mornix
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,179
bence onun yanında bi soğuk suda olur ama sen bilirsinAlıntıyı görüntüle
Baba geçer eve ossura ossura uyur şu şekil
bence onun yanında bi soğuk suda olur ama sen bilirsinAlıntıyı görüntüle
Baba geçer eve ossura ossura uyur şu şekil
Sporu Futboldan İtibaren Sananlardansın Yani Güzelmiş .Süper Lig izlemiyorum cok nadir gs maçı o da evinde oynarsa veya fb gs jk gs derbisi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
futbol hayatımızın heryerinde var
Sorunda bu işte bir turnuvadir messi izlemişsin ispanyada izlemeye yaşın yetmemişBen 1 Maça Bakarak Yorum Yapmam Hocam Turnuva Geneline Bakıyorum .
mısır maçından sonra o adama karşı saygım kalmadıRonaldocular bir aydır elenmerini bekliyodu. Baba son bi kıyak bu gariban çocuklarıda sevindirdi biz senden razıyız
10 Ekim 2025 ti sanırım Sarı kafa Trump ve CZ nin kripto soygunu. O günden beri hiç teade etmedim. Zaten o günden beri de kripto ayıya girdi. Altın boğa sezonu başladı. Sonra da petrol malum. Savaş bitmeden de girmem şahsi düşüncem.valla hocam başladığımdan beri nereye elimi attıysam kurudu. Yolumuzu halka arzdan bulucaz gibi![]()
Baba süper lig seyircisine neyin faul olduğunu öğretmek zor ya. Hangi pozisyona takıldınmısır maçından sonra o adama karşı saygım kalmadı
hangisine takılmadımkiBaba süper lig seyircisine neyin faul olduğunu öğretmek zor ya. Hangi pozisyona takıldın
valla her şey zarar yazıyor kar eden az. Endeksin içinden geçilmiş.10 Ekim 2025 ti sanırım Sarı kafa Trump ve CZ nin kripto soygunu. O günden beri hiç teade etmedim. Zaten o günden beri de kripto ayıya girdi. Altın boğa sezonu başladı. Sonra da petrol malum. Savaş bitmeden de girmem şahsi düşüncem.
Fenerbahçe umarım yanıltır da turu geçer inşallah. 2 takım girelim Şampiyonlar Ligi ne ya. Dünya paralar harcıyoruz. Saçma sapan bir lig için mi?Yarın Maç .
Hadi Bunu Açıkla .Baba süper lig seyircisine neyin faul olduğunu öğretmek zor ya. Hangi pozisyona takıldın
Voleybol senin için daha uygun olacaktırhangisine takılmadımki![]()
Transferler Geç Geldi Erken Gelip Yazılsaydı Güzel Olurdu Ama Rahat Geçer Bence Yinede .Fenerbahçe umarım yanıltır da turu geçer inşallah. 2 takım girelim Şampiyonlar Ligi ne ya. Dünya paralar harcıyoruz. Saçma sapan bir lig için mi?