🔥İndirim RTX 5060 Ekran Kartı + Corsair Ddr5 Ram 25.499 TL +3 Taksit

Yazılımı kullanmadıkları yerde başarılı olabilmişler. Ama arkadaş masaüstü bilgisayardan bahsediyor
Ne yazılım sıkıntısı var kartların? 3 aydır ne bir driver ne bir FSR ne de başka bir yazılım sorunu yaşadım. Cepheden sallamak kolay tabii.

Alan varsa aynı fiyata elimde 9060XT 16GB(Sıfır) ve DDR5 16GB 6000 CL36(2. El) bundle satıyorum :)

Ben aynı fikirde değilim ya. Evet oyun performansı gayet iyi 9060 XT nin ama yazılım tarafında fena patlak Radeonlar. 9070 XT muazzam ama ona lafım yok. evet yazılımı zayıf ama kas gücü baya iyi durumda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu bundle özelinde bence ihtiyacı olan değerlendirebilir fena değil. özellikle şu ram piyasasında.
radeon modeli nasıl patlak asusun radeon 3 fanlı 9060xt sini kullanıyorum şuana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım 1 seneden biraz fazla oldu. amd kendini baya geliştirdi.

alınabilir muazzam bir indirim yok. ramler mutlu etmeyecek düzeyde, ekran kartını maks kampanya ederi 14K dahada performans detayını söylemeye gerek yok heralde

16K`ya 5060 Ventus White aldım, 11K`ya Patriot 6000/30 var zaten bence kötü bundle.

Yazılım patlak nasıl bir terim? "Yazılımı patlak" ürünleri tüm konsollara koyuyorlar, firma dünyada bilgisayar piyasasına yön veriyor, birisi de çıkıp "yazılımı patlak" diyor. Lütfen siz NVIDIA fanboyu olmaya devam edin de ucuza AMD kart alalım uzun bir süre. %0 bilgi ve %100 cehaletle atılan yorumları ciddiye almayın.
amd kartlar eskisi gibi, nvidia ya kıyaslayınca o kadarda fiyatı düşük değil.

buradada aynı fiyat

Son düzenleme:

buradada aynı fiyat
1783591566249.webp

33-35 arasından 40a yükselmiş nolmuş buna
1783591633498.webp

14kcık fark var
ikisi de 4k oynatıyor

buradada aynı fiyat
aynen brocuğum öyledir, kendi yalanlarına inanmaya devam et.

bu fiyatlar ne abi ya

neden memnun değilsinizki?
bazı oyunlarda zaman zaman crash yiyorum ve tadımı kaçırıyor bu, şuan özellikle bf6 oynayamıyorum gibi bişey, bazı oyunlarda ise çok iyi, fakat bazı oyunlarda bir o kadar crash yiyorum

bazı oyunlarda zaman zaman crash yiyorum ve tadımı kaçırıyor bu, şuan özellikle bf6 oynayamıyorum gibi bişey, bazı oyunlarda ise çok iyi, fakat bazı oyunlarda bir o kadar crash yiyorum
tek ekran kartından olmayabilir, bir denemek lazım. bazen bazı programlar bile böyle şeyler yapmasına sebebiyet verebiliyor
sisteminiz neydi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,755
Üyeler
199,022
Son üye
mali0

Geri