna emin misiniz ? Resize bar'ı açtıktan sonra nvdia denetim masasında sistem bilgileri / ekran kartınızın isminin solunda resize bar'da evet seçeneği mi hayır seçeneği mi var ? Hayır seçeneği var ise resize bar açmanız hiçbir performans sağlamaz. Birde Gpu-z indirip advanced kısmına tıklayıp görüntüyü atabilir misiniz ? Resize Bar disabled mi yazıyor açtığınız halde kontrol edelim.
Hocam kendi kartım için yazmadım internette gezinirken gördüm merak ettim. Bazıları her anakartta yok demiş bende bakayım dedim dedim. Teşekkür ederim yinede :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,166
Üyeler
199,306
Son üye
cesuryldrm

Geri