Yardım Tlou Part 1 Dlss ile Ghosting Sorunu

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
13,364
Ekran kartı 5070ti her şeyi güncel hiçbir sorunu yok. Başka oyunlarda hiçbir sorun yok. 2k maxta oynuyom. DLSS,dlaa hatta fsr ile bile denedim çok fena ghosting oluyor. Monitörde hiçbir sorun yok g65b. Oyunun dosyaları doğrulandı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hangi sürüm yüklü? Son sürümde bu tarz sorunlar vardı diye biliyorum
1782905964319.webp

Ben iki oyunuda DLSS ile oynadım ghosting yoktu, örnek görsel koyabilir misin ghosting olurken SS al buraya koy.

• Beğen
şimdi de sürekli çöküyor
bazen 10 dakika sonra bazen 1,5 saat sonra almayıp korsan indirsem daha mutlu olurdum bildiğin oyun bozuk çünkü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
en son ne yaptın da çökmeye başladdı hocam

• Beğen
hiçbir şey yapmadım dün oynadım toplam 5 saati geçti hiç çökmemişti
bugün 3 saat falan oynadım 5-6 defa çöktü
hocam drıverı sıl bır oncekı ya da varsa bır sonrakı surumu kur. Oyun dosyalarını da doğrula.

• Beğen
şimdi de sürekli çöküyor
bazen 10 dakika sonra bazen 1,5 saat sonra almayıp korsan indirsem daha mutlu olurdum bildiğin oyun bozuk çünkü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu oyunda sorun var bende de oluyodu part 1 de bi ara direkt açılmıyordu bile

• Beğen
oyunda vardır problem özellikle 50 serisinde uyumsuzluk çok fazla yazılımsal olarak bendede aynı kart var farklı oyunlarda benzer problemler oldu, optimizasyondan da olabiliyor galiba re9 daydı onda da aksine pt fg falan açınca bende daha akıcı oluyordu büyük ihtimal pt optimizasyonunu daha özenli yaptıkları için.

• Beğen
oyunda vardır problem özellikle 50 serisinde uyumsuzluk çok fazla yazılımsal olarak bendede aynı kart var farklı oyunlarda benzer problemler oldu, optimizasyondan da olabiliyor galiba re9 daydı onda da aksine pt fg falan açınca bende daha akıcı oluyordu büyük ihtimal pt optimizasyonunu daha özenli yaptıkları için.
11 ay önce aldım çok fazla oyun oynadım sadece bunda sorun yaşadım. Ha bir de deathloop

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,825
Üyeler
199,228
Son üye
soRRu

Geri