İnceleme Ipi Qbz75 Manyetik Switch Klavye Ön İnceleme

Merhaba sevgili forumdaşlar,

Ürün Ulugames firması ile ülkeye yeni giriş yapmış modellerden bir tanesi. Ulugames'ten ilk alışverişim olduğu için ürünün yanında firmayıda değerlendireceğim. İnceleme size fazla detaylı ve uzun gelebilir o yüzden sıkılırsanız direkt en alttaki "Son Düşünceler" bölümüne gidebilirsiniz.

Ulugames'ten Perşembe akşamı ürünü sipariş geçtim. Cumartesi elime ulaştı. İndirim kodu ile 4365tl ye geldi.
Güncelleme: Fakat firma ile ilgili hoş karşılamadığım şey, klavye tuttuğu için mi bilmiyorum uyanıklık yapıyor biraz, her hafta 100 lira zam yaptı klavyeye. Şuan 4900 lira oldu.

1780768936973.webp

Ürün paketlemesini beğendim, ürüne erişmek için baya bir çaba sarfetmek gerekiyor. Zaten ürün kutusuna kartonlama çinde yapılıyor. Ulugameste ekstra patpat ve kargo poşetine sarmış.

1780769152858.webp
1780769218684.webp

Teknik Özellikleri

ÖzellikDeğer
Form Faktör%75
BağlantıUSB-C
SwitchNorthgard Hall Effect
Polling Rate8000Hz
Gecikme0.125 ms
Rapid TriggerVar
Ayarlanabilir Tetikleme0.01mm - 3.4mm
RGBSouth Facing
KasaCNC Anodize Alüminyum
PlatePC (Polycarbonate)
YazılımBe Ying Xin Driver
MCUBY3265H

Kutu İçeriği

1780769352366.webp
1780769367229.webp

Kutudan klavyenin kendisi, kumaş örgülü 180cm uzunluğunda, usb-a to type-c kablosu, üç adet yedek Northgard switch, keycap-switch sökme aparatı ve okumayacağınız Çince kullanma klavuzu ile geliyor.

Kutu içeriği bana tabiri caizse yavan geldi. Ama bu fiyat bandında standart kutu içeriğine sahip.

Tasarım ve Kasa Kalitesi

1780769890199.webp
1780769912636.webp
1780769926846.webp

1780770028073.webp
1780769955587.webp
1780840920207.webp

Klavyenin tamamı alüminyum, CNC ile işlenmiş, alt tabanı fırçalanmış yüzeye sahipken anodize kaplama yapılmış kasa ile karşılıyor bizi. Kasada herhangi bir çapak görmedim. Renk tonu satışlardaki fotoğraflarla tutarlı.
Yanlarında tırtıklı detaylara sahip, alt kısmında klavyeyi yükselten eğimli bir fırçalanmış alüminyum levha bulunuyor. Ön sağ alt kısmında QBZ75 yazısı oyulmuş. Klavye sizin için yüksekse, alt tarafındaki yükseltici levhayı silikonların altındaki vidaları sökerek çıkarabiliyorsunuz.

Klavyenin toplam ağırlığı ise 1230gr.

Keycapler şeffaf ve üzerindeki harfler beyaz renkte. Siyah renkli versiyonunda da, siyah şeffaf keycapler üstünde siyah renkte baskı yapılmış. Klayenin FN ve yön tuşları arasında ve alt kısmında boydan boya rgb led aydınlatma mevcut.

Keycap, Switch, Hissiyat ve Ses Testi

1780770624093.webp
1780770642672.webp
1780770656929.webp
1780770675138.webp

• Keycap
Şeffaf keycaplere ve açık renk klavyelere sıcak bakmayan birisi olarak, bu klavye özelinde gümüş renk kasayı daha çok beğendiğim için bu rengi tercih ettim. Keycapleri kısa zamanda siyah şeffaf veya katı siyah başka bir keycaple güncelleyeceğim. Çünkü bu keycaplerin uzun kullanımda üstündeki baskılar kısa sürede soyulacak gibi geliyor. Ve ilerleyen zamanlarda bu switchler sararma yapar mı zaman gösterecek. Ek olarak eğer klavyeye bakarak yazı yazan biriyseniz yada şifre vs yazarken bakma ihtiyacı duyduğunuzda, rgbler açıkken üstündeki baskıları okuyamayabilirsiniz.

