🔥İndirim Inno 3d RTX 5080 Oc 64.999 TL

5070 Tİ olanını alacaktım bunu görünce kafam karıştı sizce aradaki fiyat farkına değer mi

fazladan 5 15 fps için o kadar parayı çöpe atmaya değmez

5070 Tİ olanını alacaktım bunu görünce kafam karıştı sizce aradaki fiyat farkına değer mi

sadece oyun için ise değmez diye düşünüyorum. bir de ben gamer.gen.tr ye teknik servis bilgisini sormuştum, "ServisPoint"miş. buna göre değerlendirebilrsin

Devam ettirdiğim 1-2 projem var yapay zeka modellerini doğrudan kendi içinde internete ihtiyaç duymadan çalıştırabileceğim güçlü bir iş istasyonu olarak kullanacağım. Video kurgusu içinde kullanacağım ekstra gün sonunda da AAA oyunları FPS sorunu olmadan oynayayım diyorum. Uzun gidecek bir sistem arıyorum 10-15 bin TL fark beni çok yormaz gerçekten değer mi acaba diye aklıma takıldı verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.

4080superden geçilir mi

Devam ettirdiğim 1-2 projem var yapay zeka modellerini doğrudan kendi içinde internete ihtiyaç duymadan çalıştırabileceğim güçlü bir iş istasyonu olarak kullanacağım. Video kurgusu içinde kullanacağım ekstra gün sonunda da AAA oyunları FPS sorunu olmadan oynayayım diyorum. Uzun gidecek bir sistem arıyorum 10-15 bin TL fark beni çok yormaz gerçekten değer mi acaba diye aklıma takıldı verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
hocam işde yapıyormuşsun düşüncek bir şey yok. Parada kazanıcan 15 binde seni yormuyor. Vur geç

Değer o zaman bence hocam

AI için yetmez ama diğerleri için iyidir

birde değişik bir şey oluyor özellikle bu grupta aktif olduktan sonra oldu. O yetmez onu al oda yetmez derken 3 ondan 5 ondan bi ton para çıkıyor. Yok psu da o sertifikası yok bilmemne kablosu. Eskiden hiçbirşey bilmeden daha temizdi şimdi bi pc toplıcan dert ediniyorsun resmen

5070 TI olanı var ince ama güzel kart. Isı değerleri de benim kasada gayet iyi (Kasam Asus tuf gt502 + 9 fan var). 5080 olacak olanlar oc versiyonu alırsa daha iyi buhar odası oc versiyonda var sadece.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

4080superden geçilir mi
Ben 4080 superden 5070 ti a geçtim hocam. Aşağı yukarı aynı güçteler ama yenilemek istedim kartı. Bence 5080 e net geçilir arada performans farkı var. Tabi aradaki fiyat farkı çok önemli değilse.

Güzel duruyor.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-07-06 at 18.12.48.webp
    WhatsApp Image 2026-07-06 at 18.12.48.webp
    654.5 KB · Hit: 90
Geri