❌İndirim Bitti! NZXT Kraken Elite 280 Rgb Rl-Kr28e-B1 - 3.249 TL.

Türk telekom uygulaması bana özel üzerinden alınıyor, şuanlık düşüremedim bekliyorum
Şimdi gördüm üründeki kupon ile birleşmiyor değil mi bu uygulama kodu?
Bende NZXT Kraken elite 240 V2 var büyük lcd ve yeni pompalı. 265K işlemci ile OCCT 250W testing 100 derece görünce braket aldım. 98'e düştü. Ama ana alış sebebim zamanla işlemciyi eğmemesi içindi. Sıcaklığa bence çok bir etkisi yok. Lanet olası 265K. 240MM yetmiyor.
Hocam bu soğutucular anakarta nasıl bağlanıyor ARGB kablosu falan var mı

Kupon nasıl alınıyor hocam ya da 3 ün altına çekebildiniz mi😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben anlayamadım da bunlarda ARGB/RGB bağlantısı yok mu nasıl bağlanıyorlar anlayamadım
Kuponu alabilmen icin zaman makinesini icat etmen lazim 🤣 argb kontrolcu cikiyor icinden anakarta bagliyorsun.

Kupon nasıl alınıyor hocam ya da 3 ün altına çekebildiniz mi😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben anlayamadım da bunlarda ARGB/RGB bağlantısı yok mu nasıl bağlanıyorlar anlayamadım
Hub üzerinden usb pini ile kontrol ediliyor.

Sırf bir lcd ekran için enermax 360lık soğutucuyu söküp buna geçeceğimi düşünüyorsanız… haklısınız, çektik bakalım 😂

Yok bu başka 😂 ARGB yok anakartta RGB var sadece, her yerde bela oldu başıma bizim iş iptal 😂
Argb bağlamıyorsun ki. Usb ile bağlanıyor. Kendi uygulamasından kontrol ediyorsun.

Yine bi kontrol et ama dediğim gibi olması lazım bende de beyaz olanı var şu an.

Sıvı soğutma ile alakası yok intel işlemcilerle kullanman gerekiyor tam kare olmadığı için mevcut anakartın sıkıştırması soket pinlerini zamanla eğiyor birde üstüne ağır kule tipi bağlarsın süreci hızlandırıyor lga 1700 dede 1851dede bracket kullanmak hem soğutmasına hemde pinlerin bükülmesi sorununa çözüm olur
Anladım hocam eyv bu konuyla alakalı pek bir şey okumamıştım.

Bende FSP AE36-B 360mm var buna geçilir mi arkadaşlar ne diyorsunuz
İşlemcim 9700x

Son düzenleme:
Ben de FSP AE36-B 360mm var buna geçilir mi arkadaşlar ne diyorsunuz
İşlemcim 9700x
Benzer bir durumdayım. 240 ve 280 için uygun bir kasam olmadığı için böyle birkaç fırsatı pas geçtim. Kasanızda düdük gibi durmayacaksa alınır.

kasa nzxth7flow bunu alsam üstte boşluk kalacak. Üstüne 2023 üretimi 3 yıldır depoda bekliyor fiyat çok iyi ama sipariş edip iptal ettim. Doğrumu yaptım yanlış mı bilemedim. Peerles assasins hava soğutucum var üstünde articinp12pro fanları takılı 9800x3d ile baya iyi performans alıyorum performans olarak ihtiyacım yok görünüş olarak almıştım heveslenip ama üstte boşluk kalacak diye iptal ettim. Hem mantıklı hem mantıksız geliyor. Umarım bi 360lık şöle gifli mifli bişi indirime düşerde alırım yoksa içime dert olacak :D

kasa nzxth7flow bunu alsam üstte boşluk kalacak. Üstüne 2023 üretimi 3 yıldır depoda bekliyor fiyat çok iyi ama sipariş edip iptal ettim. Doğrumu yaptım yanlış mı bilemedim. Peerles assasins hava soğutucum var üstünde articinp12pro fanları takılı 9800x3d ile baya iyi performans alıyorum performans olarak ihtiyacım yok görünüş olarak almıştım heveslenip ama üstte boşluk kalacak diye iptal ettim. Hem mantıklı hem mantıksız geliyor. Umarım bi 360lık şöle gifli mifli bişi indirime düşerde alırım yoksa içime dert olacak :D
Peerless Assassins’in iki fanını da P12 Pro ile mi değiştirdiniz? Ses yapıyor mu? Geçmişte ben de P12 Max ile değiştirip kullanmayı düşündüm. Bir arkadaş aynısını yapmış, yorumlarda görmüştüm. Orta fanın çok ses yaptığını yazmış. Orta fanda orjinal fana dönünce sorunun düzeldiğini belirtmiş. Sizde durum nasıl?

Geri