Bu modelde switchlerde ki rgb güneyde konumlandırılmış. İleride keycap değişimi yapmak isterseniz, şeffaf olmayan katı shine-throught keycaplerde, kuzeyde konumlanmış harfleri sağlıklı ışıklandırma yapamıyor. Fakat side-printed ön yüze basılı keycaplerde çok iyi aydınlatır diyebiliriz. Elimde side printed keycap olmadığından, aydınlatma farkını görebilmeniz için diğer klavyemden söktüğüm keycapleri, harfleri yukarı ve aşağı gelecek şekilde taktım. (Aşağıdaki fotoğraf klavyenin maksimum ışık gücü açıkken çekilmiştir.)

1780838595873.webp

Düzenleme: Son olarak Gameraider siyah şeffaf keycaplere geçtim. Fikir edinmeniz açısından fotoğrafını paylaşıyorum.

Ek olarak, ilk izlenimlerimde orijinal keycaplerin zamanla soyulabileceğini düşündüğümü belirtmiştim. Ancak daha yakından incelediğimde, harflerin üzerinde kaygan ve şeffaf bir koruyucu katman bulunduğunu fark ettim.

Bu nedenle, Gameraider keycaplerini satın aldıktan sonra orijinal keycaplerin düşündüğüm kadar hızlı soyulacağını artık sanmıyorum. Çünkü Gameraider'ın keycaplerinde buna benzer herhangi bir koruyucu katman bulunmuyor. Malzeme ve baskı kalitesi açısından da orijinal keycapleri her türlü daha başarılı buluyorum.

1782211967963.webp
1782212059148.webp

Ai ile piyasadaki bazı keycaplerin duruşunu da aşağıdaki görselden görebilirsiniz.

1783183632546.webp

• Switch
Switchler, firmanın logosunu taşıyan şeffaf kasalı ve Northgard (Northern Axis Hall Effect) olarak adlandırdığı, giriş-orta segment OEM switchler olarak tanımlanabilir.

Klavyenin KS-20 switch uyumluluğu bulunuyor gibi görünüyor. Çünkü aşağıdaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz üzere, farklı switchler kullanmak isterseniz yazılımda desteklenen switch modellerinin isimleri listelenmiş. Switch değişimi yaptıktan sonra, kullandığınız modeli buradan seçerek kalibrasyon işlemini gerçekleştirmeniz gerekiyor.

1780848675742.webp

Switchler fabrika çıkışında yağlanmış olarak geliyor. Ancak yağlama konusunda tam anlamıyla tutarlı bir işçilikten söz etmek mümkün değil. Bunu nasıl anlıyoruz?

Örnek vermek gerekirse; A tuşu daha akıcı bir hissiyata ve daha clacky bir ses karakterine sahipken, G tuşu biraz daha sürtünmeli hissettiriyor ve daha tok bir ses çıkarıyordu.

Ben de bunun klavyenin altındaki yalıtım katmanlarından mı, yoksa doğrudan switchten mi kaynaklandığını anlamak için iki tuşun switchlerini yer değiştirdim. Sonuç olarak hissiyat ve ses farkının tuş konumundan değil, switchten kaynaklandığını gördüm.

Bu benim için çok büyük bir problem değil. Ancak incelemeyi mümkün olduğunca detaylı hazırlamak istediğim için bu noktayı da belirtmek istedim.

Switchlerdeki wobble (sallanma) miktarı ise daha önce kullandığım klavyelere kıyasla oldukça başarılı. Bu konuda gerçekten iyi bir iş çıkarmışlar.

Genel olarak değerlendirecek olursam, switchleri başarılı bulduğumu söyleyebilirim.

Düzenleme: Yaklaşık bir aylık kullanım sonunda tüm tuşların açıldığını ve dengeye kavuştuğunu söyleyebilirim.

• Hissiyat ve Ses Karakteri
Switchlerin dengesiz yağlandığını belirtmiştim. Ancak hissiyat açısından, bir iki tuş dışında switchlerin ihtiyaç duyduğu basım kuvveti birbirine oldukça yakındı. Daha ağır hissettiren switchleri kutudan çıkan yedek switchlerle değiştirerek bu dengesizliği büyük ölçüde giderdim.

