Ben boykot yapıyorum, valla özellikle insan ve müslüman olan herkes yapmalı. Yapmayana neden yapmıyorsun diyede uğraşmıyorum, dikkat edenleri bilinçlendiriyorum. Birisinin gidipte sadece şu ürün boykot alacaksanızda bilginiz olsun yazısı lafı batıyorsa o kişinin problemi. Neticede ne hakaret var, ne değerlere saldırı var sadece bir bilinçlendirme yazısı. Aksine boykot diye bilinçlendirme mesajı yazanlara saldıran tiplere bakarsanız zaten kitle belli. Sanal alem neticede karşındakinin ne olduğunu, yaşını, eğitimini, nasıl bir insan olduğunu bilmiyorsunuz, belki gerçekte aynı ortamda bulunurken bile hemen ortamdan çıkmak isteyeceğiniz biri, belki boykot ürünlerini satarak para kazanıyor. Boykot yazın geçin, toxic dönüşlerede hiç cevap verip vaktinizi israf etmeyin. Bırakın kendilerini nefisleri haklı bilsin ve doğru zannetsinler, kimin katında kim haklı içten içe herkes biliyor zaten. Sadece kendi ülkemin ürünlerini almaya özen gösteriyorum, çünkü ekonomimiz zaten berbat durumda. Dahada düşmesin diye ben vicdanen görevimi yapıyorum, bu ülkede toplum bilinci olsa zaten şuan bu durumda bu senaryoları bu seviyelerde yaşamıyor olurduk.