🔥İndirim Salomon, Erkek, Supercross 4, Patika Koşusu Ayakkabı 3.491 TL (Sadece 44)

shyNNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
255
44 numara giyen çoktur belki ihtiyacı olan vardır. Güzel ayakkabı Salomon'un bot ve ayakkabıları mevcut memnunum. Sadece 44 numara bu fiyatta.

51OAW6TfwvL._AC_SY575_.webp

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
?tag=yaniyooweb-21

bu linkte de referans linki var. Bir Amazon linki paylaşmadan önce temizlemeye özen gösterelim. Bu seferlik ben düzelttim.
Telegram kanalıydı hocam o takip ettiğim dikkat edeceğim. genelde akakçe ve telegramdaki bu kanaldan alıyorum linkleri

Bu arada bu tabana sahip ayakkabılar dağda falan çok iyi ama duz zeminde bazilari ses çıkarıyor bazıları çok kayıyor.
Kosu ayakkabıları düz zemin için daha iyi
Genelde insanlar dağmis kosuymus gundelikmis çok takmıyor hepsini gündelik kullanıyor olur mu olur ama aklınızda bulunsun

Son düzenleme:
1783628212722.webp

hepsiburadada indirim yapıyorlar

Teşekkürler hocam bende çektim.

Salomon yanmaz taban diye tabaninda lav kulu mu kullaniyodu oyle bi sey kalmis aklimda emin olmamak kaydiyla outdor icin iyi ayakkabilar bence

kuponla beraber 250TL daha indirim oldu çektim .

Ayak sağlığı için yapılacak büyük hatalardan biri. Barefoottan gerçekten uzak dar burun. Ayağınız darsa olabilir. Tabanı kaliteli ama birleşim yerlerinden ayrılmada çok oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,605
Üyeler
199,192
Son üye
megjegyezni

Geri