Modding ℹ️Game Garaj Laptop İçin Per-Key Rgb Kontrol Uygulamasıℹ️

Hocam elinize saglık bu sefer calıştı bir kaç mod denedim ve gayet olumlu verim aldım klavyenin akıcılıgı bariz bir şekilde belirgin oldu elinize saglık fakat bir sorun oldu uygulamayı yanlıslıkla kapattım ve yeniden açmayı denedgimde gorseldeki hatayı verdi sanırım yeniden başlattıgımda düzelir klavyedeki bazı modları denedim ve yorumlarım şu şekilde

lightning:Yukarıdan aşağı ya doğru inen yıldırım gibi bir çizik seklinde iniyor kalınlığı ayarlanabiliyor
Wawe:Gaame garaj kontrol merkezindeki gokkusagı modunun hareketli hali ve çok cok daha güzel hızı ayarlanabiliyor
Breaking:Nefes alma şeklinde yapıyor fakat klavyedeki o takılma hissi olmadan akıcı bir şekilde nefes alıyor veçok hoş duruyor
Whell:Lastik gibi kendi etrafında klavyenin tam ortasında dönüyor fakat o hızı çok tatmin edici şekilde
Matrix:Klavyeye bambaşka bir özellik getiriyor fotograftaki gibi seçilebiliyor özellikleri benim favori modum bu oldu

Düzenleme:Yeniden başlattıgımda sorun çözüldü(şimdilik),uygulama kapandıgı an bida girmek için laptop u yeniden başlatmam gerekiyor.EK OLARAK power tuşu uykuda oldugu zaman oldug7ndan fazla hızlı yanop sonuyor

Ekler

• 1784208926964.webp
    1784208926964.webp
    47.3 KB · Hit: 10
  • Ekran görüntüsü 2026-07-16 164716.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-16 164716.webp
    28.2 KB · Hit: 5
  • Ekran görüntüsü 2026-07-16 164657.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-16 164657.webp
    14.4 KB · Hit: 6
Son düzenleme:
Hocam elinize saglık bu sefer calıştı bir kaç mod denedim ve gayet olumlu verim aldım klavyenin akıcılıgı bariz bir şekilde belirgin oldu elinize saglık fakat bir sorun oldu uygulamayı yanlıslıkla kapattım ve yeniden açmayı denedgimde gorseldeki hatayı verdi sanırım yeniden başlattıgımda düzelir klavyedeki bazı modları denedim ve yorumlarım şu şekilde

lightning:Yukarıdan aşağı ya doğru inen yıldırım gibi bir çizik seklinde iniyor kalınlığı ayarlanabiliyor
Wawe:Gaame garaj kontrol merkezindeki gokkusagı modunun hareketli hali ve çok cok daha güzel hızı ayarlanabiliyor
Breaking:Nefes alma şeklinde yapıyor fakat klavyedeki o takılma hissi olmadan akıcı bir şekilde nefes alıyor veçok hoş duruyor
Whell:Lastik gibi kendi etrafında klavyenin tam ortasında dönüyor fakat o hızı çok tatmin edici şekilde

Düzenleme:Yeniden başlattıgımda sorun çözüldü(şimdilik)
hocam muhtemelen siz uygulamayi kapattiginizi sanip tray haline kucultmussunuz. Yani uygulama sag alttaki barda acik kalmis. Ayni anda uygulamadan 2 tane acmaya calisirsaniz 2. actiginizda bu hatayi alirsiniz. Siz yinede uygulamayi calistirdiginiz dizinde olusan log dosyasini paylasirsaniz inceleyebilirim. Ayriyetten otomatik baslangici aktif ederseniz bilgisayari ac kapa yaptiginizda bile uygulama en son secili modda otomatik olarak kucultulmus sekilde arka planda calismaya baslar.

simdi bu durumla ilgili de bir guncelleme yayinlayacagim bu arada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Matrix:Klavyeye bambaşka bir özellik getiriyor fotograftaki gibi seçilebiliyor özellikleri benim favori modum bu oldu

Düzenleme:Yeniden başlattıgımda sorun çözüldü(şimdilik),uygulama kapandıgı an bida girmek için laptop u yeniden başlatmam gerekiyor.EK OLARAK power tuşu uykuda oldugu zaman oldug7ndan fazla hızlı yanop sonuyor
hocam yasadiginiz sorun icin discorddan iletisime gecme sansiniz var mi ? theyamo kullanici adim

Son düzenleme:
Hocam discorddan istek attım müsait olduğum bir zaman yazicam şuanlik belirgin bir sorun goremedim ben normalde F6 Ve F7 tuşlariyla ayarliyordum klavyeyi onu ekleyebilirseniz güzel olur ek olarak da dediğim gibi power tuşu turuncu oldugu zaman uyku modundayken olduğundan fazla hizli yanip sönüyor bence bu sorun degil gayet güzel de duruyor.

