Sekiro™: Shadows Die Twice - Goty Edition 30 Dolara Alınır mı?

Ben de uzun zamandır bu oyunu alacağım çok istiyorum ama 30 dolar bile çok pahalı geliyor bana. Biraz dahs uygun bir yer olsa alacağım. Kaç yıllık oyun düşmüyor fiyatı inadına.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
Ben de uzun zamandır bu oyunu alacağım çok istiyorum ama 30 dolar bile çok pahalı geliyor bana. Biraz dahs uygun bir yer olsa alacağım. Kaç yıllık oyun düşmüyor fiyatı inadına.
Valla ya souls like oyunlarının geneli öyle ama hiç indirime vs de girmiyorlar

şaheser bir oyun hikayesi olsun boss fightları mekanikleri o shinobi hissiyatını çok iyi veriyor sana al oyna derim mükemmel oyun

Ekler

• 1782882127130.webp
    1782882127130.webp
    30 KB · Hit: 21
  • İnanılmaz
şaheser bir oyun hikayesi olsun boss fightları mekanikleri o shinobi hissiyatını çok iyi veriyor sana al oyna derim mükemmel oyun
Alırım inşAllah hocam ama sepet çok tuttu ya :(

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-01 072112.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-01 072112.webp
    140.9 KB · Hit: 13
  • Ekran görüntüsü 2026-07-01 072134.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-01 072134.webp
    157.9 KB · Hit: 13
sepetindeki çoğu oyun epicde bedava dağıtlıdı bir bak istersen vardır kütüphanede
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

elden ring eğer bütçen yeterse şiddetle öneririm oynayabileceğin en iyi oyunlardan biri

Ekler

• 1782882457522.webp
    1782882457522.webp
    23.9 KB · Hit: 13
  • İnanılmaz
En zor başarımı ne bu oyunun?
"Sekiro " (Tüm başarımları kazan) fakat bir başarım bütün yetenekleri açmanı istiyor onun içinde grind yapıyorsun, sürekli ng+ yapıyorsan sorun değil ama benim gibi başarımları yapayım sonra diğer oyunlara geçeyim kafasındaysan delirtiyor. Hem PC hem Playstation'da fullemiş biri olarak söylüyorum.

• İnanılmaz
sepetindeki çoğu oyun epicde bedava dağıtlıdı bir bak istersen vardır kütüphanede
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

elden ring eğer bütçen yeterse şiddetle öneririm oynayabileceğin en iyi oyunlardan biri
Hiç epic games kullanmadım elden ring almayı düşünüyorum da çok uzun sürer diye çekiniyorum şu anlık

Bugün oyunlar, fiyatlar ve Sekiro ile ilgili detaylı fikrimi yazacağım. İşlerimi bitirmeye çalışıyorum şimdi.
Edit:
Sekiiro.webp