Daha önce yalnızca plastik kasalı klavyeler kullandığım için alüminyum kasanın sunduğu yalıtım ve akustik farkı ciddi anlamda hissediliyor. Tuşlar, Gameraider K1 HE ve MAD68'deki switchlere kıyasla daha kremamsı (creamy) bir akıcılığa sahip. Ses seviyesi genel olarak bu klavyelere göre daha düşük olsa da çok daha tok ve dolgun bir karakter sunuyor.

Hızlı yazı yazarken oluşan ses bana, yağmur damlalarının cama vurmasını andırıyor. Yazım deneyimi oldukça keyifli. Üstelik yazarken çıkan ses de rahatsız edici olmaktan uzak; aksine dinlemesi oldukça hoş. Ben şahsen bu ses karakterine bayıldım.

Telefon mikrofonuyla olduğu kadar ses kaydını almaya çalıştım. Sesi dinlemek için tıklayın.

Pcb, Mcu, Yalıtım, İç kasa yapısı

Bu arada klavyeyi sökmek oldukça kolay. Yandaki tırtıklı bölgeden sağ veya sol taraftaki vidaları sökerek kasayı açabiliyorsunuz. Ardından kasa içindeki sandviç yapıda bulunan, yalıtımlı PCB'yi kendinize doğru çekerek çıkarabiliyorsunuz. İç kasa kızaklı bir yapıya sahip. Ayrıca PCB'nin kenarlarındaki silikon parçalar sayesinde hem sallanması hem de PCB'nin zarar görmesi engellenmiş.

Yalıtım katmanlarını alttan üste doğru sıralayacak olursak; PCB'nin en altında ince bir köpük katmanı bulunuyor. Onun üzerinde PCB yer alıyor. PCB'nin üstünde köpüklü film inceliğinde bir katman, onun üzerinde kalın bir köpük ve en üstte de plate bulunuyor.

Ürün sayfasında PCB, kalın köpük ve plate arasında da ince katmanlar olduğu belirtilmiş. Ancak ben görebildiğim kadarıyla aktarabiliyorum. Çünkü sandviç yapıyı tamamen sökme ihtiyacı duymadım. Asıl merak ettiğim PCB ve MCU olduğu için sadece onları incelemek amacıyla söktüm.

Custom mod ile ilgilenenler için şunu söyleyebilirim: Klavyede vidalı bir iç yapı yerine kızaklı bir sistem kullanılmış. PCB'yi çıkardığınızda elinizde tamamen boş bir kasa kalıyor. F tuşları arasındaki parça ile Fn tuşu ve yön tuşları arasındaki parça da PCB ile birlikte çıkıyor. Yani kasanın, PCB üzerindeki tuş dizilimine göre şekillendirilmiş girinti ve çıkıntıları bulunmuyor. Bu nedenle, elinizde çok daha kaliteli bir PCB varsa modlama için de uygun bir kasa olabileceğini düşünüyorum.

1780839749499.webp
1780839766285.webp

PCB üzerinde MK25055-BY3265-V1 kodu bulunuyor. PCB'nin üretim tarihi ise 2025.09.04 olarak görünüyor. MCU olarak BY3265H ARM mikrodenetleyicisi kullanılmış. PCB üzerinde Sparklink'e ait olduğuna dair herhangi bir işaret bulunmuyor.

PCB ve MCU'nun kalitesi hakkında yorum yapabilecek kadar detaylı bilgiye sahip değilim. Ancak merak edenler ve ilgilenenler için bu bilgileri paylaşmak istedim. Ayrıca aynı MCU'nun Dareu Cool68 model klavyede de kullanıldığı biliniyor.

1780839805392.webp
1780839824713.webp

Yazılım Ekranı ve Özellikler

HUBX linki üzerinden ürünün web yazılımına girip "Initialize Device" seçeneğini kullanarak cihazı tanıtmanız gerekiyor. Ardından yazılıma giriş yapabiliyorsunuz. Yazılım sizi ilk olarak RGB ayarlarının bulunduğu ekranla karşılıyor.

Ayrıca, üçüncü ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi Türkçe dil desteği bulunuyor. Bu güzel bir artı olsa da her giriş yaptığınızda, hatta ilk girişte bile dili yeniden Türkçe seçmeniz gerekiyor. Çünkü dil ayarı otomatik olarak İngilizceye dönüyor. Bu durumu da eksi bir yön olarak değerlendirebilirim.

