Getirde Nogger İndirimi Var

yav birader şunları dondurma sanıp alıyor musunuz hala siz muz ve kremayı blenderdan geçirin tepsinin zeminine eti kakaolu bisküvi koyun üzerine o blenderdan geçirdiğiniz şeyi dökün tekrar bisküvi koyun buzluga atın donunca bicakla kesin yiyin
geçen donmuş karpuzun içine süt döküp kaşıkla karpuzu kazıyarak karıştırdı karpuzlu dondurma oldu diyorlardı onun gibi bir şey
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nogger 'ı boykot mu ediyoruz ? :D
algida diye demiş

Su algidayi severdim de dayı bu dondurmalari şirketteki kimse mi yemiyor ya yani eskiden bı tık dondurma yiyormuş gibi hissediyorduk gecen kornetto ve nogger aldım bildiğin buz yiyorum adamlar maliyeti o kadar düşürmüş ki artık her gün 1 al 1 bedava ile satmaya calisiyor hayır pahalı ama kaliteli bi seri falan çıkarın onu alalım şu buzları bize kakalamayin
sana tavsiyem kornetto yerine bimde dudi var onalri al hem ucuz hem de gercekten guzel tadi yani kalitesiz veya buz yiyormus ghibi hsieetttirmiyor 20 tl mi ne ayrica konudan bagimsiz olarak boykot urunude degil

Carte D'Or'dan örnek vereyim. Kendi yerinde yani Fransa'daki marketlerde satılanların içinde %50 civarı yağsız süt ve %10+ meyve gibi güzel değerler varken Türkiye'de satılanlarda da buzlu süt ve aromalar var. Durum ortada yani. 200 liralık bir şey çıkarsalar da asla o Fransa'daki kadar güzel olmaz maalesef :D
Süpermarket ürünlerinde ben avrupa türkiye arasında çok ciddi tat ve kıvam farkı görmüyorum genel olarak.Bence market ürünlerinde bariz fark olursa bir tek amerikada oluyor.

yav birader şunları dondurma sanıp alıyor musunuz hala siz? çok bu tarz bi şey yemek istiyosanız muz ve kremayı blenderdan geçirin tepsinin zeminine eti kakaolu bisküvi koyun üzerine o blenderdan geçirdiğiniz şeyi dökün tekrar bisküvi koyun buzluga atın donunca bicakla kesin yiyin icinde palm yağı gibi saçma sapan şeyler olan tatsız lezzetsiz şeylere para veriyosunuz cok garip
Eti kakaolu bisküvide de palm yağı var.

Yani mesela niye daha ortada hic bir sey yokken konuyu buna bagladin ? yani biri bana kalirsa abartmadiklari ,spam yapmadiklari veya uslubsuz tavir sergilemedigi surece boykot diye yazabilriler ki zaten BOYKOT'un mantigi bu insanlar dah bununda farkiknda degil ama neyse

sen ise daha ortada bir sey yokken boyle bir laf ediyorsun bunun turkce meali ''Simdi bagzi Yobazlar/gereksizler/m***** (artik zihninde nasil tanimladigina bagli) gelip burada boykot diye duygu somurusu yapacaklar vs. bunlarla ugrasmamak icin bildirimleri kaapat'' anlamina geliyor en yumusak tabirle

sen boyle demsen bile cumlenden bu anlasiliyor
Ben boykot yapıyorum, valla özellikle insan ve müslüman olan herkes yapmalı. Yapmayana neden yapmıyorsun diyede uğraşmıyorum, dikkat edenleri bilinçlendiriyorum. Birisinin gidipte sadece şu ürün boykot alacaksanızda bilginiz olsun yazısı lafı batıyorsa o kişinin problemi. Neticede ne hakaret var, ne değerlere saldırı var sadece bir bilinçlendirme yazısı. Aksine boykot diye bilinçlendirme mesajı yazanlara saldıran tiplere bakarsanız zaten kitle belli. Sanal alem neticede karşındakinin ne olduğunu, yaşını, eğitimini, nasıl bir insan olduğunu bilmiyorsunuz, belki gerçekte aynı ortamda bulunurken bile hemen ortamdan çıkmak isteyeceğiniz biri, belki boykot ürünlerini satarak para kazanıyor. Boykot yazın geçin, toxic dönüşlerede hiç cevap verip vaktinizi israf etmeyin. Bırakın kendilerini nefisleri haklı bilsin ve doğru zannetsinler, kimin katında kim haklı içten içe herkes biliyor zaten. Sadece kendi ülkemin ürünlerini almaya özen gösteriyorum, çünkü ekonomimiz zaten berbat durumda. Dahada düşmesin diye ben vicdanen görevimi yapıyorum, bu ülkede toplum bilinci olsa zaten şuan bu durumda bu senaryoları bu seviyelerde yaşamıyor olurduk.

