❌İndirim Bitti! 🔥Klasse Pro Büyük Desenli Mouse Pad 300 TL🔥🔥

Reaksiyon skoru
80

Klasse Pro 70x30 Mouse Pad 6 farklı modeli var beyaz olmayan diğer modeller de 380 ve 430'a düşmüş.

:pikacu: Ek olarak 2 veya Daha Fazla Al, %5 İndirim Kazan var.

300 TL'ye ugun fiyatlı mouse pad arayanlar için iş görür. Daha iyi bir şeyler istiyorum bütçem şu kadar diye yazarsanız da forumda deneyime yönelik öneriler alırız.

120x60 cm Dikişli Kenar (849tl) isteyenler için de link bırakıyorum,

E-Spor serisinde de indirim mevcut 48*40cm boyut, tasarıma göre fiyat değişiyor 1039tl ile 1349tl aralığındalar,

Son düzenleme:
120x60 lazım

Klasse Pro 70x30 Mouse Pad 6 farklı modeli var beyaz olmayan diğer modeller de 380 ve 430'a düşmüş.
:pikacu: Ek olarak 2 veya Daha Fazla Al, %5 İndirim Kazan var.

300 TL'ye ugun fiyatlı mouse pad arayanlar için iş görür. Daha iyi bir şeyler istiyorum bütçem şu kadar diye yazarsanız da forumda deneyime yönelik öneriler alırız.
kaliteli ürünleri var
eylül başından beri bunu kullanıyorum birkaç kez makinada yıkadım,ıslak mendille falan sildim, soda döktüm her şey yaşandı en ufak bir yırtılma veya pürüz olmadı daha

1TL den sonra kazık fiyat 😅

:pikacu:Ek olarak 2 veya Daha Fazla Al, %5 İndirim Kazan var.

120x60 cm Dikişli Kenar (849tl) isteyenler için de link bırakıyorum,

bende var bundan 1 yıldır kullanıyorum bu fiyata daha iyisi yok herhalde . mouse iyi kayıyor kir tutmuyo sadece toz tutuyor o da kolayca geciyo

Herhangi bir içecek dökmez hor kullanmazsan uzun süre kaygan şekilde kullanırsın, ben üzerine kahve falan dökmeyi geç alıp yıkadım kuruttum bile yırtılma falana yönelik hiçbir sorun olmadı tabi ki ilk aldığım zamanlar kadar kaymıyor yıkandığı için, kaymıyor dediğim de fps falan oynamaya yönelik hiçbir sorun yok sadece cam gibi değil yani 2 yılda da o kadar olsun. Sağlamlık uzun süre kullanım önemliyse şahsen öneririm 2 yıl oldu alalı

70x30 olanından aldım hocam teşekkürler
1783438662887.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,551
Üyeler
199,183
Son üye
Beratkrkmz

Geri