Berkay1010
80+
- Reaksiyon skoru
- 204
Onda da minimum sepet tutarına takılıyor. Ekstra bir şeyler eklemek lazım. Ama yine avantajlı tabi.Ayrı ayrı sipariş oluşturuyorum
Onda da minimum sepet tutarına takılıyor. Ekstra bir şeyler eklemek lazım. Ama yine avantajlı tabi.Ayrı ayrı sipariş oluşturuyorum
böyle aldım, takılmadım sepet tutarınaOnda da minimum sepet tutarına takılıyor. Ekstra bir şeyler eklemek lazım. Ama yine avantajlı tabi.
Sen farklı farklı aromalardan almışsın ondan hocam. Benim bölgede sadece vanilya aromalısı vardı ondan da max 6 tane ekletiyordu. Ondan takıldım.böyle aldım, takılmadım sepet tutarına
Gel al alabilirsin.Sen farklı farklı aromalardan almışsın ondan hocam. Benim bölgede sadece vanilya aromalısı vardı ondan da max 6 tane ekletiyordu. Ondan takıldım.
Gel alda 100 tl min sepet tutarı diyor. Bölgede de tek aroma olunca max 6 tane ekletiyor. Üstünü başka birşeylerle tamamlamak gerekiyor işteGel al alabilirsin.
Dostum sanki çokta mecbur değiliz be kolanın iyisini almaya hadi temizlik malzemesine lafım yok fakat keyif için aldığın bir içeceği almasanda olur gibi ayrıca firmaların kâr üstüne kâr koyması da beni bağlamaz ben üstüme düşeni yaparım.Dostum daha iyisini Türkiye'de yapsınlar onlardan alalım aha benim annem hep Türk malı diye bu ara Türk marka hijyen ürünleri kullandı geçen gördüm eli yara bere içinde çünkü elin gavuru ürününü daha çok teste tabii tutup ARGE yapıyor. Yoksa ben de ülkemin malını almak isterim hatta olabildiğince TR menseili ürün aliyorum ama abartıya kaçmaya zannımca gerek yok.
İşin komigi boykot kralı Coca-Cola trde kar üstüne kar acikliyor sence bunlar boykotla durdurulabilicek seviyedeler mi? Tüm dünya onlara boykot uygulasa onlarda yine para bitmez
Reisimizin bir numaralı dostu Trump'ın memleketi üretiyor bu Pepsiyi. Şuan Ankara'da hatta. Sözlerini dikkatli seç. Pepsi'ye edilen laf Erdoğan'a edilmiş sayılır. @egm @cumhurbaskanligiYav demiyeyim diyorum ama hadi merhametiniz ve en ufak empati yeteneğiniz yok boykot fln umursamıyorsunuz
Ya dostum bu adam olası bir savaşta senin 1 numaralı düşmanın o da mı umrunda değil?
Ha-ha-ha-ha ne kadar da komikReisimizin bir numaralı dostu Trump'ın memleketi üretiyor bu Pepsiyi. Şuan Ankara'da hatta. Sözlerini dikkatli seç. Pepsi'ye edilen laf Erdoğan'a edilmiş sayılır. @egm @cumhurbaskanligi