- Konu Sahibi Konu Sahibi
indirdim hocamAynen
indirdim hocamAynen
Şuan o PCI ünleminin gitmesi lazım aygıt yöneticisinde. Gitmiş mi?indirdim hocam
gitti hocamŞuan o PCI ünleminin gitmesi lazım aygıt yöneticisinde. Gitmiş mi?
Sorun kaldı mı peki?gitti hocam
HOCAM doygunlugu arttırdım 150 yaptım suan genel olarak ufak tefek seyler var onlarda olur dıyıp goz ardı etmek lazım gene bıraz deneyecegım yarın falan cogu oyunda problem olursa yazarım ama gıttı unlemSorun kaldı mı peki?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada görüntü kalitesiyle alakalı da sorun yaşıyorum demiştin sanki.
Nvidia'dan AMD'ye geçtikten sonra görüntü kalitesi veya renkler farklı gelebilir bu normaldir. Zamanında bende Nvidia AMD arası geçiş yaparken farklılığı hissediyordum yani anormal bir şey yok bunda.
Ben sorun olduğunu sanmıyorum, yüksek grafikli bir oyun oynamayı dene bakalım orada kendini gösterir her şey zaten.HOCAM doygunlugu arttırdım 150 yaptım suan genel olarak ufak tefek seyler var onlarda olur dıyıp goz ardı etmek lazım gene bıraz deneyecegım yarın falan cogu oyunda problem olursa yazarım ama gıttı unlem
2 tane 9070xt li sistem var evde surekli calisan , tek sorun yasamadik. Gelip sucu AMD ye atmak yerine baska seylere de bakmak lazimAmd ekran kartı almayın diye boşuna demiyoruz
cok haklı bır yorumm cansınız hocam2 tane 9070xt li sistem var evde surekli calisan , tek sorun yasamadik. Gelip sucu AMD ye atmak yerine baska seylere de bakmak lazim
Engelle hocam ben uğraşmaktan yoruldum gördüğüm yerde engelleyip geçiyorum, hep diyorum nvidia sistemler de hiç gözükmüyorsunuz ama cevap yok2 tane 9070xt li sistem var evde surekli calisan , tek sorun yasamadik. Gelip sucu AMD ye atmak yerine baska seylere de bakmak lazim
Sorun devam ediyor mu kardeşimcok haklı bır yorumm cansınız hocam
Adam haklı foruma bakın milyon tane amd ekran kartı problemleri var ve olmaya da devam edecek malesef. Sadece alışmaya bakın zamanla donanım uzmanı yapacak sizi amd ekran kartınız. Ben sağolsun amd sayesinde uzman oldum.Amd ekran kartı almayın diye boşuna demiyoruz
Boş yorum, sisteme genel bakmıyorsunuz biz de neden olmuyor?Adam haklı foruma bakın milyon tane amd ekran kartı problemleri var ve olmaya da devam edecek malesef. Sadece alışmaya bakın zamanla donanım uzmanı yapacak sizi amd ekran kartınız. Ben sağolsun amd sayesinde uzman oldum.
Suan 5000 serisi kadar sorunlu bir seri yok , azicik forumlari gezsiniz , yabanci gruplara baksaniz zaten gercegi goreceksiniz. 4000 serisindeki erime olayini daha unutmadik. Amd de sorun var mi evet bazen olabiliyor ama Nvidia kadar olmadigina emin olabilirsinAdam haklı foruma bakın milyon tane amd ekran kartı problemleri var ve olmaya da devam edecek malesef. Sadece alışmaya bakın zamanla donanım uzmanı yapacak sizi amd ekran kartınız. Ben sağolsun amd sayesinde uzman oldum.
marka fanboyluğu veya karşıtlığı size hiçbir şey kazandırmaz hocam. boşverin bu şekilde konuşmayı. konuya yardımcı olabiliyorsanız olun, gelip burda tahrik edici konuşmanın anlamı nedir? şimdiye kadar 4 farklı amd ekran kartım oldu, hiçbiri beni bir şeylerde uzman yapmadı. aksine nvidia tarafında çok daha fazla sorun deneyim etme şansım oldu.Adam haklı foruma bakın milyon tane amd ekran kartı problemleri var ve olmaya da devam edecek malesef. Sadece alışmaya bakın zamanla donanım uzmanı yapacak sizi amd ekran kartınız. Ben sağolsun amd sayesinde uzman oldum.