Anlamadımdeğer buradan da alacak çıkar kullanmayacaksan
genel olarak iyi midir? pekirekabetçi oyunlar için iyi
Genel olarak klasik gen3 mat qd oled ortalama diyeibliriz. Görüntü olarak bu paraya bundan iyi seçenekler var ama 500hz yok veya bütçenizi 35-36 lara çıkarırsanız 4k 240 lar varAnlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
genel olarak iyi midir? peki
Mat panel kullanıyor.28kya aldık değermi sizce?
Csde üst düzey oyuncuyum ama hikayelide oynuyorum ekran kartı 9060 xt 16gb
G6 mıZamanında 20K'ya 360 HZ olanını aldım. İyi almışım diyorum memnunum.
Arakarında ciddi fiyat farkı var
2k 360hz oled önerecek olsanız hangisi olurMat panel kullanıyor.
Mat paneller oled de ki o "waow" etkiyi yaratmıyor.
Eğer hayatın cs ve valo ise iyi bir tercih.
Ama kartın 5070 ti ve üstü ise ben glossy bir 4k 240hz alırdım 33-34'e falan satılıyor.
Mat bir monitöre bu paraları vermezdim.
Kötü bir tercih degil spesifik bir tercih.
Aynen hocam G6 olanını aldım.Csde üst düzey oyuncuyum ama hikayelide oynuyorum ekran kartı 9060 xt 16gb
G6 mı
Arakarında ciddi fiyat farkı var
2k 360hz oled önerecek olsanız hangisi olur
4k ya geçtiğinde o durum kayboluyor. Ben de G6 Oled 360 Hz kullandım baş ağrısı yapıyordu. 3 haftadır 4k Oled kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım.Bende de G6 oled var. 2k 240hz olan. İnanılmaz göz kuruluğu yapıyor, kişiden kişiye değişebilir tabi. Gözlerin hassassa günlük iş yapacaksan dikkat et.
Eve gelip 2 saat oled ekrana bakınca gözlerim pert oluyor.
İşyerinde 10 saat old school hangi panel olduğu bile belli olmayan ekrana bakınca hiç bir şey olmuyor.
Günlük hayatta kullanımı çok zor işlerde vb. Düşük parlaklıkta olsa bile. Özellikle HDR açınca gözlere rahmet.
Ürünü 1 hafta kullanacağım duruma göre iade edebilirimBende de G6 oled var. 2k 240hz olan. İnanılmaz göz kuruluğu yapıyor, kişiden kişiye değişebilir tabi. Gözlerin hassassa günlük iş yapacaksan dikkat et.
Eve gelip 2 saat oled ekrana bakınca gözlerim pert oluyor.
İşyerinde 10 saat old school hangi panel olduğu bile belli olmayan ekrana bakınca hiç bir şey olmuyor.
Günlük hayatta kullanımı çok zor işlerde vb. Düşük parlaklıkta olsa bile. Özellikle HDR açınca gözlere rahmet.
4k için sağlam bi sistem lazım ona bütçe yetmiyor maalesef4k ya geçtiğinde o durum kayboluyor. Ben de G6 Oled 360 Hz kullandım baş ağrısı yapıyordu. 3 haftadır 4k Oled kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım.