@d0zza @ayranli_tuz elemandaki kuyruk acısına bak 1 yıldır içinde tutuyormuş nasıl kudurttuysam artık 1 yıl sonra gelip sataşıyor. 

Daha kendinle çelişiyorsun çocuk.Askere gittin geldin zerre düzelme yok hala çocuksun.Orda iyi dayak yememişsin.Hem gamepower kullanıyorsun malını övüyorsun diyor, hemde ha almışsın ha övmüşsün ne fark eder diyor.Bu 35k 2k oled aldıktan sonra kafayı yemiş.Bana kağıtüstü bakıyor diyor kendisi okuduğu metinleri gelip burada bilgisi varmışcasına satıyorNe fark eder zortpower ha almışsın ha önermişsin en ufak bilgide yoktu. Kağıtüstü verilere bakan bir elemansın. Kim kimi eziyor belli bir halttan haberin yok. Daha fazla konusup kücülme
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Veriyim sevinsin yavrucak![]()
Yoo ben seninle tartışan kişi yüzünden yazdım.Boşuna laf anlatmasın diye.Kaldı ki sözümünde doğruluğuda kanıtlandı.Sadece şu konu altında bile tartışma yüzünden 10 sayfa olmuş.Sen laftan anlamayan birisin o yüzden boşa nefes tüketmesin istedim.Ayrıca hastasın son yazma hastalığı var buda çocukların yapabileceği bir davranış.Birde gitmiş kendisini yağlayan avane sineklerini etkiletmiş hahaha.Tam çocukca hareketler@d0zza @ayranli_tuz elemandaki kuyruk acısına bak 1 yıldır içinde tutuyormuş nasıl kudurttuysam artık 1 yıl sonra gelip sataşıyor.![]()
Hadi oradanDaha kendinle çelişiyorsun çocuk.Askere gittin geldin zerre düzelme yok hala çocuksun.Orda iyi dayak yememişsin.Hem gamepower kullanıyorsun malını övüyorsun diyor, hemde ha almışsın ha övmüşsün ne fark eder diyor.Bu 35k 2k oled aldıktan sonra kafayı yemiş.Bana kağıtüstü bakıyor diyor kendisi okuduğu metinleri gelip burada bilgisi varmışcasına satıyorSen benle monitör bilgisi yarıştıramazsın çocuk.Daha kaç fırın ekmek yemen lazım.
Atsana bi önerdiğin hangi gamepower monitör merak ettim.Ben gamepower monitör kullanmıyorum ki daha buradan yanlışsınSöylediklerim yerine cuk oturunca kafasından birşeyler uydurmaya kalkmış.O monitör bu arada paylaştığımda 11.999'du ve o fiyata daha iyi seçenekte yoktu.Ben almadım indirim paylaştım ama sen bunu anlayacak biri değilsin.Çevir gazı yanmasın sen 35kya aldığın monitörle güzel kazığa oturdun.Benim ekstradan oturtmama gerek kalmamış güzel.Şimdi gene paketliyorum hadi eyvallah çocuk.Daha kaç kez monitör konusunda seni ezicem.
Enayi o yorumu ben mi yapmışım birde alıntılamış daha ne yaptığını fark etmiyor![]()
Tek bildiği bunu atmak oysa buradaki mesele gamepower hakkında yeterli kaynak bulunmamasından dolayıydı.Hala anlamıyor.Kendisini bir araştırsak ki bazıları nerelere ne yazdığını attı.Falsoları saymakla bitmez.Gitmiş bir monitör önermiş, başka yazısında kötülemiş hahahaHadi oradanmonitör bilgisi yarıştıracakmış. Ben dayak yemedim ama anlaşılan sen çok dayak yemişsin askerde
Kağıtüstü verilere bakan eleman daha fazla konuşma
Alıntıyı görüntüle
O elemanda senin hastaydı sözde çoktan beni engellemişti ama aynı senin gibi vır vır konuşmaya devam etti.Daha kendinle çelişiyorsun çocuk.Askere gittin geldin zerre düzelme yok hala çocuksun.Orda iyi dayak yememişsin.Hem gamepower kullanıyorsun malını övüyorsun diyor, hemde ha almışsın ha övmüşsün ne fark eder diyor.Bu 35k 2k oled aldıktan sonra kafayı yemiş.Bana kağıtüstü bakıyor diyor kendisi okuduğu metinleri gelip burada bilgisi varmışcasına satıyorSen benle monitör bilgisi yarıştıramazsın çocuk.Daha kaç fırın ekmek yemen lazım.
