Konuya gelen yorumlar ;
Birisi daha 8'e giden çocuğa küfretmiş.
Öbürleri yok yapamazsın, yok edemezsin, yok meslek lisesine gidenden adam olmaz, yok budur, yok şudur, biz çok kurduk o hayalleri vs.
Siz bence önce kendizi geliştirin, daha sonrasında genç bir zihine akıl verirsiniz. Klavyeyi eline alanda ilber ortaylı oluyor cepte 3 doktora 6 ansiklopedi çıkarmış rolüne bürünüyor.
Bu hayatta ailen dışında hiçkimse başarılı olmanı istemez, yorumlardanda anlayabilirsin bunu. Çok nadir bazı insanın yakın arkadaşları, imanı sağlam vatanını seven iyi niyetli insanlar olursa onlar ister. Vatana millete hayırlı olsun niyetiyle. Onun dışında hep tutar geriye çekerler, Türkiye'deki sosyal çürümeden sonra yeni Türkiye böyle bir yer. Profiline Atatürk koymuş mesela sırf hava civa olsun. Profile Atatürk koyunca milliyetçi oldu mesela paşa. Kaç kitabını okumuş ? Okuduğunu varsayalım, okuduğunu anlasa bir kere sana yapamazsın demezdi. Sen istedikten sonra yaparsın, zaten yapamazsın der insanlar onların günlük rutini bu. O yüzden kimseden tavsiye isteme, müslümansan namazını kıl Allahtan hayırlısını iste. Emin ol buradaya 1M yorum atsalar bile o şekilde daha faydasını görürsün. Şu konuda yozgatlının yorumuna bakın, görürsünüz genç birisiyle nasıl konuşulur. Az empati duygunuzu geliştirin diyeceğimde, bence önce siz o duyguyu edinin. Bizde çocukken 12 yaşındayken 20 yaşındayız diyip tripleniyorduk. Bence sizde çocuksunuz boş boş sanalda rolleniyorsunuz. Normalde böyle elemanlara tek kelime yazmamda genç bir dostum var diye yazdım, ben konudan çıkıyorum.