16 Mbps Adsl'den 35 Mbps Vdsl'e Geçtim ama Adsl E Dönmem İsteniyor

Nothing39

80+
Reaksiyon skoru
0
16 Mbps ADSL paketim vardı Taahhüt bitiyor diye arandım 35 Mbps VDSL paketin fiyatı uygun geldi kabul ettim
İlk gün internet hızım arttı 10. gün şu an 9 gündür 16 Mbps ADSL değerleri alıyorum
Hat standartı kısmında ADSL2_plus yazıyor
Aşağı akım hattı hızı (kbit/s): 16380 de sabit
Yukarı akım hattı hızı (kbit/s): 1023 te sabit
saha ekibi geldi inceledi 16 Mbps görünüyor değerler normal dedi 35 Mbps'e yükselttim dedim müşteri hizmetlerini arayın dedi
aradım onlar bizde 35 görünüyor sıkıntı yok dedi bende en son şikayet oluşturdum
çözüm olarak mesafe kaynaklıymış 16 Mbps ADSL'e dönüş bulmuşlar nasıl çözebilirim bunu

VDSL de olsa hatta bağlı yine, ben de VDSL kullanıyorum max 65 mbit alabiliyorum. 50 mbit de stabil çalışır dendi ve öyle de yapıyoruz maalesef.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Modeme gir attainable net data rate , ADSL istatistiginde yazar ona bak Max alabileceğin hız yazar.
bendede hat üzeirnde 65 yazıyorduda 95e kadar alıyordum
bugün artık adsl yasaklanması lazım
fiberi kes abi ya adamları vdsl geçir acil yada fiberle
adslnin olması rezalet

Öylede böyle de aynı parayı kazanırken yaparlar mı sence?

kardeşim benim ödediğim paranın tahminen pasta dilimine bölsek en az 7 dilim olur biri devlete biri hizmete diğeri abd vergileri diğeri yatırım öbürü ulaştıma diğeri çalışan maaşları ve en önemlisi yatırım

benden aldığını sana yatırmıyorsa o zaman burada büyük bir ayıp var demek
ağzımı bozmak istemem

Hocam benimde paket 35 lik tt 24 e kilitledi dememe rağmen açmıyorlar en son sistem izin vermiyor yalanı attılar ben ztn sistem izin verdiği için geçtim 35 e online işlemlerden anlamıyorum gerçekten
Saçmalık ya modeminde yazar kaç Mbps hız alabildiğin, eğer kapasite varsa şikayet et peşini bırakma parasını verdiğin hızı al.

kardeşim benim ödediğim paranın tahminen pasta dilimine bölsek en az 7 dilim olur biri devlete biri hizmete diğeri abd vergileri diğeri yatırım öbürü ulaştıma diğeri çalışan maaşları ve en önemlisi yatırım

benden aldığını sana yatırmıyorsa o zaman burada büyük bir ayıp var demek
ağzımı bozmak istemem
Aynen aldıkları paraları yatırım olarak yapsalardı şuan heryerde fiber bağlantılar olurdu. Umarım bir gün bu durum düzelir.

Saçmalık ya modeminde yazar kaç Mbps hız alabildiğin, eğer kapasite varsa şikayet et peşini bırakma parasını verdiğin hızı al.
hocam max 50 atanabilir gördüm 40-44 civarlarında geziyor max hızım keenetic modem kullanıyorum zaten 35 te kopma yaparsa snr sınırlarım alabildiğim max ı almaya çalışıyorum da her yerden arızalar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,460
Üyeler
199,163
Son üye
Yusuffffaybekkk

Geri