Yardım FPS Rekabetçi Oyunlar İçin Manyetik Klavye Önerisi

drakathx

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
3,194
Bütçe
5000
%75 yada varasa full arıyorum kablolu kablosuz modu olursa harika olur açıkçası Cs2 ağırlıklı oynuyorum. mevcut klavye yavaş geliyor açıkçası. Ne alabilirim?

%75 yada varasa full arıyorum kablolu kablosuz modu olursa harika olur açıkçası Cs2 ağırlıklı oynuyorum. mevcut klavye yavaş geliyor açıkçası. Ne alabilirim?
ATK RS7 AİR

Alternatif olarak şunlar var. Top75 tri mode kablosuz yazıyor, ama site aynı anda kablolu ürünü de dahil ettiğinden kafam karıştı biraz.

Genel olarak siteleri kurcalamak isterseniz de kategorileri bırakayım.

Alternatif olarak şunlar var. Top75 tri mode kablosuz yazıyor, ama site aynı anda kablolu ürünü de dahil ettiğinden kafam karıştı biraz.

8k Hz mı hocam hepsi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mchose x9 var pembe gerçi sistem beyaz klavyem mouse ve pad beyaz Mchose x9 pembe klavyeyi Mchose alıp beyaz yada pembe mi alsam diye düşündüm ayrıca wraith v2 nasıl Onuda çok öneren vardı ayrıca 8k olup tri modlu yok mu?

Şansıma konuyu açtıktan 10 15 dk sonra klavyeye kola döktüm 1 tam bardak kurusun diye ters çevirdim akan aksın diye içime mı doğdu ne olduysa klavye almayı düşünüyordum benim için ekstra neden olmuş olur bozulursa 🤣

Son düzenleme:
8k Hz mı hocam hepsi

Mchose x9 var pembe gerçi sistem beyaz klavyem mouse ve pad beyaz Mchose x9 pembe klavyeyi Mchose alıp beyaz yada pembe mi alsam diye düşündüm ayrıca wraith v2 nasıl Onuda çok öneren vardı ayrıca 8k olup tri modlu yok mu?

Şansıma konuyu açtıktan 10 15 dk sonra klavyeye kola döktüm 1 tam bardak kurusun diye ters çevirdim akan aksın diye içime mı doğdu ne olduysa klavye almayı düşünüyordum benim için ekstra neden olmuş olur bozulursa 🤣
8K Hz çok önemli değil, ama hepsi destekliyor olması lazım. Manyetik de olay aslında basım süresini ayarlama, scan rate falan. Bunlar iyiyse klavyede 0.01 bile sorun yaşamazsın. Ama ben 0.08 altına önermem, çok hassas oluyor ve ne kadar alışırsanız alışın istemsiz basıyorsunuz.

Mchose bence iyi pembe versiyonu da var. ATK o klavyesi gibi özellikleri benzer.

Kablosuz çok yok, eğer kablosuzda 8K Hz fare gibi çalışıyorsa mantıklı da değil ve manyetiğin o kısa basım süresini, kablosuzda kesintsizi aktaran sistemler de bence pahalı olur diye düşünüyorum. Ben aradığınızdan örnek amaçlı attım. Klavyede ben manyetik için şu anlık kablosuz ürün almazdım açıkçası. Denemedim, şöyle 2-3 ürün denesem ona göre kafamda bir şey oluşur. Şu an kablolu ucuz bir Havit KB904L manyetik klavye kullanıyorum.

Geri