Kötü Bir Anadolu Lisesine Gidip İyi Bir Anadolu Lisesine Nakil Aldırmak.

Kanka okulumdan nefret ederek 2 hafta önce mezun olmuş biri olarak söylüyorum çevrendeki okullar konuda yazan arkadaşların dediği gibi sıkıntılı ise gitmene hiç gerek yok direkt meseme git ben meseme gitmem diyorsanda evde ünivestiye çalış 1 yıl sınıfta kalınca devlet sana acıga geçme hakkı veriyor sanırım açığa geçersin

Konuya gelen yorumlar ;
Birisi daha 8'e giden çocuğa küfretmiş.
Öbürleri yok yapamazsın, yok edemezsin, yok meslek lisesine gidenden adam olmaz, yok budur, yok şudur, biz çok kurduk o hayalleri vs.
Siz bence önce kendizi geliştirin, daha sonrasında genç bir zihine akıl verirsiniz. Klavyeyi eline alanda ilber ortaylı oluyor cepte 3 doktora 6 ansiklopedi çıkarmış rolüne bürünüyor.
Bu hayatta ailen dışında hiçkimse başarılı olmanı istemez, yorumlardanda anlayabilirsin bunu. Çok nadir bazı insanın yakın arkadaşları, imanı sağlam vatanını seven iyi niyetli insanlar olursa onlar ister. Vatana millete hayırlı olsun niyetiyle. Onun dışında hep tutar geriye çekerler, Türkiye'deki sosyal çürümeden sonra yeni Türkiye böyle bir yer. Profiline Atatürk koymuş mesela sırf hava civa olsun. Profile Atatürk koyunca milliyetçi oldu mesela paşa. Kaç kitabını okumuş ? Okuduğunu varsayalım, okuduğunu anlasa bir kere sana yapamazsın demezdi. Sen istedikten sonra yaparsın, zaten yapamazsın der insanlar onların günlük rutini bu. O yüzden kimseden tavsiye isteme, müslümansan namazını kıl Allahtan hayırlısını iste. Emin ol buradaya 1M yorum atsalar bile o şekilde daha faydasını görürsün. Şu konuda yozgatlının yorumuna bakın, görürsünüz genç birisiyle nasıl konuşulur. Az empati duygunuzu geliştirin diyeceğimde, bence önce siz o duyguyu edinin. Bizde çocukken 12 yaşındayken 20 yaşındayız diyip tripleniyorduk. Bence sizde çocuksunuz boş boş sanalda rolleniyorsunuz. Normalde böyle elemanlara tek kelime yazmamda genç bir dostum var diye yazdım, ben konudan çıkıy
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konuya gelen yorumlar ;
Öbürleri yok yapamazsın, yok edemezsin, yok meslek lisesine gidenden adam olmaz, yok budur, yok şudur, biz çok kurduk o hayalleri vs.
Siz bence önce kendizi geliştirin, daha sonrasında genç bir zihine akıl verirsiniz. Klavyeyi eline alanda ilber ortaylı oluyor cepte 3 doktora 6 ansiklopedi çıkarmış rolüne bürünüyor.
Bu hayatta ailen dışında hiçkimse başarılı olmanı istemez, yorumlardanda anlayabilirsin bunu. Çok nadir bazı insanın yakın arkadaşları, imanı sağlam vatanını seven iyi niyetli insanlar olursa onlar ister. Vatana millete hayırlı olsun niyetiyle. Onun dışında hep tutar geriye çekerler, Türkiye'deki sosyal çürümeden sonra yeni Türkiye böyle bir yer. Profiline Atatürk koymuş mesela sırf hava civa olsun. Profile Atatürk koyunca milliyetçi oldu mesela paşa. Kaç kitabını okumuş ? Okuduğunu varsayalım, okuduğunu anlasa bir kere sana yapamazsın demezdi. Sen istedikten sonra yaparsın, zaten yapamazsın der insanlar onların günlük rutini bu. O yüzden kimseden tavsiye isteme, müslümansan namazını kıl Allahtan hayırlısını iste. Emin ol buradaya 1M yorum atsalar bile o şekilde daha faydasını görürsün. Şu konuda yozgatlının yorumuna bakın, görürsünüz genç birisiyle nasıl konuşulur. Az empati duygunuzu geliştirin diyeceğimde, bence önce siz o duyguyu edinin. Bizde çocukken 12 yaşındayken 20 yaşındayız diyip tripleniyorduk. Bence sizde çocuksunuz boş boş sanalda rolleniyorsunuz. Normalde böyle elemanlara tek kelime yazmamda genç bir dostum var diye yazdım, ben konudan çıkıyorum.
Tamamdır dostum buranın filozofu sensin çocuğa hayatı toz pembe yaşamasını söyle. emin ol şu konuda kimse çocuğun kötülüğünü istemiyor saçma saçma triplere girmişsin namazını kıl Allah a bırak demişssinde dostum ortada 280m puan ve 73 obp duruyor Müslümanlar önce emeğini yerine getir sonra takdiri Allah a bırakır namazını kılıp dua etmesi çok güzel bir şey ama öyle armut piş ağzıma düş yok

