Muğla Da 14 Yaşındayım Babam Para Vermiyor Para Lazım Nerde İş Bulabilirim

muğla iş ilanları yazıyosun öncelikle

Bu yaşta çalışmaman lazım okuman birseyler öğrenmen lazım. Ama sonuna kadar haklısın bu yaşta bir çocuğun ailesi maddi desteği sağlamalı. Firin berber gibi mahalle esnaflarında çıraklık yapabilirsin. Ama güvenilir temiz esnaflara git seçici davran en ufak bir rahatsızlık hissedersen çalışma senden değerli değil

Bu yaşta çalışmaman lazım okuman birseyler öğrenmen lazım. Ama sonuna kadar haklısın bu yaşta bir çocuğun ailesi maddi desteği sağlamalı. Firin berber gibi mahalle esnaflarında çıraklık yapabilirsin. Ama güvenilir temiz esnaflara git seçici davran en ufak bir rahatsızlık hissedersen çalışma senden değerli değil
Meslek öğrenmek biraz uzun vadede mantıklı meslek öğrenen çıraklar çok para almıyor malasef.Kısa vadede garsonluk gibi işler daha mantıklı

Meslek öğrenmek biraz uzun vadede mantıklı meslek öğrenen çıraklar çok para almıyor malasef.Kısa vadede garsonluk gibi işler daha mantıklı
meslek öğrenmek bambaşka bir yol ben kısa vadeli yaz aylarında çalışabilecek öneri verdim. Meslek öğrenme meseleside yine bütün gençliğini vereceğin işini sevmen gereken bir süreç. Şimdi öyle işyerleri var ki çoluk çocuğu meslek öğretiyorum diye alıp beş kuruş vermeyip bir şey öğretmiyolar el ayak işi yaptırıyolar. Onda da yine seçici davranmak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,666
Üyeler
199,007
Son üye
Ferhat Dalmış

Geri