Yoo ben seninle tartışan kişi yüzünden yazdım.Boşuna laf anlatmasın diye.Kaldı ki sözümünde doğruluğuda kanıtlandı.Sadece şu konu altında bile tartışma yüzünden 10 sayfa olmuş.Sen laftan anlamayan birisin o yüzden boşa nefes tüketmesin istedim çocuk.Ayrıca hastasın son yazma hastalığı var buda çocukların yapabileceği bir davranış.Birde gitmiş kendisini yağlayan avane sineklerini etkiletmiş hahaha.Tam çocukca hareketler![]()
At yalanını seviyimTek bildiği bunu atmak oysa buradaki mesele gamepower hakkında yeterli kaynak bulunmamasından dolayıydı.Hala anlamıyor.Kendisini bir araştırsak ki bazıları nerelere ne yazdığını attı.Falsoları saymakla bitmez.Gitmiş bir monitör önermiş, başka yazısında kötülemiş hahaha![]()
En ufak bilgi yokken zortpower paylaşıyordu her yerdeAtsana bi önerdiğin hangi gamepower monitör merak ettim.
Benim bu modelde şaşırdığım şu oldu.Kağıt üstündeki renk gamutu daha yüksek srgb 135 dci 100 diyor.Renk kalibrasyonuda yapılmış.Neden daha düşük çıktı acaba? Bu konuyada değinmemiş.Birde 4kda sadece tek overdrive test edilmiş bir düşüğünde over shot var mı mesela?Kesinlikle haklısın. Sadece kontrast ve renklerin canlılığını düşününce eyvallah ama IPS panellerinin de renk doğallığı ve kalitesi, gerçeğe yakınlığı, görmezden gelinmemeli.
Ürün satılamayınca ''Sıcak Fırsat'' olmayıncaAlıntıyı görüntüle
aynen, bilgi uydurmak yerine incelemelerden bilgi toplayıp sunan birini paketlemişsin.
Yalancı seni 11999 tl miş yalanını seviyim 14 bin tl.O monitör bu arada paylaştığımda 11.999'du ve o fiyata daha iyi seçenekte yoktu.Ben
Enayi o yorumu ben mi yapmışım birde alıntılamış daha ne yaptığını fark etmiyor![]()
Bu çocuk hayal görüyor valla billa kafayı yemiş.Ben o inceleme videosuna yorum bile atmadım.Kendisi lafın altında kaldıkça ardından birşeyler uyduruyor.İncelemeden öncede monitörle ilgili site hariç bilgi yoktu ne anlatıyon sen? Neyse seninle uğraşamam bir önceki arkadaş zaten cevapları yerleştirmiş.Bende vakit kaybedemem.O elemanda senin hastaydı sözde çoktan beni engellemişti ama aynı senin gibi vır vır konuşmaya devam etti.
At yalanını seviyim
Da incelemesinden sonra incelemede neden düşük çıktı test sonuçları diye yazdın. Kaynak bulunmaması falan yok. Ne anlatıyorsun sen? Gamepower sitesinde şu kadar yazıyor ama incelemede daha düşük çıktı neden diye soruyordun. Kolpasın başka bir şey değil
Yalancı eleman ya
En ufak bilgi yokken zortpower paylaşıyordu her yerde
Benim bu modelde şaşırdığım şu oldu.Kağıt üstündeki renk gamutu daha yüksek srgb 135 dci 100 diyor.Renk kalibrasyonuda yapılmış.Neden daha düşük çıktı acaba? Bu konuyada değinmemiş.Birde 4kda sadece tek overdrive test edilmiş bir düşüğünde over shot var mı mesela?Kesinlikle haklısın. Sadece kontrast ve renklerin canlılığını düşününce eyvallah ama IPS panellerinin de renk doğallığı ve kalitesi, gerçeğe yakınlığı, görmezden gelinmemeli.
1 yıl öncenin kurunda 14K'ya gamepower önermişsin. Yani diyecek çok bir şey yok. Zaten monitörde kullanıcı bilgisi olan birisi gamepower içeriği dolu olsa dahi önermez. Zaten üslubun baştan aşşağı falso, final maçındaki arjantin gibi takılıyorsun.Bu çocuk hayal görüyor valla billa kafayı yemiş.Ben o inceleme videosuna yorum bile atmadım.Kendisi lafın altında kaldıkça ardından birşeyler uyduruyor.İncelemeden öncede monitörle ilgili site hariç bilgi yoktu ne anlatıyon sen? Neyse seninle uğraşamam bir önceki arkadaş zaten cevapları yerleştirmiş.Bende vakit kaybedemem.
Kalibrasyonu yapılmış ve renk alanı üst düzey. Ama inceleme veya herhangi bir veri yok. Testi çıktıktan sonra Kağıtüstünde yazandan daha düşük çıkınca bu niye böyle oldu kalibrasyonu da yapılmış diyor. Bu arkadaş beni paket ettiğini söylüyor ve bilgisi benden yüksekmiş. Daha fazla söze gerek var mı? Ha bir de RGB ışıklandırması varmış Trendyol dan ışıklı RGB PC alanlar geldi aklıma1 yıl öncenin kurunda 14K'ya gamepower önermişsin. Yani diyecek çok bir şey yok. Zaten monitörde kullanıcı bilgisi olan birisi gamepower içeriği dolu olsa dahi önermez.
Seni gene ezdim yazmış çok ciddiye alma yaşı küçüktür muhtemelen he de geç. Zaten büyük olsa o kelimeleri forumda yazılı olarak kullanmaması gerektiğini, yasal sorumluluğu olduğunu bilir.Kalibrasyonu yapılmış ve renk alanı üst düzey. Ama inceleme veya herhangi bir veri yok. Testi çıktıktan sonra Kağıtüstünde yazandan daha düşük çıkınca bu niye böyle oldu kalibrasyonu da yapılmış diyor. Bu arkadaş beni paket ettiğini söylüyor ve bilgisi benden yüksekmiş. Daha fazla söze gerek var mı? Ha bir de RGB ışıklandırması varmış Trendyol dan ışıklı RGB PC alanlar geldi aklıma
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hayattaki tek başarısı monitör metinlerini okuyup burada bilgi satmak ve kendisinin övülmesini sağlamak olunca, verdiğim cevaplara ailesine küfür edermişcesine kudurdu.Dedim ya çocuk daha.Bu konuda milletin gözünde küçük düşmek istemiyor.Sanıyor ki bu yakaladığım popülerlik elimden alınır.Öyle bir hasta işte.Monitörler hakkındaki tek bilgisi kağıt üstü olan biriyle kendimi aynı sınıfa koyamam üzgünüm çok zayıfsın.Kalibrasyonu yapılmış ve renk alanı üst düzey. Ama inceleme veya herhangi bir veri yok. Testi çıktıktan sonra Kağıtüstünde yazandan daha düşük çıkınca bu niye böyle oldu kalibrasyonu da yapılmış diyor. Bu arkadaş beni paket ettiğini söylüyor ve bilgisi benden yüksekmiş. Daha fazla söze gerek var mı? Ha bir de RGB ışıklandırması varmış Trendyol dan ışıklı RGB PC alanlar geldi aklıma
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bir karısı daha yağlamaya geldi.Seni gene ezdim yazmış çok ciddiye alma yaşı küçüktür muhtemelen he de geç. Zaten büyük olsa o kelimeleri forumda yazılı olarak kullanmaması gerektiğini, yasal sorumluluğu olduğunu bilir.