🔥İndirim Dell Alienware Aw2725d 27” 1440p 280hz Qd - OLED Monitor 26.125 TL

@d0zza @ayranli_tuz elemandaki kuyruk acısına bak 1 yıldır içinde tutuyormuş nasıl kudurttuysam artık 1 yıl sonra gelip sataşıyor. 😃😃

Ne fark eder zortpower ha almışsın ha önermişsin en ufak bilgide yoktu. Kağıtüstü verilere bakan bir elemansın. Kim kimi eziyor belli bir halttan haberin yok. Daha fazla konusup kücülme
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Veriyim sevinsin yavrucak 🤣
Daha kendinle çelişiyorsun çocuk.Askere gittin geldin zerre düzelme yok hala çocuksun.Orda iyi dayak yememişsin.Hem gamepower kullanıyorsun malını övüyorsun diyor, hemde ha almışsın ha övmüşsün ne fark eder diyor.Bu 35k 2k oled aldıktan sonra kafayı yemiş.Bana kağıtüstü bakıyor diyor kendisi okuduğu metinleri gelip burada bilgisi varmışcasına satıyor :D Sen benle monitör bilgisi yarıştıramazsın çocuk.Daha kaç fırın ekmek yemen lazım.

@d0zza @ayranli_tuz elemandaki kuyruk acısına bak 1 yıldır içinde tutuyormuş nasıl kudurttuysam artık 1 yıl sonra gelip sataşıyor. 😃😃
Yoo ben seninle tartışan kişi yüzünden yazdım.Boşuna laf anlatmasın diye.Kaldı ki sözümünde doğruluğuda kanıtlandı.Sadece şu konu altında bile tartışma yüzünden 10 sayfa olmuş.Sen laftan anlamayan birisin o yüzden boşa nefes tüketmesin istedim.Ayrıca hastasın son yazma hastalığı var buda çocukların yapabileceği bir davranış.Birde gitmiş kendisini yağlayan avane sineklerini etkiletmiş hahaha.Tam çocukca hareketler :D

Daha kendinle çelişiyorsun çocuk.Askere gittin geldin zerre düzelme yok hala çocuksun.Orda iyi dayak yememişsin.Hem gamepower kullanıyorsun malını övüyorsun diyor, hemde ha almışsın ha övmüşsün ne fark eder diyor.Bu 35k 2k oled aldıktan sonra kafayı yemiş.Bana kağıtüstü bakıyor diyor kendisi okuduğu metinleri gelip burada bilgisi varmışcasına satıyor :D Sen benle monitör bilgisi yarıştıramazsın çocuk.Daha kaç fırın ekmek yemen lazım.
Hadi oradan 😃 monitör bilgisi yarıştıracakmış. Ben dayak yemedim ama anlaşılan sen çok dayak yemişsin askerde 😃

Kağıtüstü verilere bakan eleman daha fazla konuşma
14546.webp

Ben gamepower monitör kullanmıyorum ki daha buradan yanlışsın :D Söylediklerim yerine cuk oturunca kafasından birşeyler uydurmaya kalkmış.O monitör bu arada paylaştığımda 11.999'du ve o fiyata daha iyi seçenekte yoktu.Ben almadım indirim paylaştım ama sen bunu anlayacak biri değilsin.Çevir gazı yanmasın sen 35kya aldığın monitörle güzel kazığa oturdun.Benim ekstradan oturtmama gerek kalmamış güzel.Şimdi gene paketliyorum hadi eyvallah çocuk.Daha kaç kez monitör konusunda seni ezicem.

Enayi o yorumu ben mi yapmışım birde alıntılamış daha ne yaptığını fark etmiyor :D
Atsana bi önerdiğin hangi gamepower monitör merak ettim.

