🔥İndirim 🔥🔥 Vodafone Pay Kampanyalar 🔥🔥

Hocam hayat su hangi ürünğ ekliyoruz sepete.İkisinide denedim ödeme adımında vodafone seçiyorum ama kampanya çıkmıyor.
normal satın alacaksınız kampanya çıkmıyor vodafone pay otomatik düşüyor
edit : vodafonepay ile alacaksınız

Hayat suyu nasıl aldınız benim ödeme adımında vodafone pay çıkmıyor
Hocam hayat su hangi ürünğ ekliyoruz sepete.İkisinide denedim ödeme adımında vodafone seçiyorum ama kampanya çıkmıyor.
bende boş damacana vardı aynı marka onu ekledim sepete 210 tl dedi. ödeme yöntemi vodafone pay seçtim ödedim sms kodunu girdim. daha sonra sms geldi vodafone dan 210 tl hediyen gönderildi diye.

• Beğen
Reaksiyonlar: HCI4
Hayat su söyledim 125 tl ödedim 125 tl iade diye mesaj geldi maksimum 240 tl kazanılabilir diyor kampanyada. 1 su daha söylesem yine geçerli olur mu sizce?

Pazarama'dan alisveris yapabilen var mi? 990 liralik sepet var ama limit yetersiz uyarisi veriyor.

Ekler

• 1000029982.webp
    1000029982.webp
    33.8 KB · Hit: 30
Pazaramadan ne alınabilir aldıklarınızı atabilirmisiniz fikir olsun

Pazarama da ürün arayan arkadaşlar için ben buradan daha önceki kampanyalarda kaşar peyniri almıştım tadı fena değil tost yapmakta çok kullanıyorum ben beğendim 1000 küsüre geliyor 500 tl civarına 3kg kaşar peyniri bedava

Pazarama da ürün arayan arkadaşlar için ben buradan daha önceki kampanyalarda kaşar peyniri almıştım tadı fena değil tost yapmakta çok kullanıyorum ben beğendim 1000 küsüre geliyor 500 tl civarına 3kg kaşar peyniri bedava
3 tane tuvalet kağıdı akar
Ustalarımdan şifa yedikten sonra lazımm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Arayip sordum bu limitten dusuyormus. Bana da 0 liralik limiti uygun gormusler sag olsunlar
Vodafonepay uygulamasından arttırabiliyorsun.

Ekler

• 1000029993.webp
    1000029993.webp
    16.8 KB · Hit: 5
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,781
Üyeler
199,222
Son üye