Gorselseki o hata da uygulamayi 2.kez acmaya calistigimda oluyor sizin dediginiz gibi kisaca uygulamanin bir kac eksigi var fakat koskoca firmanın yapamadığını siz çok güzel yapmissiniz elinize emeginize sağlık

Hocam discorddan istek attım müsait olduğum bir zaman yazicam şuanlik belirgin bir sorun goremedim ben normalde F6 Ve F7 tuşlariyla ayarliyordum klavyeyi onu ekleyebilirseniz güzel olur ek olarak da dediğim gibi power tuşu turuncu oldugu zaman uyku modundayken olduğundan fazla hizli yanip sönüyor bence bu sorun degil gayet güzel de duruyor.

Gorselseki o hata da uygulamayi 2.kez acmaya calistigimda oluyor sizin dediginiz gibi kisaca uygulamanin bir kac eksigi var fakat koskoca firmanın yapamadığını siz çok güzel yapmissiniz elinize emeginize sağlık
ekledim hocam sizi, sorun yasamamaniza sevindim. Hatanin uygulamayi 2.kez actiginizda cikmasi normal. Ancak bunu duzelticek yeni bir guncelleme getirdim. Artik uygulamayi ikinci kez acmaya calistiginizda yenisini acmak yerine kucultulmus uygulamayi buyultuyor ve pencereyi aciyor. Uygulamanin kapatma tusuda artik uygulamayi kapatmak yerine kucultuyor. Artik kapatmak icin tray ikonuna sag tik yapip exit e basmaniz gerekiyor. fn+f6-f7 kombinasyonunu simdilik yapma gibi bir hedefim yok. Nasil yapilabileceginide pek bilmiyorum acikcasi.

Ayrica "power tuşu turuncu oldugu zaman uyku modundayken olduğundan fazla hizli yanip sönüyor bence bu sorun degil gayet güzel de duruyor." bu kismi pek anlayamadim. Acikcasi yazilim uyku modundayken bilgisayara herhangi bir sekilde etki etmiyor. Yani benim yazdigim yazilimda bunu yapicak bir kod mevcut degil. Belkide bunun olmasinin sebebi baskadir

Elinize emeğinize sağlık, R9T3D modelinde denedim sorunsuz çalışıyor. Tam da böyle bir şey lazım bu laptop için, kendi klavye yazılımı berbat. Daha da fazla mod seçeniği, daha güzel kişileştirilebilir bir arayüz ile 10 numara bir yazılım olabilir. Mesela Rainbow wavedeki renklerin arasındaki sıklığı veya renk paletini ayarlamak gibi gibi. 👌👌

Güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık. MSI üretimi olan modellerde MSI biosu atarak benzer bi modlama yapmıştım bende MSI center kullanılabiliyor. Eklemek istedim.

Elinize emeğinize sağlık, R9T3D modelinde denedim sorunsuz çalışıyor. Tam da böyle bir şey lazım bu laptop için, kendi klavye yazılımı berbat. Daha da fazla mod seçeniği, daha güzel kişileştirilebilir bir arayüz ile 10 numara bir yazılım olabilir. Mesela Rainbow wavedeki renklerin arasındaki sıklığı veya renk paletini ayarlamak gibi gibi. 👌👌
wawe modundaki rainbow renk paletini ayarlama ozelligin not ettim. Zaten suanda animation editor uzerinde calisiyorum(baska projelerimde oldugu icin yavas bir sekilde). Ancak bu projenin en temel hedefi tersine muhendislikle mevcut kontrol merkezinin EC ile iletisimini okuyup buldugum bilgiler isiginda kendi yazilimimi yazmakti sonuc olarakta hem mevcut animasyon seceneklerini hem de keyfime gore ekledigim bir kac animasyon secenegini 30fps oynatabilen cok daha akici bir program cikti ortaya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık. MSI üretimi olan modellerde MSI biosu atarak benzer bi modlama yapmıştım bende MSI center kullanılabiliyor. Eklemek istedim.
msi modellerde msi bios u ve msi kontrol center kullanilabiliyor evet. Bende kendi game garaj r9t cihazimda XMG bios u kullaniyorum suanda aktif olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,826
Üyeler
199,228
Son üye
soRRu

Geri