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır dostum buranın filozofu sensin çocuğa hayatı toz pembe yaşamasını söyle. emin ol şu konuda kimse çocuğun kötülüğünü istemiyor saçma saçma triplere girmişsin namazını kıl Allah a bırak demişssinde dostum ortada 280m puan ve 73 obp duruyor Müslümanlar önce emeğini yerine getir sonra takdiri Allah a bırakır namazını kılıp dua etmesi çok güzel bir şey ama öyle armut piş ağzıma düş yok
Valla tevekkül'ün ismini bilseydinde keşke öyle akıl verseydin. Bizde zannediyordukki namaz kılıp gökten yarış arabası insin bizim olsun diye dua edince, GTA Türk'teki gibi gökten iniyor zannediyorduk. Mükemmel bilgilendirme duvarıma asarım artık.

Konuya gelen yorumlar ;
Bu hayatta ailen dışında hiçkimse başarılı olmanı istemez, yorumlardanda anlayabilirsin bunu. Çok nadir bazı insanın yakın arkadaşları, imanı sağlam vatanını seven iyi niyetli insanlar olursa onlar ister. Vatana millete hayırlı olsun niyetiyle. Onun dışında hep tutar geriye çekerler, Türkiye'deki sosyal çürümeden sonra yeni Türkiye böyle bir yer. Profiline Atatürk koymuş mesela sırf hava civa olsun. Profile Atatürk koyunca milliyetçi oldu mesela paşa. Kaç kitabını okumuş ? Okuduğunu varsayalım, okuduğunu anlasa bir kere sana yapamazsın demezdi. Sen istedikten sonra yaparsın, zaten yapamazsın der insanlar onların günlük rutini bu. O yüzden kimseden tavsiye isteme, müslümansan namazını kıl Allahtan hayırlısını iste. Emin ol buradaya 1M yorum atsalar bile o şekilde daha faydasını görürsün. Şu konuda yozgatlının yorumuna bakın, görürsünüz genç birisiyle nasıl konuşulur. Az empati duygunuzu geliştirin diyeceğimde, bence önce siz o duyguyu edinin. Bizde çocukken 12 yaşındayken 20 yaşındayız diyip tripleniyorduk. Bence sizde çocuksunuz boş boş sanalda rolleniyorsunuz. Normalde böyle elemanlara tek kelime yazmamda genç bir dostum var diye yazdım, ben konudan çıkıyorum.
Babayın oğlu herhalde 500 satır yazı yazmışın da elini yorma diye söylüyorum

Valla tevekkül'ün ismini bilseydinde keşke öyle akıl verseydin. Bizde zannediyordukki namaz kılıp gökten yarış arabası insin bizim olsun diye dua edince, GTA Türk'teki gibi gökten iniyor zannediyorduk. Mükemmel bilgilendirme duvarıma asarım artık.
Tamamdır dostum o zaman sende cocuga dua et 280 puanla fen lisesine gitsin 🤩 eğer anlattığım şeyin tevekkül oldugunu açıklamama ihtiyaç duyuyorsan zaten senle muhattap bile olunmaz

Sen reşit olmayan kişilere küfret boşver benim yazdığım yazıyı. Elbet gerçekte benim gibi birine toslarsın.
İnşallah toslarım. 8.sınıfa giden "çocuk" kendinden 5 yaş büyük insana kertenkele suratlı derken sorun yok , ben herkesle saygı çerçevesinde konuşurum eğer karşı tarafa saygı yoksa bende saygısız olurum.

İnşallah toslarım. 8.sınıfa giden "çocuk" kendinden 5 yaş büyük insana kertenkele suratlı derken sorun yok , ben herkesle saygı çerçevesinde konuşurum eğer karşı tarafa saygı yoksa bende saygısız olurum.
Valla toslamak istiyorsan üstte mesaj kutusu var yaz çok zor değil, bi çayımızı içersin. Sana özel olarak öğretirim reşit olmayan bir çocuğa küfretmenin ne gibi sonuçlar doğuracağını, sen tasalanma. Adam gibi üslubunla cevap verirsen haklı olursun, o şekilde cevap verirsen çok farklı konumda olursun. Hiçbir hakimde o yazdığın yazıya aksi karar çıkmaz her türlü hakaret suçu yersin.

Valla toslamak istiyorsan üstte mesaj kutusu var yaz çok zor değil, bi çayımızı içersin. Sana özel olarak öğretirim reşit olmayan bir çocuğa küfretmenin ne gibi sonuçlar doğuracağını, sen tasalanma.
Ne gibi bir sonuçlar doğuracak hayırdır , eline almışın klavyeyi ağzına geleni söylüyon. Söyle can kardeşine de bu forumda aynı konudan 1 den fazla açmak yasak hergün 5 tane açmasın. Daha fazla polemiğe girmeyeceğim ama sen laflarına dikkat et gerçek hayatta ağzının üstüne bi koyarlar 2 hafta pipetle beslenirsin.

Ne gibi bir sonuçlar doğuracak hayırdır , eline almışın klavyeyi ağzına geleni söylüyon. Söyle can kardeşine de bu forumda aynı konudan 1 den fazla açmak yasak hergün 5 tane açmasın. Daha fazla polemiğe girmeyeceğim ama sen laflarına dikkat et gerçek hayatta ağzının üstüne bi koyarlar 2 hafta pipetle beslenirsin.
Tamam sen gerçek hayatta tanışmak istersen üstte mesaj kutusu orda. Reşit olmayan çocuklara sanalda ağır küfreden eleman. Ben zaten sodayı falan pipetle içiyorum gazını alıyor. Sendede biraz gaz var gibi, gel alırız :) Belki gazdandır çocuklara küfür etmen. Alınca düzelirsin.

Tamam sen gerçek hayatta tanışmak istersen üstte mesaj kutusu orda. Reşit olmayan çocuklara sanalda ağır küfreden eleman. Ben zaten sodayı falan pipetle içiyorum gazını alıyor. Sendede biraz gaz var gibi, gel alırız :) Belki gazdandır çocuklara küfür etmen. Alınca düzelirsin.
1000006866.webp

Filozofuma bak sen be kitaplarla dövecek üstad görüyonmu pipetle içiyormuş bide gazozu bravo devam böyle ahlak terbiyecisi filozof adam 🌹

Konuya gelen yorumlar ;
ilgin için teşekkür ederim çok yardımcı oldun abi❤️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,451
Üyeler
199,159
Son üye
marquin

Geri