❌İndirim Bitti! Asus-Prıme RX 9070 XT-16gb Gddr6 25.299 TL

Ürün

Böyle bir şey ilk defa yaşanmıyor ki, her ay 3 5 defa iptal gelen kaç tane sipariş var. THH her seferinde alıcıyı haklı bulsa bu firmalar şimdiye kapanırdı. Böyle bir fiyat görüp gidip alıyosan paranı gözden çıkarmış oluyosun zaten ne faizi. Yine de gidin THH ile uğraşın. Firmaların 5 kuruş kazanması umrumda değil, gelirse ne güzel kullanırsınız.
İlk defa olmaması doğru olduğunu anlamına gelmiyor, o zaman sistemde sorun var düzeltilmesi lazım her seferinde de dikkatsizlik göstermek pekde normal gelmiyor artık.

Ben almak için kartın borcunu erkenden ödedim, hem elimdeki nakitten hem de erken ödediğim için belli de findeks puanımdan oldum. 28'e 29'a kaç tane satıldı 9070 XT 25K sanki %30 değil de %80 daha ucuz gibi konuşuyorsunuz
Anlamıyorlar bunun gibiler olduğu sürece bu ülkede insanlar hakkını arayamaz. Başkasının hakkını araması bir başkasını neden rahatsız eder? Bunu anlamıyorum. Hakkını arayanı etik olmamakla vicdanla suçluyorlar firmaların yaptığı kanunsuzluklara göz yumuyorlar. Normalde başvurasım yok ama sırf şu tiplerden dolayı başvurmayı düşünüyorum. Ayrıca ürünün iptal edilme sebebi hatalı yanlış fiyatlandırma değil. Stok olmamasıymış müşteri hizmetleri beyanı bu yönde. Ama sitesinde stok mevcut.

ASUS PRIME RX 9070 XT OC 16GB Ekran Kartı - Gaming.Gen.TR https://www.gaming.gen.tr/urun/5995...rx-9070-xt-oc-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti/

Ekler

• 1000090279.webp
    1000090279.webp
    30.5 KB · Hit: 141
Hocam süreç nasıl işliyor siz kazanınca vatana mı bildiriyorsunuz yoksa otomatik vatan gönderiyor
Vatan arıyor alıcak mısınız diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anlamıyorlar bunun gibiler olduğu sürece bu ülkede insanlar hakkını arayamaz. Başkasının hakkını araması bir başkasını neden rahatsız eder? Bunu anlamıyorum. Hakkını arayanı etik olmamakla vicdanla suçluyorlar firmaların yaptığı kanunsuzluklara göz yumuyorlar. Normalde başvurasım yok ama sırf şu tiplerden dolayı başvurmayı düşünüyorum. Ayrıca ürünün iptal edilme sebebi hatalı yanlış fiyatlandırma değil. Stok olmamasıymış müşteri hizmetleri beyanı bu yönde.
Yalanlara bak bana da yolda hasar gördü dediler jdkdkd

Anlamıyorlar bunun gibiler olduğu sürece bu ülkede insanlar hakkını arayamaz. Başkasının hakkını araması bir başkasını neden rahatsız eder? Bunu anlamıyorum. Hakkını arayanı etik olmamakla vicdanla suçluyorlar firmaların yaptığı kanunsuzluklara göz yumuyorlar. Normalde başvurasım yok ama sırf şu tiplerden dolayı başvurmayı düşünüyorum. Ayrıca ürünün iptal edilme sebebi hatalı yanlış fiyatlandırma değil. Stok olmamasıymış müşteri hizmetleri beyanı bu yönde. Ama sitesinde stok mevcut.

ASUS PRIME RX 9070 XT OC 16GB Ekran Kartı - Gaming.Gen.TR https://www.gaming.gen.tr/urun/5995...rx-9070-xt-oc-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti/
aynen hiç stok yok sipariş veren herkesi iptal ettiler bi tane bile yokmuş ya tüh. hakkımızı aramalıyız hemen. yalancılar biz fırsatçı insanları nasıl kandırırsınız siz!!!!

