Klavye Önerisi 5k Civarı

zazaserce

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
6000
Arkadaşlar Klavye alacağım uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum.
Bütçem ortalama 5-6k aslında daha üstüne çıkarım ama klavyeye o kadar para vermek istemiyorum.
Tek isteğim biraz premium güzel görünsün yeter zaten sadece bf6 falan oynuyorum.

Aşağıdaki logitech gözüme çarptı siz ne dersiniz ?

Arkadaşlar Klavye alacağım uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum.
Bütçem ortalama 5-6k aslında daha üstüne çıkarım ama klavyeye o kadar para vermek istemiyorum.
Tek isteğim biraz premium güzel görünsün yeter zaten sadece bf6 falan oynuyorum.

Aşağıdaki logitech gözüme çarptı siz ne dersiniz ?

TKL olması şart mı? %75 sizin için yeterliyse ona göre öneri yapayım.

Hocam mekanik bile olmayan, mekanik hisli bir klavye için 2500 lira soygundur.

Dostum Min %75 olsun problem yok 80 90 100 de olur
Manyetik switch olarak;
Ipi QBZ75 - bu klavyeyi kullanıyorum. İncelemem mevcut bir kaç forumda.
Atk rs7 air- Plastik kasadır ama genel olarak çok hızlı klavyedir. Yazılım konusunda iyi olsada diğer önerdiğim 3 klavye arasında malzeme farkı vardır.

Mekanik olarak;
Leobog Hi75C Pro - Fiyatına göre çok başarılı bir klavye
Yunzii AL80 QMK/VIA - Bütçenizi biraz aşar ama kalitelidir.

Berbat klavye. Bütçenin yarısını cebinde bırakacağına en azından düzgün bir şey alsın. Ayrıca 2500-3000'e de taş gibi klavyeler bulunur.

Hem Türkçe hem kullandığı switch sağlam bir markadan.

Berbat klavye. Bütçenin yarısını cebinde bırakacağına en azından düzgün bir şey alsın. Ayrıca 2500-3000'e de taş gibi klavyeler bulunur.

Hem Türkçe hem kullandığı switch sağlam bir markadan.
arkadaşlar idarelik klavye istemiyorum sağlam klavye 5-6k civarı bütçem var problem yok

arkadaşlar idarelik klavye istemiyorum sağlam klavye 5-6k civarı bütçem var problem yok
Yani bu klavye fazlası ile sağlam aslında. Zaten bu ürünler bozulan ürünler değil, bir tuş çift basmaya falan başlasa yerine başka switch takar aynen devam edersin.

Yani bu klavye fazlası ile sağlam aslında. Zaten bu ürünler bozulan ürünler değil, bir tuş çift basmaya falan başlasa yerine başka switch takar aynen devam edersin.
Hocam çok teşekkürler ürünü biraz araştırayım, peki büyük enterli var mı bildiğin böyle güzel ?

k1 he bilinen kroniği olmayan, malzeme kalitesinde f/p sağlam bir klavyedir. qbz75 ise k1 he gibi bilinen kroniği olmayan alüminyum versiyon olarak f/p klavyedir. Ben ikisini de kullanmış ve kullanan birisi olarak bütçeniz varsa qbz alın derim. Bütçe azsa performans anlamında kayıpsız k1 he de alınır her türlü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,708
Üyeler
198,815
Son üye
EYMO111

Geri