anakartta wifi özelliği olması şart değil demek istedimWiFi sorun değille ne demek istediğini anlamadım
oyun amaçlı belirli bütçe yok para olunca alacağım her şeyi şuan 7300tl varNe amaçla topladığınızı ve sisteme toplam ne kadar bütçe ayıracağınızı söylerseniz daha iyi yardım alabilirsiniz
B850m-k indirime girecek bugün. Onu değerlendirebilirsinanakartta wifi özelliği olması şart değil demek istedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
oyun amaçlı belirli bütçe yok para olunca alacağım her şeyi şuan 7300tl var
normalde 6k olan anakartı 7.200 yapmışlar. İlk bindirip sonra indirim gibi gösterme olayıB850m-k indirime girecek bugün. Onu değerlendirebilirsin
5500’e mü ne düşüyordu sanırımnormalde 6k olan anakartı 7.200 yapmışlar. İlk bindirip sonra indirim gibi gösterme olayı
7800x3d'yi destekliyordu 9850x3d de destekler sanırım ama ryzen 9'da sorun olabilir VRM'leri ne kadar kaliteli bilmiyorumhangi işlemcileri besler bu anakart
B850 mk al asusun gamin gecesinde var normal fşyatı 6.5k habeirn oslunsıfırdan bir bilgisayar topluyorum ilk parçayı anakart alacağım ve bugün gaming gecesi var sizce hangi anakartı tercih etmeliyim güçlendirmeye açık wifi sorun değil önerseniz yeterli.