Linkteki en-us kısmını farklı tr-tr kombinasyonlarıyla değiştirmeyi denedim ancak sayfanın doğrudan Türkçe açılmasını sağlayamadım. Eğer bir çözüm bulabilirsem konuyu güncellerim.

Bunun dışında, yazılım arayüzüyle ilgili genel izlenimim oldukça olumlu. Tasarımını başarılı ve kullanışlı bulduğumu söyleyebilirim.

1780843453415.webp

Buradan sonra ekran ekran ilerleyip yazılımı Türkçe olarak inceleyeceğim. İlk olarak RGB bölümüne göz atalım.

Burada Ana Işık ve Yan Lambalar olmak üzere iki sekme bulunuyor. Ana Işık sekmesinde klavyenin tuş aydınlatmasını, soldaki hazır efektlerden birini seçerek özelleştirebiliyorsunuz. Sağ alt bölümden ise efektin rengini, parlaklığını ve hızını ayarlayabiliyorsunuz.

Burada dikkat edilmesi gereken bir nokta var. Diğer birçok klavyenin aksine, bu modelde üst taraftaki klavye düzeni üzerinden tek tek tuş seçerek ayrı RGB ataması yapamıyorsunuz. Ya da ben bunu yapmayı başaramadım. Uzun süre denememe rağmen buna izin veren bir seçenek bulamadım.
Düzenleme: Soldaki efektler arasında bulunan Özel Mod seçeneğini kullanarak her switch için ayrı aydınlatma tanımlayabiliyorsunuz.

Yan Lambalar sekmesinde ise klavyenin altındaki RGB şeridi ve Fn ile yön tuşları arasındaki LED aydınlatmasını özelleştirebiliyorsunuz.

Bir de Aydınlatma Efektleri bölümündeki Duvar sekmesine göz atalım. Yukarıda bahsettiğim gibi her tuşa tek tek renk ataması yapamıyor olabilirsiniz. Ancak bu bölüm sayesinde yükleyeceğiniz resim veya hareketli GIF'leri kullanarak oldukça farklı aydınlatma tasarımları oluşturmanız mümkün.

Bu bölümü çok detaylı kullanmadığım için ne kadar verimli çalıştığı konusunda kesin bir yorum yapamıyorum. Ancak yazılımın sunduğu hazır şablonlar gayet başarılı ve sorunsuz şekilde çalışıyor.

1780843592757.webp
1780843898282.webp
1780843963542.webp

Temel Anahtarlar sekmesinden klavyenin varsayılan tuş atamalarını düzenleyebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra Fn ve Fn1 olmak üzere düzenlenebilir iki farklı katman daha bulunuyor. Bu sayede, farklı tuş kombinasyonlarına istediğiniz işlevleri atayabiliyorsunuz.

1780846317196.webp

Gelişmiş anahtar bölümünde birçok özellik mevcut her birine kısaca değinelim.

