Muhammed3448
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Merhaba sistemde şuanlık ekran kartı ve ram yok sadece kasayı açmak istedim meraktan ama vga yanmıyor cpu yanıyor anlamadım gitti ekran kartı ve ram takınca düzelirmi?
hocam fotoğraf atarmısınMerhaba sistemde şuanlık ekran kartı ve ram yok sadece kasayı açmak istedim meraktan ama vga yanmıyor cpu yanıyor anlamadım gitti ekran kartı ve ram takınca düzelirmi?
E yani hocam hadi iGPU var desek, ram takılı değil. Normal. Ram'i takın, ondan sonra bakın.Merhaba sistemde şuanlık ekran kartı ve ram yok sadece kasayı açmak istedim meraktan ama vga yanmıyor cpu yanıyor anlamadım gitti ekran kartı ve ram takınca düzelirmi?
Dram normal olarak yanıyor yok çünkü evet oda yanıyorhocam fotoğraf atarmısın
ne yanıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu mu_
Aslında ekran kartı olmadan açabilir işlemciye bağlı olarak ama Ram olmadan bilgisayar açmaya çalışan birini ilk kez görüyorumDüzelmez kardeşim boşver. Ekran kartıda yok ramde yok o bilgisayarın açılmaması hiç hayra alamet olmamış normalde açılması gerekir. servise yolla
Yahu azıcık ya azıcık “şu” kadarcık bilginizde mi olmaz ben hakkaten anlamıyorum ram olmadan bilgisayardan görüntü alabilir misin? Ekran kartı olmadan görüntü alabilir misin? Azıcık düşünün yav. Ram işlemci ekran kartı takılı olmadan bilgisayardan görüntüde alınmaz windowsada ulaşamazsın hiçbişey yapamazsın. 3 ü et tırnak
Kızıyorum çünkü yarın bi gün bilgisayarda bi sorun yaşadığınızda birisi atlayıp “psu bozuk” dese hemen şak diye gider psu alırsınız durduk yere sorunun nerde olduğunu bile anlayamadan. Azıcık öğrenin azıcık rica ediyorum
Aslında ekran kartı olmadan açabilir işlemciye bağlı olarak ama Ram olmadan bilgisayar açmaya çalışan birini ilk kez görüyorum