Nugger şu an birleşik krallık ve Hollanda malı değil mi ? , neyi boykot oluyor ?
Nugger algida'ya ait. Algida unilever'a ait. Unilever'a ait tüm ürünler boykot. Fakat benim bakış açım sadece o şekildede değil yaşanan durumlara ek ben bir markanın türkiye'de emsali varsa onu alıyorum. Ülke ekonomisi için, ülkenin para içinde kalması önemli. Zaten ekonomimiz çok kötü halde. Bunada bi şekilde o var, bu var, kılıf bulmak isteyen bulurda herkes bi nehire 1 taş atsa o büyür. Boykot yüzünden mesela birçok yabancı marka kalitesini çok aşşağıya çekti, kâr marjı azaldığından. Bu sefer boykot etmeyen kişiler de F/P ve tadı kötüleştiği için almamaya başladı.

Süpermarket ürünlerinde ben avrupa türkiye arasında çok ciddi tat ve kıvam farkı görmüyorum genel olarak.Bence market ürünlerinde bariz fark olursa bir tek amerikada oluyor.
Kimyasal aromanın kalitesindendir o. İçerik olarak dağlar kadar fark var. Türkiye de komple kimyasal yediriyorlar.

Öncelikle konu sahibine teşekkürler bu indirim sayesinde benim 250 TL indirim varmış onu fark ettim onu da birleştirdim farklı ürünler de alarak
bayağı bir uyguna geldi

Algida gerçekten çok kalitesiz çünkü maraş usulü diye satılan çatal/kaşık ile yenilen paketli dondurmayı aldım buzluğa koydum hiçbir şekilde donmadı ama farklı bir markanın aynı tarz ürününü aldım buzluğa koydum cikardigimda donmuştu yemek için biraz bekledim erimesini aradaki farkı bu şekilde anlayabilirsiniz kısaca

Ben boykot yapıyorum, valla özellikle insan ve müslüman olan herkes yapmalı. Yapmayana neden yapmıyorsun diyede uğraşmıyorum, dikkat edenleri bilinçlendiriyorum. Birisinin gidipte sadece şu ürün boykot alacaksanızda bilginiz olsun yazısı lafı batıyorsa o kişinin problemi. Neticede ne hakaret var, ne değerlere saldırı var sadece bir bilinçlendirme yazısı. Aksine boykot diye bilinçlendirme mesajı yazanlara saldıran tiplere bakarsanız zaten kitle belli. Sanal alem neticede karşındakinin ne olduğunu, yaşını, eğitimini, nasıl bir insan olduğunu bilmiyorsunuz, belki gerçekte aynı ortamda bulunurken bile hemen ortamdan çıkmak isteyeceğiniz biri, belki boykot ürünlerini satarak para kazanıyor. Boykot yazın geçin, toxic dönüşlerede hiç cevap verip vaktinizi israf etmeyin. Bırakın kendilerini nefisleri haklı bilsin ve doğru zannetsinler, kimin katında kim haklı içten içe herkes biliyor zaten. Sadece kendi ülkemin ürünlerini almaya özen gösteriyorum, çünkü ekonomimiz zaten berbat durumda. Dahada düşmesin diye ben vicdanen görevimi yapıyorum, bu ülkede toplum bilinci olsa zaten şuan bu durumda bu senaryoları bu seviyelerde yaşamıyor olurduk.
Dostum keşke herkes senin gibi olgun olsa, teşekkürler açıklaman için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,369
Üyeler
198,748
Son üye
aliemree0

Geri