hekimoğlu adayı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 718
@KassızBadicipirinç unu alıcaktım ben her zaman cikolata aromali alıyorum ama bunu gördüm fiyatisa uygun sizce nasıldır tadı kullanan var mi
Bunun tiramisu protein barı var o güzel bu da iyidir diye tahminm ediyompirinç unu alıcaktım ben her zaman cikolata aromali alıyorum ama bunu gördüm fiyatisa uygun sizce nasıldır tadı kullanan var mi
sipariş ettim 2 dk önce, 240tl idi 60 tl daha gerekiyor kargo için bide gittim 120 gram cool lime kreatin aldım , daha 450 gram kreatinim var ama stok olsun diye aldım kargoya 60 70tl odeyecegime 130tl ye 120gram kreatin aldimBunun tiramisu protein barı var o güzel bu da iyidir diye tahminm ediyom
cukulatli güzeldi bunu denicem şimdi. cool lime kreatinde aldım . bu arada 3 tane aromali kreatin aldım sadece mangolusu güzeldi aroma işinde kreatin kısmında kötü protein ocnAlıntıyı görüntüle
Muhallebi fav
Denemedim bilmiyorum hocam bende limoncheescake var tadı güzel beğeniyorum ben
protein barın tadı ile aynı hocam hatta çok hafif daha baskın desem yeridir beğenirsiniz her türlü elimde 9 kg rice cream var totalde ama bundan 2-3 daha çeksem mi bilemedimpirinç unu alıcaktım ben her zaman cikolata aromali alıyorum ama bunu gördüm fiyatisa uygun sizce nasıldır tadı kullanan var mi