Öneri Sıfır 3080 Almak Ne Kadar Mantıklı

Çılgınlık ya. Adam alınır mı diye konu açmış. Alınmaz diyoruz, nasıl alınmaz, sen kimsin diye millete giydiriyor. Konu neden açtın o zaman?

al hemen 0 3080. kimse bu arkadaşa başka bişey önermesin bütçesine uyuyor 1 aylık hepsiburada satıcısından sıfır 3080 alıcak 22 bine :DDDDDDD
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kalmış işte bak bu arkadaş bulmuş nexor bilişim satıyor 1 ay önce açmış hepsiburada mağazasını eminim ki trgamingin 17. mağazası değildir
valla paketten hıyar çıkmazsa iyi ne deyim, yazık.

zırıldamaya başka yere kardeşim hadi onun cevabını önce verdiler zaten geriden gelme

senden öncekilerden feyz al

1782948950256.webp

bizim türklerin birşeyleri okumayı öğrenmesi gerek hala 3080 alacağımı zannediyor ahahah

Alıntıyı görüntüle
bizim türklerin birşeyleri okumayı öğrenmesi gerek hala 3080 alacağımı zannediyor ahahah
15 bine nvidia kart diye diretiyon hala. 15 bütçen var hala nvidia kart arıyorsun adam sana adam gibi öneri yapıyo yapınca zırlıyosun. bizim türklerin bilmediği konular hakkında ahkam kesmeyi bırakması gerek

hepsiburada da dolandırıcı olduguna inanmıyorum dostum neye inanmak istiyorsan ona inan

boş yoruma gerek yok kardeşim hadi işine burası eğlence mekanı değil

Hepsiburada da o kadar dolandırıcı varki.. inanamazsın

Hepsiburada bi ara soruşturma bile yedi ürünlerde gerçek kullanıcıların vermediği sürekli 5 yıldızlı yorumlara inceleme yapmıştı BTK trendyolda nasibini almıştı bundan

Hepsiburadanın kendisi bile kullanılmış ürün gönderdiğine şahit olmuştum. Siz her türlü dikkat edin. Titiz davranan platform kalmadı gibi bişey

Hepsiburada bi ara soruşturma bile yedi ürünlerde gerçek kullanıcıların vermediği sürekli 5 yıldızlı yorumlara inceleme yapmıştı BTK trendyolda nasibini almıştı bundan

Hepsiburadanın kendisi bile kullanılmış ürün gönderdiğine şahit olmuştum. Siz her türlü dikkat edin. Titiz davranan platform kalmadı gibi bişey
bu arkadaş hakediyor ben trgaming olsam bu arkadaşa sıfır kokusu sıkılmış 3080 hediye ederdim bu iyi niyetliliği için

bu arkadaş hakediyor ben trgaming olsam bu arkadaşa sıfır kokusu sıkılmış 3080 hediye ederdim bu iyi niyetliliği için
Arkadaş incehesap'da çalışıyor. Neler anlatıyor bir bilseniz. Sıfırı ile ayırt edilemeyecek halde paketlenen ürünler, çalışma saati bios'dan resetlenen monitorler, 2 yıldır test sistemlerinde kalmış, sıfır diye satılan ram'ler. Neler neler. Babama güvenmem.

düzgün cevabın için sağol kardeşim şu ikisinin konuşmayı öğrenmesi gerekli internet üzeri fazla alışveriş yapmıyorum şimdiye kadar aldıklarımda sağlam çıktığı için dolandırıcı vs şeyler yoktur diye biliyorum

Alıntıyı görüntüle
kanka 3080 2. elde edeceği fiyat 7-8bin üstünü ben vermem üstünü isteyen ... evlatları var evet ama onlar bayıra karşı pozisyon alacak adam arıyorlar kendine, paran varsa güncel kart al yoksa 2. elde makul fiyattan satan insan evladı ara ondan al 2.el 3080 işini görür ama o fiyattan alırsan mantıklı 17-18 ikinci el 3080e verilmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,390
Üyeler
198,751
Son üye
Muhammed__Ali

Geri