1780846602403.webp

• Çok noktalı tetikleme (MPT) - Bir tuşu üç farklı derinlikte üç farklı işlevle kullanmanıza imkan tanıyor.
  • Anlık Salınım (SOCD) - Diğer adıyla "Snap Tap" özelliği. Rekabetçi FPS oyunlarında karşıt yön tuşlarına (A ve D) aynı anda basıldığında son basılan tuşa öncelik vererek kusursuz counter-strafe yapmanızı sağlar. Testlerini yaptım, sorunsuz çalışıyor.
  • Dinamik Tuş Hareketi (DKS) - 4 farklı derinlikte 4 farklı işlevi hem basma hem bırakma hassasiyeti ayarlayarak kullanıma imkan sağlıyor. Sorunsuz çalışıyor ama MPT gibi bu özellikte kullanacağım özellikler içinde bulunmuyor.
  • Çift etkili tıklama (MT) - Tek düğme ile basmak ve basılı tutma süresini ayarlayarak iki farklı işlevde kullanmanıza olanak sağlar. Bu klavyede kullanmamı gerektirecek bir durumu yok ama %65 lik klavyelerimde F tuşlarını MT özelliğiyle kullanıyordum. Fakat bu kullanımı oyunlarda vs kullanmanızı önermem çünkü gecikmeye(input lag'a) sebep olacaktır.
  • Açma kapama (TGL) - Kısaca toggle özelliğidir arkadaşlar. Bir oyunda W'ya basılı tutarsanız karakter yürür, bırakırsanız durur. TGL ile w yu ayarladınız diyelim. Bas çek yapınca sürekli basmaya başlar siz o sırada işinize bakabilirsiniz. Basılı tutarsanız aynı tuşa toggle işlevi durdurulur. Bazı oyunlarda kullanabilirsiniz. Acilen wc gitmeniz durumlarda pubg de karakteri buna bağlayıp kaçabilirsiniz kısa süreliğine :D
  • Tetikleyiciyi serbest bırak (SON) - Rapid Trigger kullanırken basma hassasiyetini 0.1mm gibi çok agresif bir değere ayarladığınızda, parmağınızın en ufak bir titremesinde (finger jitter) veya mikro hareketinde klavye tuşu bıraktığını sanır. Örneğin Valorant veya CS2'de W tuşuna basıp koşarken parmağın milimetrik olarak yukarı oynarsa karakterin aniden durur. İşte bu SON ayarı, tuşun "bırakıldı" sayılması için parmağını ne kadar kaldırman gerektiğini (örneğin 0.3mm veya 0.4mm) bağımsız olarak ayarlamanı sağlar. Yani parmak titremelerine karşı bir güvenlik marjı (tolerans) oluşturmanıza yarar. RT guruları içindir.
  • Makro yapılandırması sekmesinden makro kayıtları yapabiliyor ayarlayabiliyorsunuz. Bu kısımlarla ilgilide ss eklemek isterdim ama konu sadece 35 adet ek yüklememe izin veriyor.
  • Parametre ayarlarında RT, ölü bölge alanı, kalibrasyon ayarı gibi ayarları yapabiliyorsunuz. Parametre ön ayarlarında hazır tuşlar için RT ayarları mevcut. Görsel geri bildirimden ise switchleri anlık tetikleme mesafesini görebilir, parmaklarınız tuşların üstündeyken ne kadar kuvvet uyguluyor görebilirsiniz.

1780848545606.webp

Temel işlevlerden klavyenin polling rate oranını ayarlayabiliyorsunuz. Polling rate testi için gamemaxpc'yi ve Keyboard Inspector kullandım ne derece kararlı ölçüm yapıyorlar bilemiyorum ama sonuçları ekliyorum.

1780849670039.webp
1780850508899.webp
1783183544477.webp

Son Düşünceler

Klavyeyi; alüminyum kasası, switch hissiyatı, sesi, yazılımı ve genel kullanım deneyimi açısından oldukça başarılı buldum. Donanım ve hız konusunda popüler uçan kaçan bir model olmasa da kendi beklenti ve kriterlerime fazlasıyla uyduğu için tercih ettim ve memnun kaldığımı söyleyebilirim.

Bir önceki kullandığım Gameraider K1 HE ile kıyaslayacak olursam, bana göre iki klavye arasında donanım ve hız açısından hissedilir bir fark bulunmuyor. Aradaki yaklaşık 1350 TL fiyat farkını ise tamamen yapı kalitesine ödüyorsunuz. Ve her kuruşuna değiyor.

İlk kez manyetik klavye alacaksanız ve bütçeniz kısıtlıysa Gameraider K1 HE'yi gönül rahatlığıyla öneririm. Ancak biraz daha bütçe ayırabilir, daha kaliteli bir alüminyum kasa, daha tok bir ses karakteri ve daha az sallanan tuşlar istiyorsanız bu klavyeyi de rahatlıkla tavsiye edebilirim.

Bana göre Türkiye pazarındaki %75 düzenine sahip manyetik klavyeler arasında, alüminyum kasalı modeller içinde fiyat/performans açısından en başarılı seçeneklerden bir tanesi.

Buraya kadar sabredip okuduysanız sizleri kutluyorum. İncelemeyi kısa sürede hazırladım. Gözümden kaçan veya hatalı aktardığım noktalar olmuş olabilir. Yorumlarda belirtirseniz en kısa sürede düzeltirim. Ayrıca eksik bulduğunuz ya da değinmemi istediğiniz konular varsa onları da incelemeye ekleyebilirim. Klavyeyle ilgili aklınıza takılan her türlü soruyu da memnuniyetle yanıtlarım.