Öncelikle Sekiro özelinde yazayım. Bence oyun tarihinde en iyi combat mekaniklerine sahip oyundur. (Bundan sonra da en sevdiğim seri Hollow Knight serisidir. Tavsiye ederim) Diğer zorlu souls oyunlarına göre daha hızlıdır combat mekanikleri. Sekiro'yu özel kılan şey ise düşmanlar ile savaşırken can barı yerine "direnç" (posture) barının daha önemli olmasıdır. Yanı canınız yüzde 5 bile olsa her şeyi anlık "deflect" (savuşturma) yaparak rahatlıkla devam edersiniz. Oyunun bu noktada sizden istediği şey düşmanların hareketlerini izlerken doğru pozisyon alarak anlık savuşturma, kaçınma veya zıplama yapmanız. Tam rakibin vurduğu anları ritmik yakaladığınızda rakibin direnç barı dolar ve sizin bir can barını tamamen almanıza olanak sağlar. Aynısı sizin için de geçerli. Buradaki püf noktalardan bir tanesi canınız azaldığında posture barınız daha hızlı dolacaktır. Eliniz blok tuşunda sürekli kalırsa yine posture barınız kırılabilir. Onun yerine sakince izleyip anlık tepki verebilmek. Oyunun ilk saatlerinde bunu yapmak çok kolay değil. Basit düşmanlar çok dert değil ama oyun ilerledikçe farklı saldırılar geliyor. İlk düşmanlar daha kolay diyebilirim. Fakat savuşturma yapabildiğiniz zaman bir çok düşmanı zor da olsa keyifli yeniyorsunuz. Düşmana ve savaş tekniğine alışırsanız oyun size kolay bile gelebilir. Ben ilk oynadığımda platinlemek için 70 saat uğraşmıştım. Bazı şeyler için rehber de gerekmişti. Fakat oyunu kavradığınız anda kılıç sesleri. combat esnasındaki kontrolünüz hepsi çok keyifli bir şeye dönüşüyor. Kılıçlarla dans eder gibi bir oyun. Gerçekten onu hissettiriyor. Doğru anda pary yapınca kılıçtan çok fazla kıvılcım çıkması (çarpışma esnasında doğru anda tutturursan daha turuncu ve yoğun bir görsel oluşuyor) fenalık bir olay. Ben bazı bossları ilk gün geçemediğim bir oyun ile başladım şimdi hasarsız kesebiliyorum 1 tanesi hariç. Onunla da dövüşmeyi sıkıcı bulduğum için. :) Fakat sabrım yok. Yaz sıcağında elim terli bununla uğraşamam diyorsanız almayın. 15-20 liraya bir hesap satın alıp oynayın. Çok severseniz ileride kütüphaneye eklemek için alınır. Çünkü öfkelendireceği yerler de olacak. Ölmekten, oynamaktan ve kaybetmekten korkmadan oynamak lazım. En nihayetinde cezalandırıcı olduğu kadar oyunda her şeyin telafisi var. Ben oyunu TL döneminde 140 TL civarında almıştım ucuz diye. Souls türünü bilmiyordum. Temasını beğenmiştim sadece. Sonra dedim ki madem oynayayım bunu günlük bir meydan okuma gibi. İlla bitiririm acelem yok diye devam ettim. Benim hayatımda en sevdiğim oyundur. Sekiro oynayacaksanız eğer arada rehber bakın. Takılınca bakmakta bir zarar yok. Ama önce rehber izlemek değil. Önce keşif sonra rehber daha güzel.. Souls oyunlarında bence en iyi rehberleri Ayazmon kanalında bulursunuz. Sekiro platinlemek istiyorsanız da Emrah Yıldız platin kupa rehberi vardı. Bazı sonları çok karışık oradan bakabilirsiniz. Çılgın oyuncu izlemek istiyorsanız da Ongball diye yabancı bir kanal var. Oyun farketmeksizin her şeyi çeşitli yollar ile hasarsız takır tukur kesiyor. :) Bunlar dışında bilgi, muhabbet, yardım vs için elimden geldiğince yardımcı olurum. 🤺

Bu kısım çok uzattıysam kusura bakmayın. Şimdi oyunlar ve sepete bakalım. Bunların bir kısmını Epic games bir kısmını ise Eneba ile almak mantıklı olabilir. Özellikle indirim videolarına bakmak istiyorsanız Pas Tutmaz Oyuncu diye küçük bir kanal var. Fabrikada çalışan işçi ama oyun sevdalısı bir abi. Arada ağzından küfür kaçıyor şimdiden uyarayım. Ama gerçekten indirimli ve iyi oyunları buluyor. Ben sayesinde 5-10 oyun almışımdır. Steam kütüphanesi derdiniz varsa bile bakın key sitelerinden ucuz oyun da öneriyor.

Kütüphane takıntınız veya aceleniz yoksa bir anda bu kadar çok oyun almayın bence. Epic, Xbox ( Microsoft store) gibi platformlar veya Eneba, Kinguin gibi yerlerden güvenilir satıcılardan key de alınabilir. Daha uyguna gelebiliyor. Bazı oyunlar gerçekten çok uygun fiyata düşüyor. Hepsine tek tek bakamadım ama Lies of P epic'te de xbox'ta da vardı mesela. Bunlar tabi ki tamamiyle tavsiyedir sadece. En nihayetinde keyif de para da sizin. Umarım keyifle oynayacağınız şeyler alırsınız.

Son düzenleme:
Hayırı olsun hocam benim size önerim bir oyunu oynayıp bitirdikce yenisini satın almanız. Zaten her zaman indirime giriyor oyunlar.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,757
Üyeler
199,219
Son üye
Berat60

Geri