❌İndirim Bitti! Macbook Neo 512gb 35388tl🔥

bu neonun farkı ne airin altı mı
Giriş seviyesi MacBook kabaca, Airin altı oluyor öğrencilere yönelik yapılan bir cihaz. Ağır iş yapılmaz ama günlük kullanım için MacBookların sahip olduğu avantajları ucuza sunuyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

açıklaman bu yorumun neden taraflı ve gerçekten uzak olduğunu açık bir şekilde belirtiyor.

Arkadaşlar Linux(cachyos)/windows/macos/ipados/ios/android aktif olarak kullanan biriyim. 16 gb air varken 8gb neo almak neden saçma ufak bir araştırma yaparsanız net bir şekilde anlarsınız. Sevgilerle ...
İyi güzel de fiyatı 2 katı neredeyse Airin, eskiden 45K ya Air vardı 10K çıkın diyordum da şuan 256GB M4 modeli bile 55K, kıyas için 512GB olana bakarsak o 60K civarında.

Kullanım amacına göre almak lazım ben içerik üreticiyim diyen video editleyecek olan Air almalı bu ağır işlere yetmez, günlük kullanacak olan da çok farkını görmez.

Bu fiyatlara 120Hz 2.8K OLED ekranlı, mac air m2 ayarında işlemcisi olan alternatif windows cihazlar da var. Gece indirimleriyle 35 - 36 bin görüyorlar.

Açıkçası pil ömrü harici pek tercih edilecek bir tarafı yok gibi Neo serisinin. Hani 25 - 30 bin TL aralığını kapatsa çok ideal cihazlar olabilirdi.

1784028091420.webp

sakın neo falan almayın kafayı yemeyin he. 8 gb ramli bide ipad işlemcili dandik bir şey.
Bana bir tane 30.000-32.000₺'ye aynı işleri çok rahat yapabilen denk bir Windows laptop bulur musun? Ekran kalitesi, bataryası, sessizliği, optimizasyonu ve performansı falan her şey denk olsun ama tamam mı? Eskiden Xiaomi'de 12GB RAM var iPhonelar'da hala 6GB puhaha diyen kitleden bir farkınız yok maalesef. Fanboyluk falan yaptığım yok da cidden şöyle diyenleri görünce de gülmeden geçemiyorum.

Bana bir tane 30.000-32.000₺'ye aynı işleri çok rahat yapabilen denk bir Windows laptop bulur musun? Ekran kalitesi, bataryası, sessizliği, optimizasyonu ve performansı falan her şey denk olsun ama tamam mı? Eskiden Xiaomi'de 12GB RAM var iPhonelar'da hala 6GB puhaha diyen kitleden bir farkınız yok maalesef. Fanboyluk falan yaptığım yok da cidden şöyle diyenleri görünce de gülmeden geçemiyorum.
Huwai,samsung,asus,lenevo da birsürü güzel cihaz var tek tek bakmak lazım o taraflardan anlamıyorum ama çok güzel cihazlar var deneyimlemiştim ipince küçücük her işi görüyorlar

Benim ipad m3 işlemcili kötü görmeyelim 🙂
yakışıklı düşük seviye a16lı ipadler var ya onu kastettim zaten mleri değil.
ben sana windows al demedim ki ? 36k indirimli fiyat ya güzel kardeşim git 3-4k daha ekle mac air al diyorum. bu modeli alma diyorum. sen neyi anlamadın ki ?

yakışıklı düşük seviye a16lı ipadler var ya onu kastettim zaten mleri değil.

ben sana windows al demedim ki ? 36k indirimli fiyat ya güzel kardeşim git 3-4k daha ekle mac air al diyorum. bu modeli alma diyorum. sen neyi anlamadın ki ?
40.000₺'ye hangi MacBook Air'i alıyormuşuz? :D

m1'imi satıp 36kya m4 air 16 gb aldım. 2-3 ay önce. ara ara düşüyor takip et. m4 almana da gerek yok m3 al m2 al. veya sarı sitede sağda solda 40kya m4 air 0 gibi satıyorlar kanka garantili. sen istersen bir şekilde bulursun merak etme

Zam yemeden önce ki rakamlardan bahsediyor ama eğitim indirimi + havale indirimi + 1000 TL ziraat bankası pozitif teknoloji indirimi ile m4 serisi 13 inç modeli 42.000 TL'ye geldi m2 veya m1 lerden bahsediyor sanırım. :ROFLMAO:

m1'imi satıp 36kya m4 air 16 gb aldım. 2-3 ay önce. ara ara düşüyor takip et. m4 almana da gerek yok m3 al m2 al. veya sarı sitede sağda solda 40kya m4 air 0 gibi satıyorlar kanka garantili. sen istersen bir şekilde bulursun merak etme
Zamlardan önceki fiyatlardan bahsediyorsun. Ek olarak ikinci elden alınan modellerle lütfen sıfır aldığın fiyatları bir tutma. İkinci eldekiler şu an zam gelişinin meyvesini yiyorken alan insanlar da kırk bin liraya aldım diye seviniyor.

Zam yemeden önce ki rakamlardan bahsediyor ama eğitim indirimi + havale indirimi + 1000 TL ziraat bankası pozitif teknoloji indirimi ile m4 serisi 13 inç modeli 42.000 TL'ye geldi m2 veya m1 lerden bahsediyor sanırım. :ROFLMAO:
Bir ay hatta birkaç hafta önce falansa doğrudur iyi almışsın.

Macbooklarda air ekranı bile kötü(dizi film için) bence pro alınmalı ama fiyatlar ortada 🥲

Geri