50.000 TL'ye Kadar iPhone Önerisi ?

bence uzun ömürlü olması için 17e al elinde bütçe de varken. değiştirmezsin işine gelir. 18 bu eylülde tanıtılmayacak zaten ilk defa, sene ortasına kadar yolu var. bu eylül pro ve katlanır model geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

amazon.com.tr/dp/B0GQVFC628?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1

eskiyi getir yeniyi götüre de bir bak, belki iyi fiyat verirler xs max vardı sanırım di mi @Yphen
8.330 TL fiyat verdi hocam

böyle bi fiyat çıkıyor, ikinci el değeri nedir bilmiyorum telefonun uğraşmam dersen buna bakabilirsin ama biraz öldürdü sanki
1784110419845.webp

1784110437517.webp

beyazı daha güzel bence
Çok tercih ettiğim bir renk değil magsafe kılıf alacağım için şuan desenli baskı kılıf xs max'te beyaz normalde :D

böyle bi fiyat çıkıyor, ikinci el değeri nedir bilmiyorum telefonun uğraşmam dersen buna bakabilirsin ama biraz öldürdü sanki
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bende ki 64 GB hocam 8.330 TL çıkıyor

telefoncu da bu kadar verir sanki :D benim yurt dışı 13 proya 32 bin verdiler sahibindende satsam daha az öderlerdi. direk verdim 17 aldım

değer gibi sanki
sarı sitede 10-12k bandında yani geziyor fiyatları

telefoncu da bu kadar verir sanki :D benim yurt dışı 13 proya 32 bin verdiler sahibindende satsam daha az öderlerdi. direk verdim 17 aldım

değer gibi sanki
46.449 TL denk geliyor siyah modeli

sarı sitede 10-12k bandında yani geziyor fiyatları
satarım dersen öyle de satabilirsin ama xs max satmak zor olabilir, hem bu evine kadar geliyor kapıdan eski telefonu alıyor yenisini veriyor yine de seçim senin

Geniş açı ve makro lens ile işin yoksa, cebimde biraz para kalsın diyorsan 16e düşünebilirsin fakat 5-6 yıl boyunca kullanacağını belirttiğin için hem depolama hem güncelleme vesaire olarak 17e'yi daha uygun buldum senin için. 16e fiyatını hak etmiyor diyip 15 düşünmek emin ol geniş açıyla işin yoksa çok daha kötü bir hareket olur. İstersen sıfır 52 bin liraya al, istersen de ikinci elden birkaç aydır kullanılmış halini varsa 45 bin lira civarlarına al geç.

satarım dersen öyle de satabilirsin ama xs max satmak zor olabilir, hem bu evine kadar geliyor kapıdan eski telefonu alıyor yenisini veriyor yine de seçim senin
Yalnız hocam şöyle bir şey var benim bazı şeyler yedeklemem için yeni telefonu açıp aktarmam gerekiyor ben kapıda bunu yapabiliyor muyum?
Geniş açı ve makro lens ile işin yoksa, cebimde biraz para kalsın diyorsan 16e düşünebilirsin fakat 5-6 yıl boyunca kullanacağını belirttiğin için hem depolama hem güncelleme vesaire olarak 17e'yi daha uygun buldum senin için. 16e fiyatını hak etmiyor diyip 15 düşünmek emin ol geniş açıyla işin yoksa çok daha kötü bir hareket olur. İstersen sıfır 52 bin liraya al, istersen de ikinci elden birkaç aydır kullanılmış halini varsa 45 bin lira civarlarına al geç.
17e alıcam hocam ben influencer değilim kamerayla işim yok dinamik ada falan da bilmem etmem :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,488
Üyeler
199,171
Son üye
misket111

Geri