stackpointer
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
lord of mysteries
hocam çince ya biraz garip geldi ya olord of mysteries
Alışık olmadığın her şey başta garip zaten. İçeriğe odaklanırsan fark etmezsin bilehocam çince ya biraz garip geldi ya o
One piace izleye bilirsin istersenMerhabalar birkaç anime izledim ve bunlar gibi sürükleyici iyi hikayesi güzel animasyonları olan animeler olursa güzel olur
İzlediklerim: Naruto,Naruto shippuden,berserk,aot,bleach,demon slayer,death note,solo leveling,tokyo revengers,frieren
you re lie in april ve pankreasını yemek istiyorum...Merhabalar birkaç anime izledim ve bunlar gibi sürükleyici iyi hikayesi güzel animasyonları olan animeler olursa güzel olur
İzlediklerim: Naruto,Naruto shippuden,berserk,aot,bleach,demon slayer,death note,solo leveling,tokyo revengers,frieren
vinland saga one piece hellsing ultimate kesinlikle izleMerhabalar birkaç anime izledim ve bunlar gibi sürükleyici iyi hikayesi güzel animasyonları olan animeler olursa güzel olur
DRAGON BALL,VİNLAND SAGA,HAJİME NO İPPO,JOJOS BİZZARE ADVENTURE,BAKİ SERİSİ,ONE PİECEMerhabalar birkaç anime izledim ve bunlar gibi sürükleyici iyi hikayesi güzel animasyonları olan animeler olursa güzel olur
Hocam jojo'ya büyük umutla başladım da 1. sezonu nasıl diyeyim bir tık parodi animesi gibi geldi yani çok hızlı geçiyor normal mi ileride mi açılıyorDRAGON BALL,VİNLAND SAGA,HAJİME NO İPPO,JOJOS BİZZARE ADVENTURE,BAKİ SERİSİ,ONE PİECE
Class of elite ve mushoku tensei kötü anime bazılarını bilmiyorum ama dediğim iki anime kötü1. Seraph of the End
2.Clasroom of the elite
3.Hell's Paradise
4.Noragami
5.Daemons of the Shadow Realm
5.Tougen Anki
6.Karakuri Circus
7.Dr. Stone
8.Petals of Reincarnation
9.Witch Hat Atelier
10.Haikyu
11.FREE!
12.Another
13.Ajin
14.Summertime Render
15.Yakusoku no Neverland
16 Bungou Stray Dogs
17.Tasogare Otome x Amnesia
18.Swort art Online
19.Hanma Baki
20.Mushoku Tensei
bonus : dorora , orient
dahada eklenir aslında bir otaku olarak piyasada bilinen bilinmeyen animeleri izledim , şu an aklıma gelen birde bir sürü türden anime yazmak için ekledim çok bilindikleri eklemedim zaten biliniyor diye sıralama birinci sıradan sonrası random gitti sonra demeyin bu neden 16 diye
1.Fena linçlerler seniClass of elite ve mushoku tensei kötü anime bazılarını bilmiyorum ama dediğim iki anime kötü
Çok uzun animelerle başlanmamalı ilk kez izlicekse max 24 bölümlük özgün animeleri izlemelivinland saga one piece hellsing ultimate kesinlikle izle
Bana ne kardeşim linçlerlerse linçlesinler birs1.Fena linçlerler seni
2. Ben piyasada silinen animeleri bile izledim sen bunlara kötü diyorsan daha anime izlememişsin demektir , o kadar boş vaktim vardı ki bir anime kötü diye bırakmak bile benim için bir seçenek değildi , çünkü başka izlicek bir şey yoktu ama eski çıkan animelerdeki özgünlüğü göremiyorum bir sürü yeni çıkan animede