Yardım Vatan İndiriminde Asus A32 Plus Kasa Aldım Nasıl Kasadır?

b1rst

80+
Reaksiyon skoru
43
5 bin TL'ye geldi a32 plus yeni yeni parçaları yükselttim bu kasa sizce nasıldır ve lian li hydroshift ıı lcd-c 360n ile uyumlu mudur

güzel kasa fiyatını hak ediyor bence güzel kasa lainli o11 v2 flow tercih edilebilirdi fakat bu fiyata mantıklı seçim

5 bin TL'ye geldi a32 plus yeni yeni parçaları yükselttim bu kasa sizce nasıldır ve lian li hydroshift ıı lcd-c 360n ile uyumlu mudur

baya havalı bir kasa hayırlı olsun. sıvı soğutman 360mm sığıyor yani.

güzel kasa fiyatını hak ediyor bence güzel kasa lainli o11 v2 flow tercih edilebilirdi fakat bu fiyata mantıklı seçim
o kasa hep istediğim bir kasa bu indirime girince aldım ama iptal edip onu çekmek daha çok içime siniyor bir türlü indirimde olmadı o ürüne
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

baya havalı bir kasa hayırlı olsun. sıvı soğutman 360mm sığıyor yani.
evet uyuyor yardımın icin tesekkurler merak ettiğim bu sogutucuda kablo arka kısımda ya sadece anakarttan üste dogru kısa bir şekişlde boru gözüküyor o bu kasa da engel olur mu anakart ile üst tarafda fazla bosluk yoktur umarım

o kasa hep istediğim bir kasa bu indirime girince aldım ama iptal edip onu çekmek daha çok içime siniyor bir türlü indirimde olmadı o ürüne
Çok güzel ve kaliteli bir kasa fakat onu alırsan bir kasa parasıda fana verirsin

Çok güzel ve kaliteli bir kasa fakat onu alırsan bir kasa parasıda fana verirsin
hali hazırda kutulu uni fan cl wireless 3x120 var fakat onu takas edip asus 3x120 uygun fanından alabilirim

Merak ettiğim resimde olan yer bu kasada da sıkıntısız oluyorsa a32 kullanırım

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-20 013253.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-20 013253.webp
    14.7 KB · Hit: 26

evet uyuyor yardımın icin tesekkurler merak ettiğim bu sogutucuda kablo arka kısımda ya sadece anakarttan üste dogru kısa bir şekişlde boru gözüküyor o bu kasa da engel olur mu anakart ile üst tarafda fazla bosluk yoktur umarım
kullanmıştım baya iyi kasa

Selam. Aynı kasanın beyazını incehesaptan 5.5k ya 500tl kupon kullanarak geçen haftalarda aldım. 360lık aio lar uyuyor olsa da lian li hydroshiftt II serisindeki o borusuz görüntüyü maalesef sağlayamadım.
Anakart olarak asus prime x870p-wifi var
AİO olarak lian li hydroshift lcd-c 360cl almıştım. Maalesef sığmadı. Yani sığdı ama o ürün fotoğraflarında gördüğün borusuz görüntü olmuyor. Eklere bakabilirsin. Boruyu sabitleyen hazır montajlı aparatları çıkararak ancak bu kadar yapabildim. İlk pc kuruşum. Hatalarım olabilir.

Not: Ram daha almadım sadece kurulumu yaptım.

Ekler

• 1000035406.webp
    1000035406.webp
    1.6 MB · Hit: 25
  • 1000035423.webp
    1000035423.webp
    2 MB · Hit: 26
  • 1000035329.webp
    1000035329.webp
    60.9 KB · Hit: 24
Selam. Aynı kasanın beyazını incehesaptan 5.5k ya 500tl kupon kullanarak geçen haftalarda aldım. 360lık aio lar uyuyor olsa da lian li hydroshiftt II serisindeki o borusuz görüntüyü maalesef sağlayamadım.
AİO olarak lian li hydroshift lcd-c 360cl almıştım. Maalesef sığmadı. Yani sığdı ama o ürün fotoğraflarında gördüğün borusuz görüntü olmuyor. Eklere bakabilirsin. Boruyu sabitleyen hazır montajlı aparatları çıkararak ancak bu kadar yapabildim. İlk pc kuruşum. Hatalarım olabilir.

Yardımın için teşekkürler incehesapda destek kaydı da açtım onlarda bir sorun olmadığını belirttiler ama boru o şekilde olursa ürünün bir amacı kalmayacak

Ne zaman beyaz anakart ve beyaz ekran kartı geçeceğini merak ediyorum. Geri sayım başladı :D

Yardımın için teşekkürler incehesapda destek kaydı da açtım onlarda bir sorun olmadığını belirttiler ama boru o şekilde olursa ürünün bir amacı kalmayacak
Ne demek. Sadece kendimde yaşadığım problemi belirtmek istedim. Sen de aynı sorunu yaşayabilirsin. Ben çok takmadım açıkçası. Üzüldüm en başta ama tüm her şeyi söküp iade etmek zor geldi. Aklımda hep Lian Li VECTOR V100R Beyaz E-ATX Kasa vardı. Ama bir anda fiyatları fırladı. Benim de kasayı toplayacak müsait başka haftasonum olmayacaktı. O yüzden 2. Olarak beğendiğim asus a32 yi aldım.

Ne zaman beyaz anakart ve beyaz ekran kartı geçeceğini merak ediyorum. Geri sayım başladı :D
Selam haha xD. Keşke en baştan beyaz toplayacağım diye kendime şart koşsaydım ama bazen olmuyor. Çünkü o anda tek istediğim 10 senelik 1050ti lı laptopumdan kurtulmaktı.
GPU'mu sistemi toplamaya başladığım kurban bayramındaki incehesap cuma kampanyasından almıştım (9070xt asus prime 31k₺) o zamanlar siyah sistem diye düşünüyordum. Sonra anakart ve aio sonraki cumalarda düşünce onları da aldım. Anakart hem gri hem siyahtı. Tam böyle geçiş aşaması gibi güzel durabilir diye düşündüm.
Keşke daha çok bekleyip vatanda 38k ya satılan beyaz xfx 9070xt yi alsaymışım ama bilemezdim. İade zamanları geçtiği için uğraşmak istemedim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,786
Üyeler
199,437
Son üye
apimaster

Geri