Hadi oradan 😃 monitör bilgisi yarıştıracakmış. Ben dayak yemedim ama anlaşılan sen çok dayak yemişsin askerde 😃

Kağıtüstü verilere bakan eleman daha fazla konuşma
Alıntıyı görüntüle
Tek bildiği bunu atmak oysa buradaki mesele gamepower hakkında yeterli kaynak bulunmamasından dolayıydı.Hala anlamıyor.Kendisini bir araştırsak ki bazıları nerelere ne yazdığını attı.Falsoları saymakla bitmez.Gitmiş bir monitör önermiş, başka yazısında kötülemiş hahaha :D Ah cahil ah sen 35klık 2k oled monitörünle metinleri okuyup burada bilgi satmaya devam et.Bunlarda yiyor işte.İşin hamurunu bilen benim gibi kişilere sökmez ama.Hadi çocuk kaçtım ben.Asker anılarını bi ara anlat dinliyim.Kime kendini ezdirdin, kimlere yalvardın, komutanlar naptı sana öğrenmek isterim :D

Yoo ben seninle tartışan kişi yüzünden yazdım.Boşuna laf anlatmasın diye.Kaldı ki sözümünde doğruluğuda kanıtlandı.Sadece şu konu altında bile tartışma yüzünden 10 sayfa olmuş.Sen laftan anlamayan birisin o yüzden boşa nefes tüketmesin istedim çocuk.Ayrıca hastasın son yazma hastalığı var buda çocukların yapabileceği bir davranış.Birde gitmiş kendisini yağlayan avane sineklerini etkiletmiş hahaha.Tam çocukca hareketler :D
O elemanda senin hastaydı sözde çoktan beni engellemişti ama aynı senin gibi vır vır konuşmaya devam etti.

Tek bildiği bunu atmak oysa buradaki mesele gamepower hakkında yeterli kaynak bulunmamasından dolayıydı.Hala anlamıyor.Kendisini bir araştırsak ki bazıları nerelere ne yazdığını attı.Falsoları saymakla bitmez.Gitmiş bir monitör önermiş, başka yazısında kötülemiş hahaha :D
At yalanını seviyim

Da incelemesinden sonra incelemede neden düşük çıktı test sonuçları diye yazdın. Kaynak bulunmaması falan yok. Ne anlatıyorsun sen? Gamepower sitesinde şu kadar yazıyor ama incelemede daha düşük çıktı neden diye soruyordun. Kolpasın başka bir şey değil

Yalancı eleman ya 😃

Atsana bi önerdiğin hangi gamepower monitör merak ettim.
En ufak bilgi yokken zortpower paylaşıyordu her yerde

.O monitör bu arada paylaştığımda 11.999'du ve o fiyata daha iyi seçenekte yoktu.Ben

Enayi o yorumu ben mi yapmışım birde alıntılamış daha ne yaptığını fark etmiyor :D
Yalancı seni 11999 tl miş yalanını seviyim 14 bin tl

Bir de övme meajaına bak KALİBRASYONU yapılmış (kime göre neye göre) sanki ortalama üstüymüş gibi konuşuyor. Kaynak var mı? Aynı konuda inceleme yok diyor. Renk kapsama alanı üst düzey diyor. Kaynak var mı? Yok diyor. 🤣😃 Kamera şakası falan mı?
14550.webp

Monitörden hiç anlamadığın mesajlarından belli bu bir

İkincisi incelemesiz rastgele bir ürün öneriyorsun ve bu zortpower

Üçüncüsü yalancının tekisin 11999 tl değil 14 bin tl.

Paket ettim engeli de tekrar bastım haydi köyüne yalancı

O elemanda senin hastaydı sözde çoktan beni engellemişti ama aynı senin gibi vır vır konuşmaya devam etti.

