XQRRR
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
iade talebini iptal edersin ki, göndermezsin ayrıyettenİptal gelmez değil mi arkadaşlar 38 bine aldığım sapphire pulse için iade talebi açayım mı?
iade talebini iptal edersin ki, göndermezsin ayrıyettenİptal gelmez değil mi arkadaşlar 38 bine aldığım sapphire pulse için iade talebi açayım mı?
onlar otomatik onay gibi geldi bana da zaten indirim TCL marka tv ler için yapmılmış aslında o yüzden tv dışındakilere gelebilir ama nası altından kalkcaklar bilemiyorum sitedeki herşeyde işe yarıyor sanırsam şuan %20 indirimAga kartları gönderebilirler belki tvlere iptal kesin gelir aşırı fark çıkıyorda kart için belki gelmez onay gelenler var
Siparişiniz onay bekliyor diyor hala bende.Efsane düşmüş de iptal olabilir alanlar son durumu geçerse güzel olur
Ben sipariş edeli baya oldu bekletiyor beni onay gelirse yazarım ben benim siparişten belli olur baya bi oldu bekliyor halaonlar otomatik onay gibi geldi bana da zaten indirim TCL marka tv ler için yapmılmış aslında o yüzden tv dışındakilere gelebilir ama nası altından kalkcaklar bilemiyorum sitedeki herşeyde işe yarıyor sanırsam şuan %20 indirim
soğutması giriş segment prime ve pulsedan iyiXFX SWIFT RADEON RX 9070 XT GAMING 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XFX SWIFT RADEON RX 9070 XT GAMING 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Giriş segment olsada gayet iyi performansısoğutması giriş segment prime ve pulsedan iyi
giriş segmentlerden iyi anlamında yazdımGiriş segment olsada gayet iyi performansı