❌İndirim Bitti! S25 Fe Mediamarkt Satıcılı 34.328 TL

honorr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
322
Son düzenleme:
yeni mardinden infinix gt30 pro aldım. 16.500 liraya oyun için bunu takip ediyordum ama fiyatları son zamanda çok yükseldi. s24 ve s25fe'nin. stok olmadığı için mi acaba

Eylül'de S26FE çıkacak diyorlar.

Biz 31'e almıştık aylar önce,
fiyatı düşeceğine artmış ne yazık ki.
ram fiyatlarından dolayı s26 fe ninde ucuza gelme ihtimali yok diyorlar. s25 -26 fiyat ve donanım farkı ortada çok bir değişiklik yok. muhtemelen s26 fe de 40 üstü girecek o sırada s25 fe fiyatlarıda artacak. s25fe üstüne çok bir şey koymazsa da üzer kaç ay beklemek

Bunun yerine nothing phone 3 almak daha mantıklı değil mi? Ecük daha pahalı ama😀

keşke olsada alsak hocam :) ben satışını bulamadım 4a pro veya 3 ün
Peşin fiyatına taksit yapıyor diye millet hücum etti sanırım stok kalmamış.Bi anneme bi kendime 2 ay önce bende almıştım çok memnunum telefondan

Şubatta her yerde 31-32 liraydı. İndirimlerle 29 a aldım. Artmış.

• Beğen
Reaksiyonlar: linx
son pazaramada kaldı iş bankası kartı olana oda avantajlı

ram fiyatlarından dolayı s26 fe ninde ucuza gelme ihtimali yok diyorlar. s25 -26 fiyat ve donanım farkı ortada çok bir değişiklik yok. muhtemelen s26 fe de 40 üstü girecek o sırada s25 fe fiyatlarıda artacak. s25fe üstüne çok bir şey koymazsa da üzer kaç ay beklemek
s26 fe ocağa şubata kadar ucuzlamaz s26dan bile pahalı olabilir bir süre

Hafıza kartı desteğini neden kaldırırsın ki?

Telefon yavaşlamasın diyedir illaki ama zaten birkaç yıla yavaşlayacak yine, androidin yapısı bu.

Neyse 256 idare ederde bence 500 lükten aşağı alınmaz artık.

Ocakta eğitim indirimiyle 30 civarindaydi.

Hayırlısı arkadaşlar bitti ürün. 2021 yılında egeada 130 bin liraymış bekleyelim bakalım düşecek mi geri :kekw:
1782989490237.webp

Geri