Ben diyorum bunda bir it yemi var.

Yav Engelleyin şunu yeni hesap açmış zaten ne olduğu belirsiz millete salça oluyor hakkını arayacaksın arkadaş vazgeçmeyin

Arayın hakkınızı elinizi kolunuzu bağlayan yok sırf şunun yüzünden sırf bunun yüzünden diye öyle triplere de girmeyin erkek olun haklıysanız haklısınızdır.

Ben diyorum bunda bir it yemi var.

Yav Engelleyin şunu yeni hesap açmış zaten ne olduğu belirsiz millete salça oluyor hakkını arayacaksın arkadaş vazgeçmeyin
xd pardon ya 5-6 yıllık hesabım olmadığı için siz benden çok daha fazla şeye hakimsiniz yanlış biliyorum ben.

at gözlüğünüzü çıkarıp her şeyi kendi çıkarınıza değerlendirmeyi bırakın yaşı 25den büyük adamlarsınızdır çoğunuz. Bu konuya daha fazla alıntı girmiyorum ben kimsenin aldığında veya alamadığında değilim herkesin gönlüne göre hayırlı forumlar.

Son birkaç aydır bu tarz "YANLIŞ FİYATLANDIRMA" vakaları dehşet derecede arttı artık yakalasam bile almıyorum 1 ay önce aldığım kioxianın parası daha yeni yattı ama ne hikmetse bu tarz olayların %70i amazonda gerçekleşiyor.

Satıcıyı neden koruyor millet anlamadım ? ihtiyacım olmadığı için ben almadım ama konuya istinaden satıcıyı aradım adam Amazon fiyatları pazaryerleri ile ilgili müdahalemiz yorum yapma şansımız v.s yok gibilerinden yol yaptı 3 kere sordum yeniledim ben bunu 25 den alırsam gelecek mi o zaman gönderecek misiniz..Aldıysanız gelir dedi..Şimdi bu adamların neyini savunuyorsunuz ki?
Kazık yemeye alışmışlar o yüzden koruyorlar. Satıcının yorumlarını okudum. Güvenilir olmadığını belirttim ama çok bilmiş arkadaşlar gülücük atıp mağdur olmayı tercih ettiler.

şuan linke tıklayınca 37 bin fiyat var hani stok diye iptal edilmişti stok mu geldi klasik yalanlar bari adam gibi doğruyu söyleyin fiyat hatası oldu vs işleri güçleri kolpalık, birde ben anlamıyorum bu fiyat yanlışı nasıl yapılıyor kontrolden geçmiyor mu yanlışlıkla sayı yanlış yazdın çat onaylanıyormu garip garip işler bir dğeil 2 değil sürekli bu olayları görüyorum, ben almadım şimdi gördüm konuyu yorumumu yazmak istedim sadece

şuan linke tıklayınca 37 bin fiyat var hani stok diye iptal edilmişti stok mu geldi klasik yalanlar bari adam gibi doğruyu söyleyin fiyat hatası oldu vs işleri güçleri kolpalık, birde ben anlamıyorum bu fiyat yanlışı nasıl yapılıyor kontrolden geçmiyor mu yanlışlıkla sayı yanlış yazdın çat onaylanıyormu garip garip işler bir dğeil 2 değil sürekli bu olayları görüyorum, ben almadım şimdi gördüm konuyu yorumumu yazmak istedim sadece
37 bin olanı amazon kendi satıyor

hay ağzını öpeyim adamlar ailesini savunur gibi firmayı savundu
Firmayı savunan kim brom, element uydurma bir kişi bile firmayı savunmadı şu konuşmada. Her ay 4 5 defa aynı olay oluyor gelip mağduriyet yaratıyorsunuz kendinize. Gidin derdinizi thh'ye anlatım. Çok da umrumda incehesap.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,775
Üyeler
198,632
Son üye
blaq

Geri