Ekler

• 1780844153152.webp
    1780844153152.webp
    96.9 KB · Hit: 111
Son düzenleme:
Reddite yazmış birisi rs7 airdeki ice blade switch ile eg75'deki snow blade'in benzer sese sahip olduğunu. Tiz ve metalik seslerinden dolayı biraz eleştiri almış bu switchler.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu benim çektiğim rs7 air ile qbz 75. eg75 sesi rs7 aire baya benzer geldi baya.

qbz den rs7 air e geçince direkt kaşık havası çalıyor klavye. Aşırı clacky bir sesi var.

İlgimi çeken konular değil ama emek vererek hazırlanmış. Faydalı her içerik için teşekkürler.

Arkadaş ben mi şanssızım yoksa üründe ciddi Kalite Kontrol problemleri mi var. 2. aldığım üründe de backspace tuşu basılı kalıyor. Yine iade edeceğim. Aynı rengi zaten bitmiş ama olsa bile artık modelden soğudum valla bu nedir.

Arkadaş ben mi şanssızım yoksa üründe ciddi Kalite Kontrol problemleri mi var. 2. aldığım üründe de backspace tuşu basılı kalıyor. Yine iade edeceğim. Aynı rengi zaten bitmiş ama olsa bile artık modelden soğudum valla bu nedir.
fiziksel olarak mı basılı kalıyor yoksa yazılımsal mı

fiziksel olarak mı basılı kalıyor yoksa yazılımsal mı
Yazılımsal olarak. Kendi yazılındaki basma testi ile baktım orda görünüyor. Vay arkadaş. Sanırım weikav eg75 alıp devam edeceğim. Qbz75 bilemiyorum 3. defa alır mıyım.

Yazılımsal olarak. Kendi yazılındaki basma testi ile baktım orda görünüyor. Vay arkadaş. Sanırım weikav eg75 alıp devam edeceğim. Qbz75 bilemiyorum 3. defa alır mıyım.
Geçmiş olsun Birde wiekav ın tadına bak. :D

Geçmiş olsun Birde wiekav ın tadına bak. :D
İlk üründe kozmetik sorun 2. sinde böyle bir sorun. İlkinde de yine aptalca bir yazılımsal sorun veriyordu arada.

Ben bişey anlamadım bu işten. Weikav siyah renk beğendim sanki bu sefer. Siz ne dersiniz. Siyah ve bordo renkleri hakim. https://www.bilibili.com/video/BV1gq9gBjEvQ/?spm_id_from=333.337.search-card.all.click

İlk üründe kozmetik sorun 2. sinde böyle bir sorun. İlkinde de yine aptalca bir yazılımsal sorun veriyordu arada.

Ben bişey anlamadım bu işten. Weikav siyah renk beğendim sanki bu sefer. Siz ne dersiniz. Siyah ve bordo renkleri hakim. https://www.bilibili.com/video/BV1gq9gBjEvQ/?spm_id_from=333.337.search-card.all.click

Bu klavyede pempe hariç hepsine okeyim. Pempe bile siyah keycaplerle fena durmazdı yani. Keycap fontlarını beğenmedim sadece bunun. Tamamen karakterini değiştiriyor klavyenin.

Bu klavyede pempe hariç hepsine okeyim. Pempe bile siyah keycaplerle fena durmazdı yani. Keycap fontlarını beğenmedim sadece bunun. Tamamen karakterini değiştiriyor klavyenin.
YAzılar büyük olduğu için mi beğenmediniz? Ben büyük olduğu ve yeşil renk olduğu için beğendim.:D

YAzılar büyük olduğu için mi beğenmediniz? Ben büyük olduğu ve yeşil renk olduğu için beğendim.:D
Kesinlikle. Büyük ve font tasarımı aşırı arcade. Ben oyuncu klavyesiyim abi benle oyun oynanır mesajını dibine kadar veriyor fontlar. Sıkıntım yok alırsam da keycapine bakmam artık var yedekte keycaplerim. Genel tasarımı iyi yakışıklı klavye.

Bak işte ateş ediyor şuan bana. :D

1783368665483.webp

Kesinlikle. Büyük ve font tasarımı aşırı arcade. Ben oyuncu klavyesiyim abi benle oyun oynanır mesajını dibine kadar veriyor fontlar. Sıkıntım yok alırsam da keycapine bakmam artık var yedekte keycaplerim. Genel tasarımı iyi yakışıklı klavye.

Bak işte ateş ediyor şuan bana. :D

Alıntıyı görüntüle
Bu beyaz olan kasa mı. Sen olsan hangi rengi alırdın 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,751
Üyeler
199,022
Son üye
mali0