Oc felan yapmana gerek yok Undervolt yapsan yeter stock bile kullanabilirsinyeni 2. el rtx 2080 aldım önceden 1650 vardı ayar vs yapmama gerek varmı oc falan
peki eski sürücü vs olayı varmı hiç bişey yapmadımOc felan yapmana gerek yok Undervolt yapsan yeter stock bile kullanabilirsin
1000 serisine desteği kesmişler ama 2000 serisinde öyle bir şey duymadım sürücü ile ilgili, en günceli kurmayı dene bir şey olursa araştırırsın internettenpeki eski sürücü vs olayı varmı hiç bişey yapmadım
yok yani eski sürücü kalmış olması sıkıntı yaratırmı on diyorum 1650 den geçtim1000 serisine desteği kesmişler ama 2000 serisinde öyle bir şey duymadım sürücü ile ilgili, en günceli kurmayı dene bir şey olursa araştırırsın internetten
tabii ki onu silmen gerekiyor nvidia tarafını tam bilmiyorum ama normalde driveri silip güncel olan neyse onu kullan tekrardan indirip bi çakışma olmasınyok yani eski sürücü kalmış olması sıkıntı yaratırmı on diyorum 1650 den geçtim
83 çok max hadi yaz sıcağı vs dersek 70 75 olmalı kart bakımları yapılmadan cerilmiş olabilir güvenlik etiketi üstünde mi2 dk hemen hızlı test edeyim diye minecraft bedrock girdim ışın izleme açamadım sonra java girdim shader vs olmadan normalde 600 700 fps alırdım şimdi shadersız 200 3000 falan eski bilgisayarlada shaderle 40 50 fps alırdım şimdi 120 alıyorum bu normalmi işlemcim r5 5500 ha bide escape the backroomsda çok ısınıyor kart oyunla alakalımı anlamadım 83 dereceyi gördü
yaptım dedi adam83 çok max hadi yaz sıcağı vs dersek 70 75 olmalı kart bakımları yapılmadan cerilmiş olabilir güvenlik etiketi üstünde mi
Siz yine de kartı çıkarıp iyice bir kontrol edin derim. Termal macun yenilemesi gerekebilir. Ben çok güvenmem yaptım demelerine.yaptım dedi adam
Ekran kartını FurMark 1080p high veya ultrada 15dk test yapıp sonuçları bize atın.2 dk hemen hızlı test edeyim diye minecraft bedrock girdim ışın izleme açamadım sonra java girdim shader vs olmadan normalde 600 700 fps alırdım şimdi shadersız 200 3000 falan eski bilgisayarlada shaderle 40 50 fps alırdım şimdi 120 alıyorum bu normalmi işlemcim r5 5500 ha bide escape the backroomsda çok ısınıyor kart oyunla alakalımı anlamadım 83 dereceyi gördü