capellaa
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Daha ucuza f/p varsa da olur ama iyi bir şeyse 3-4 bin arası bütçe de ayırabilirim.
Tasarım olarak sade ve beyaz renkte bir şey arıyorum. Bir de yanlardan içe doğru kavisli modellerden olması tercihim. Ayrıca arada konsola da takıp kullandığım için kendi dongle’ı olması da gerekiyor.
Şarjının çabuk bitmemesi önceliğim elbette, ağırlığı da ne kadar hafif olursa o kadar iyi, bir de tıklamasının da keza olabildiğince hafif / yumuşak olmasını istiyorum.
Model için rastgele bir örnek ekliyorum aşağıya.
www.gaming.gen.tr
Tasarım olarak sade ve beyaz renkte bir şey arıyorum. Bir de yanlardan içe doğru kavisli modellerden olması tercihim. Ayrıca arada konsola da takıp kullandığım için kendi dongle’ı olması da gerekiyor.
Şarjının çabuk bitmemesi önceliğim elbette, ağırlığı da ne kadar hafif olursa o kadar iyi, bir de tıklamasının da keza olabildiğince hafif / yumuşak olmasını istiyorum.
Model için rastgele bir örnek ekliyorum aşağıya.
Logitech G PRO X Superlight Ultra Hafif HERO 25.600 DPI 400 IPS LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz
Şimdiye kadarki en hafif ve en hızlı PRO faremizle zaferin önündeki tüm engelleri kaldırın. Dünyanın en iyi e-spor profesyonel sporcularının tercih ettiği yeni silah, 63 gramdan hafiftir ve neredeyse…
Son düzenleme: