TsuchinagaHiyori
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 571
Hiç gerek yok. direk biosa gidip fabrika ayarlarına geri çevirme vs. olması gerekir. bastıktan sonra yapacağınız tek şey EXPO açtıktan sonra yapmak isterseniz fan PWM lerini ayarlayın. Ekran kartı ile alakası yok durumun. ekranınız kaldıramacağı yükü veya bilgisayardaki parçaların kaldıramayacağı yükü bindirdiğinizde doğal olarak korumaya alıyor. Ramlerin EXPO da Cl si falan kaç bilmiyorum ama Expert falan değilseniz bu işlerde kimsenin tavsiyesiyle ekstradan 0.1V bile vermeyin. direk kilitler hatta ramleri yakabilirsiniz. dediğim gibi fabrika ayarına döndür. bi expo bide pwm fan ayarı dahada elleme. Çözünürlük fazladan sunması biraz garip onu biraz araştırın derim normalde desteklenenden fazlasını göstermemesi gerekir. Ekstradan garantiye almak isterseniz DDU ile 0 dan silip Adrenalin software Launcher olarak değilde direk Driverın tamamını indirin. ben öle yapıyorum.hocam soylemesı ayıptır herkes bırsey soyluyor ınsan ne yacagını sasırıyor sızce 0dan format atıp bıos ayarlarınıda sıfırlamak nasıl fıkır ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam malesef oyle bır vaktım de yok ugrasmakda ıstemıyorum ıade de alcaklarını sanmıyorum