Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3d ve RTX 5070 Cyberpunk 2077 Crash Normal mi ?

En azından bilgisayarım açılırken sürekli driver kurmakla uğraşmıyorum ona şükrediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia app kurmamam ile bir alakası yok demi? Bende siz gibi psu'dan olacağını sanmıyorum.
Power supply diyen çok bilmiş acaba neye göre konuşuyor? Bir ton şey atarım buraya nvidia amd farksız psu çok önemli

Hocam açık konuşayım Nvidia da kullanırım sorunsuz AMD de aynı şekil özellikle AMD nin 9000 serisinde hepsini kullandım 0 sorun yaşadım 9060xt 9070 9070xt dahil abartılıyor
Teknolojik parçalar hocam bunlar olabilir hepsinde sorun çıkabilir dediğinize saygı duyuyorum ama hayatım boyunca asla amd kullanmam.

Nereden buluyorsunuz söyle psulari anlamadım, bilgisi olan var mı bu psu hakkında?

Teknolojik parçalar hocam bunlar olabilir hepsinde sorun çıkabilir dediğinize saygı duyuyorum ama hayatım boyunca asla amd kullanmam.
Büyük konuşma :)

Neyse Konumuz o değil sapmayalım.

850W bir psu sahibiyim

Size aynen bildiricem tekrar ayarları deneyip.

Sadece cyberpunk 2077'de oldu diğer oyunlarda kaymak gibi, diğer parçalarım da 16 gb ddr5 ram apacher, 1 tb kingston m2 ssd'ye sahibim, 360mm de sıvı soğucu var, b650m-r anakart. Son olarak da hepsini kapatıp da oynamayı deneyeceğim.
Bendede kaç gündur boyle 4070 var aynı sorun witcherdada bazen gidiyor btfdada

En sevmediğim şey AMD konuda nvidia önermek Nvidia da amd önermek, adamın elinde ne varsa çözecegimiz şey o.

Aldıgınız crashin psu ile uzaktan yakından alakask yok tekrar ediyorum diğer oyunlar ve stress testlerinde sıkıntı yoksa. Ama psun cok dandik sorundan bagımsız olarak değiştirmeni öneririm.

Kasada ki psu aşırı kalitesiz bir model de ondan, psu sistemin her şeyini etkiler. Değiştirin bence bir an önce, tier list'i inceleyin, en azından B tier bir PSU almanızı öneririm
Psu'da sorun diyelim ben diğer oyunlarda da sorun yaşamaz mızdım mantık olarak?

Psu'da sorun diyelim ben diğer oyunlarda da sorun yaşamaz mızdım mantık olarak?
Dostum sen kaç TL verdin bu pcye söyler misin?

Emin ol hiç belli olmaz diğer oynadığın oyunlar ne?

Hangi oyunlar mesela, CP77 ağır bir oyun. Ağır oyunlarda sorunlar daha çok belli oluyor psu da.
Rdr2'de oyunuyorum ben ultra ayarlarda 2 gündür problem yaşamadım fıstık gibi çalışıyor sistem sadece cyberpunk'da oldu. Her neyse ben ilk sayfada yazan ayarları denemek için oyuna girip test edicem eğer ki hata alırsam tekrar sizlere bildiricem.

Mantık dedin forumun yarısı elendi bak
Hocam forumda yeniyim pek tanımıyorum.

Dostum sen kaç TL verdin bu pcye söyler misin?

Emin ol hiç belli olmaz diğer oynadığın oyunlar ne?
80K Topladım

Rdr2'de oyunuyorum ben ultra ayarlarda 2 gündür problem yaşamadım fıstık gibi çalışıyor sistem sadece cyberpunk'da oldu. Her neyse ben ilk sayfada yazan ayarları denemek için oyuna girip test edicem eğer ki hata alırsam tekrar sizlere bildiricem.
Rdr2 ağır bir oyun sayılmaz günümüzde, hele 5070 göre çok hafif kalıyor. CP77 gibi rt ağırlıklı oyunlarda denemek lazım, örneğin wukong gibi.

Hocam forumda yeniyim pek tanımıyorum.

80K Topladım
80k sistemi ne olduğu belirsiz bir PSU'ya emanet mi edeceksin? Hata falan almamış ol hatta sorun psu dahi olmasın, her an hırsızlık ihtimali yüksek olan bir kişiye altınlarını emanet eder misin? Sistemi occt testine şok 15-20 dk o test ederken bizlere de 12v 3.3v 5v kanallarını at sorun psu olabilir olmaya da bilir ama sisteme yazık etmemek lazım.

Mantık dedin forumun yarısı elendi bak
Senin derdin ne? Ergenliğe yenimi girdin

Geri