Hocam satıcı güzel yıllardır olan bir satıcı benim de işlemlerim oldu.Yapmayın ama ya. Sence de çok şüpheli durmuyor musunuz? Konuyu açan kişinin de, senin de Şubat ayından beri mesajı yok. Bir anda bu konuda ortaya çıkıyorsunuz.
Hani, kimseyi bir şeyle itham etmiyorum, haddime de değil. Ama bana daha da itici geliyor.
Konuda insanlar firmadan şüphelendiği için deneyimimi paylaşmak istedim sadece. Firmayı savunmuyorum kendileriyle de ben değil satın alma görüştü sadece sipariş verdik onun dışında bi iletişimimiz olmadı yorum yapamam. Çoğu kişi şüphe etmekte de haklı bilindik bi yer değil biz stok bulamadığımız için almıştık. Aldığımız ürünü de ekliyorum hâlâ piyasanın altına satıyolar.Yapmayın ama ya. Sence de çok şüpheli durmuyor musunuz? Konuyu açan kişinin de, senin de Şubat ayından beri mesajı yok. Bir anda bu konuda ortaya çıkıyorsunuz.
Hani, kimseyi bir şeyle itham etmiyorum, haddime de değil. Ama bana daha da itici geliyor.
Tamam dostum, arkadaşınıza gelince bildirirsiniz buradanBeni sitenin ajanı olarak öne sürdünüz ama alan kişide benim çalışma arkadaşım direk. SSini ekliyorum aşşağıya. Dedektifçiliğinizi başka yerde oynayın, ayrıca son mesajım şubatta değil haziranda ayında başka bir 9060XT konusunda.
çööökİkinci elleri bile 17 18 bandındayken çok iyi fiyat.
![]()
PowerColor Reaper RX9060XT 16G-A 16GB 128Bit GDDR6 - POWERCOLOR Ekran Kartı Fiyatı ve Özellikleri | Maksimum Bilgisayar
PowerColor Reaper RX9060XT 16G-A 16GB 128Bit GDDR6 ürününün teknik özelliklerini ve 20.504,44 TL yerine 20.504,44 TL fiyat avantajını kaçırmayın. Maksimum Bilgisayar güvencesiyle stoktan teslim!www.maksimumbilgisayar.com
Gelince haber ederim. Zaten siz tartışana kadar adamlar fiyat 24.600tl ye çıkarmış. Sanırım tek satın alabilen benim arkadaşım oldu.Tamam dostum, arkadaşınıza gelince bildirirsiniz buradan
Evet, çok enteresan gerçekten. 2007 senesinden beri forumdh'de yazıyorum; ilk kez gördüğüm bir site ve ilk kez; ilk kez gördüğüm bir site hakkında bu kadar pozitif konuşan insanı bir arada gördüm. Demek ki benim eksikliğim, alanlara hayırlı olsun. Arkadaşınıza yani.Gelince haber ederim. Zaten siz tartışana kadar adamlar fiyat 24.600tl ye çıkarmış. Sanırım tek satın alabilen benim arkadaşım oldu.
Isınma falan tecrübe etmedim ama ele alınca inanılmaz ucuz hissettiren bir kart, öyle saphire pulse ile xfx ile falan dağlar kadar fark var malzeme kalitesi olarakBu model bir tık fazla ısınıyordu yanlış hatırlamıyorsam
bu devirde yorumlara güvenmeyi pek doğru bulmuyorum, yorumların ne kadar doğru olduğu muamma isteyen istediği gibi yorum yaptırabiliyor artık.Akakceden karta bakarken gördüm hocam. Arkadaşım sipariş geçti göreceğiz bakalım. Ama site yorumları, google üzerinden mağazalarının yorumları vs çok olumlu.