Ana Konu Amazon Depo 2. El İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

MAC MINI
KIOXIA Taşınabilir SSD
SD Kartlar
İphonelar
5090
Sata SSD'ler
M2 SSD'ler

Bunları özellikle almak çok zor ama aralarından bir seçim yapılması gerekse en zoru net 5090.
5090 en son ne zaman geldi ki kralım ben bayadır görmüyorum.

Apple Magic Mouse / depo - çok iyi / şimdiye kadarki en düşük

1783339322538.webp

MAC MINI
KIOXIA Taşınabilir SSD
SD Kartlar
İphonelar
5090
Sata SSD'ler
M2 SSD'ler

Bunları özellikle almak çok zor ama aralarından bir seçim yapılması gerekse en zoru net 5090.
Telegramda birisi var onun sarı site hesabını buldum. Taşınabilir ve normal ssdleri,ramler ve varsa hepsini almış. Hatta 70klık buharlı temizlemeyi 1112tlye alanlardan birisi de kendisi. Hatta buharlıyı komşuma aldığım fiyattan verdim felan dedi de ilanı hala duruyor :D 100e yakın ilanı var.

Telegramda birisi var onun sarı site hesabını buldum. Taşınabilir ve normal ssdleri,ramler ve varsa hepsini almış. Hatta 70klık buharlı temizlemeyi 1112tlye alanlardan birisi de kendisi. Hatta buharlıyı komşuma aldığım fiyattan verdim felan dedi de ilanı hala duruyor :D 100e yakın ilanı var.
botla mı alıyorlar

Ulen biz 10dk f5 yapınca soft ban yiyoruz, millet amazona çaktırmadan botla voliyi vuruyor!

Nereye kadar yapacak bakalım :D

Kesin bizim forumdan biridir bu :D :D

Ulen biz 10dk f5 yapınca soft ban yiyoruz, millet amazona çaktırmadan botla voliyi vuruyor!
Ben yandan laptopa istediğim ürüne f5 makro ayarlıyorum haftalarca f5 atıyor hiç ban yemedim. Siz nasıl banlanıyorsunuz anlamadım. Ban diye bir şey olduğunu bile bilmiyorum desem yeridir.

Kesin bizim forumdan biridir bu :D :D
Sizin alıp iptal olan ürünleri bile ben teslim aldım diye resim paylaşıyor :D Mavi kutusu ssd hatta markasını unuttum. Sipariş g3müş adamın attığı resim g4 modeli falan felan neyse :d

Sıfır orjinal diye bunu ilan açmış altında LPN etiketi var. Depo ürünü :D.
1783340824623.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,111
Üyeler
198,901
Son üye
CncMinifix55

Geri