2k Monitör Önerisi Hepsiburada'dan Olma Şartı ile

Kathender

80+
Reaksiyon skoru
82
Arkadaşlar selam Hepsiburada'da kredim var 10. 800 TL olmak zorunda 10801 olamaz çünkü limitim yetmez 2 k monitör istiyorum resmi satıcı olursa çok güzel olur ölü piksel ve iade sürecinde hiç uğraştırmıyorlar Hepsiburada premium müşterisiyim bilginiz olsun önerilerinizi bekliyorum Hepsiburada'dan olmak zorunda atacağınız monitör.

Arkadaşlar selam Hepsiburada'da kredim var 10. 800 TL olmak zorunda 10801 olamaz çünkü limitim yetmez 2 k monitör istiyorum resmi satıcı olursa çok güzel olur ölü piksel ve iade sürecinde hiç uğraştırmıyorlar Hepsiburada premium müşterisiyim bilginiz olsun önerilerinizi bekliyorum Hepsiburada'dan olmak zorunda atacağınız monitör.
Kredi dediğin bakiyeyse üstünü tamamlayabiliyorsun, o bakiye kupon gibi düşün. Başka bir şeyse bilemem.

Öyle oluyorsa bu 320 hz modele bakabilirsin: https://www.hepsiburada.com/ktc-h27...ast-ips-pivot-gaming-monitor-pm-HBC0000AXVQCK

Olmuyorsa da bunlara bak. (Rampage alacaksan 500 lira kuponu kullanmayı unutma)

AOC Q27G4XF 27" 180 Hz Bunu alacağım galiba ama tam emin olamadım bu monitör de 2 kere ölü piksel çok ışık sızma problemi yaşayıp değişim 1. 2. iade etmiştim bundan kötü mü acaba renk gam performansı Asus TUF GAMING VG27AQE5A 27 HDR

AOC Q27G4XF 27" 180 Hz Bunu alacağım galiba ama tam emin olamadım bu monitör de 2 kere ölü piksel çok ışık sızma problemi yaşayıp değişim 1. 2. iade etmiştim bundan kötü mü acaba renk gam performansı Asus TUF GAMING VG27AQE5A 27 HDR

Q27G4XF alınmaz, bu bütçede alacağınız herhangi bir monitör VG27AQE5A'dan iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,666
Üyeler
199,007
Son üye
Ferhat Dalmış

Geri