Anime Önerisi Lütfen

Merhabalar birkaç anime izledim ve bunlar gibi sürükleyici iyi hikayesi güzel animasyonları olan animeler olursa güzel olur

İzlediklerim: Naruto,Naruto shippuden,berserk,aot,bleach,demon slayer,death note,solo leveling,tokyo revengers,frieren
One piace izleye bilirsin istersen

Merhabalar birkaç anime izledim ve bunlar gibi sürükleyici iyi hikayesi güzel animasyonları olan animeler olursa güzel olur

İzlediklerim: Naruto,Naruto shippuden,berserk,aot,bleach,demon slayer,death note,solo leveling,tokyo revengers,frieren
you re lie in april ve pankreasını yemek istiyorum...

vinland saga one piece hellsing ultimate kesinlikle izle

DRAGON BALL,VİNLAND SAGA,HAJİME NO İPPO,JOJOS BİZZARE ADVENTURE,BAKİ SERİSİ,ONE PİECE

DRAGON BALL,VİNLAND SAGA,HAJİME NO İPPO,JOJOS BİZZARE ADVENTURE,BAKİ SERİSİ,ONE PİECE
Hocam jojo'ya büyük umutla başladım da 1. sezonu nasıl diyeyim bir tık parodi animesi gibi geldi yani çok hızlı geçiyor normal mi ileride mi açılıyor

Son düzenleme:
İzlememeni öneririm,ama özellikle GuP izlememeni öneririm

1. Seraph of the End

2.Clasroom of the elite

3.Hell's Paradise

4.Noragami

5.Daemons of the Shadow Realm

5.Tougen Anki

6.Karakuri Circus

7.Dr. Stone

8.Petals of Reincarnation

9.Witch Hat Atelier

10.Haikyu

11.FREE!

12.Another

13.Ajin

14.Summertime Render

15.Yakusoku no Neverland

16 Bungou Stray Dogs

17.Tasogare Otome x Amnesia

18.Swort art Online

19.Hanma Baki

20.Mushoku Tensei

bonus : dorora , orient

dahada eklenir aslında bir otaku olarak piyasada bilinen bilinmeyen animeleri izledim , şu an aklıma gelen birde bir sürü türden anime yazmak için ekledim çok bilindikleri eklemedim zaten biliniyor diye sıralama birinci sıradan sonrası random gitti sonra demeyin bu neden 16 diye
Class of elite ve mushoku tensei kötü anime bazılarını bilmiyorum ama dediğim iki anime kötü

Class of elite ve mushoku tensei kötü anime bazılarını bilmiyorum ama dediğim iki anime kötü
1.Fena linçlerler seni

2. Ben piyasada silinen animeleri bile izledim sen bunlara kötü diyorsan daha anime izlememişsin demektir , o kadar boş vaktim vardı ki bir anime kötü diye bırakmak bile benim için bir seçenek değildi , çünkü başka izlicek bir şey yoktu ama eski çıkan animelerdeki özgünlüğü göremiyorum bir sürü yeni çıkan animede
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

vinland saga one piece hellsing ultimate kesinlikle izle
Çok uzun animelerle başlanmamalı ilk kez izlicekse max 24 bölümlük özgün animeleri izlemeli

1.Fena linçlerler seni

2. Ben piyasada silinen animeleri bile izledim sen bunlara kötü diyorsan daha anime izlememişsin demektir , o kadar boş vaktim vardı ki bir anime kötü diye bırakmak bile benim için bir seçenek değildi , çünkü başka izlicek bir şey yoktu ama eski çıkan animelerdeki özgünlüğü göremiyorum bir sürü yeni çıkan animede
Bana ne kardeşim linçlerlerse linçlesinler birs
sürü anime izledim şuana kadar en iyileri de (çoğunlukla) sanal arkadaşlardan ve rastgele animelerde buldum . Tiktokda da güzel animeler çıkabiliyor ama biraz zor (one piece bleach felan dışında) mesela sınıfımdaki en güzel ikinci kızla sevgili oldum animesi çöp Alya rusça sövüyor animesi çöp ama aynı platformda RE zero eminemince in shadow gibi animeler de var tavsiye olarak bulduklarımdan da iyi ve kötü olanlar var istersen örnek verebilirim bir de rastgele izleyip beğendiğim animeler var trinity seven rakudaikishi no calavary gibi ekstra olarak azıcık kafam karışsın diyorsanız durarara güzel anime azıcık kendiniz yorumlayın aboneleri durduk yere her şeyin fanı olmayın bir de class room eliteyi nasıl beğeneyim kardeşim Cool boy muyum ben mushoku tensei izlenir çünkü merak ediyorum ama kesinlikle novelini okumam adam nasıl yazdıysa merak ettiriyor ama kötü olduğunu değistirmez bir de animasyonları efsane

Geri