stackpointer
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
lord of mysteries
hocam çince ya biraz garip geldi ya olord of mysteries
Alışık olmadığın her şey başta garip zaten. İçeriğe odaklanırsan fark etmezsin bilehocam çince ya biraz garip geldi ya o
One piace izleye bilirsin istersenMerhabalar birkaç anime izledim ve bunlar gibi sürükleyici iyi hikayesi güzel animasyonları olan animeler olursa güzel olur
İzlediklerim: Naruto,Naruto shippuden,berserk,aot,bleach,demon slayer,death note,solo leveling,tokyo revengers,frieren
you re lie in april ve pankreasını yemek istiyorum...Merhabalar birkaç anime izledim ve bunlar gibi sürükleyici iyi hikayesi güzel animasyonları olan animeler olursa güzel olur
İzlediklerim: Naruto,Naruto shippuden,berserk,aot,bleach,demon slayer,death note,solo leveling,tokyo revengers,frieren
vinland saga one piece hellsing ultimate kesinlikle izleMerhabalar birkaç anime izledim ve bunlar gibi sürükleyici iyi hikayesi güzel animasyonları olan animeler olursa güzel olur
DRAGON BALL,VİNLAND SAGA,HAJİME NO İPPO,JOJOS BİZZARE ADVENTURE,BAKİ SERİSİ,ONE PİECEMerhabalar birkaç anime izledim ve bunlar gibi sürükleyici iyi hikayesi güzel animasyonları olan animeler olursa güzel olur
Hocam jojo'ya büyük umutla başladım da 1. sezonu nasıl diyeyim bir tık parodi animesi gibi geldi yani çok hızlı geçiyor normal mi ileride mi açılıyorDRAGON BALL,VİNLAND SAGA,HAJİME NO İPPO,JOJOS BİZZARE ADVENTURE,BAKİ SERİSİ,ONE PİECE