At yalanını seviyim

Da incelemesinden sonra incelemede neden düşük çıktı test sonuçları diye yazdın. Kaynak bulunmaması falan yok. Ne anlatıyorsun sen? Gamepower sitesinde şu kadar yazıyor ama incelemede daha düşük çıktı neden diye soruyordun. Kolpasın başka bir şey değil

Yalancı eleman ya 😃

En ufak bilgi yokken zortpower paylaşıyordu her yerde
Bu çocuk hayal görüyor valla billa kafayı yemiş.Ben o inceleme videosuna yorum bile atmadım.Kendisi lafın altında kaldıkça ardından birşeyler uyduruyor.İncelemeden öncede monitörle ilgili site hariç bilgi yoktu ne anlatıyon sen? Neyse seninle uğraşamam bir önceki arkadaş zaten cevapları yerleştirmiş.Bende vakit kaybedemem.

Bu çocuk hayal görüyor valla billa kafayı yemiş.Ben o inceleme videosuna yorum bile atmadım.Kendisi lafın altında kaldıkça ardından birşeyler uyduruyor.İncelemeden öncede monitörle ilgili site hariç bilgi yoktu ne anlatıyon sen? Neyse seninle uğraşamam bir önceki arkadaş zaten cevapları yerleştirmiş.Bende vakit kaybedemem.
1 yıl öncenin kurunda 14K'ya gamepower önermişsin. Yani diyecek çok bir şey yok. Zaten monitörde kullanıcı bilgisi olan birisi gamepower içeriği dolu olsa dahi önermez. Zaten üslubun baştan aşşağı falso, final maçındaki arjantin gibi takılıyorsun.

1 yıl öncenin kurunda 14K'ya gamepower önermişsin. Yani diyecek çok bir şey yok. Zaten monitörde kullanıcı bilgisi olan birisi gamepower içeriği dolu olsa dahi önermez.
Kalibrasyonu yapılmış ve renk alanı üst düzey. Ama inceleme veya herhangi bir veri yok. Testi çıktıktan sonra Kağıtüstünde yazandan daha düşük çıkınca bu niye böyle oldu kalibrasyonu da yapılmış diyor. Bu arkadaş beni paket ettiğini söylüyor ve bilgisi benden yüksekmiş. Daha fazla söze gerek var mı? Ha bir de RGB ışıklandırması varmış Trendyol dan ışıklı RGB PC alanlar geldi aklıma 🤣
14550.webp

14546.webp

Kalibrasyonu yapılmış ve renk alanı üst düzey. Ama inceleme veya herhangi bir veri yok. Testi çıktıktan sonra Kağıtüstünde yazandan daha düşük çıkınca bu niye böyle oldu kalibrasyonu da yapılmış diyor. Bu arkadaş beni paket ettiğini söylüyor ve bilgisi benden yüksekmiş. Daha fazla söze gerek var mı? Ha bir de RGB ışıklandırması varmış Trendyol dan ışıklı RGB PC alanlar geldi aklıma 🤣
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Seni gene ezdim yazmış çok ciddiye alma yaşı küçüktür muhtemelen he de geç. Zaten büyük olsa o kelimeleri forumda yazılı olarak kullanmaması gerektiğini, yasal sorumluluğu olduğunu bilir.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hayattaki tek başarısı monitör metinlerini okuyup burada bilgi satmak ve kendisinin övülmesini sağlamak olunca, verdiğim cevaplara ailesine küfür edermişcesine kudurdu.Dedim ya çocuk daha.Bu konuda milletin gözünde küçük düşmek istemiyor.Sanıyor ki bu yakaladığım popülerlik elimden alınır.Öyle bir hasta işte.Monitörler hakkındaki tek bilgisi kağıt üstü olan biriyle kendimi aynı sınıfa koyamam üzgünüm çok zayıfsın.

Seni gene ezdim yazmış çok ciddiye alma yaşı küçüktür muhtemelen he de geç. Zaten büyük olsa o kelimeleri forumda yazılı olarak kullanmaması gerektiğini, yasal sorumluluğu olduğunu bilir.
Bir karısı daha yağlamaya geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,026
Üyeler
199,481
Son üye
arkaci

Geri